Crazy Grandpa

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME
8.8 MB DOSYA BOYUTU

Crazy Grandpa mizahi yönü ağır basan eğlenceli bir sonsuz koşu oyunudur.

Crazy Grandpa Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir oyundur. Sonsuz koşu oyunları kategorisinde yer alan bu oyunda çılgın bir yaşlı dedeyi kontrol ediyoruz. Gençlik ateşine kapılan bu dede kaykayını aldığı gibi soluğu yollarda almış ve ortaya eğlenceli bir oyun çıkmış.

Oyunda klasik sonsuz koşu oyunlarında alıştığımız gibi üç şeritli bir yolda ilerliyoruz ve amacımız en uzağa gidebilmek. Tahmin ettiğiniz gibi oyun ilk başlarda kolay fakat zaman geçtikçe zorlaşıyor. Karşımıza çıkan engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyoruz ve bölümlere serpiştirilmiş puanları toplamaya çalışıyoruz.

Crazy Grandpa grafik olarak çok başarılı bir seviyede değil. Açıkçası uygulama marketlerde daha iyi örneklere rastlamak mümkün. Fakat Crazy Grandpa daha çok mizah üzerinde yoğunlaştığı için grafikler çok göze batmıyor.

Özünde çok orijinal bir oyun değil ve devrimsel hiçbir özellik sunmuyor fakat yine de denemeye değer bir seçenek olabilir.

Emircan Erdoğan

Crazy Grandpa

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
8.2 MB DOSYA BOYUTU

Crazy Grandpa'da kaykay üzerinde ilerleyen bir yaşlı dedeyi kontrol ediyoruz ve mümkün olduğu kadar uzağa gitmeye çalışıyoruz.

Crazy Grandpa hem iOS hem de Android cihazları için mevcut olan bir sonsuz koşu oyunudur. Sonsuz koşu oyunları son dönemlerde epey popüler hale geldi ve üreticiler de farklı temalar deneyerek bu kategoride yenilikçi çalışmalar yapmak istiyor.

Crazy Grandpa da bu yönde yapılan çalışmalar doğrultusunda geliştirilmiş bir oyun. Oyunda koşan bir karakter yerine yolda kaykay üzerinde giden bir yaşlı dedeye yer vermişler. Açıkçası oyun bu yönüyle oldukça eğlenceli bir deneyim sunuyor.

Fakat genel çerçevede değerlendirecek olursak orijinal bir oyun değil. Birinicisi uygulama marketlerde sonsuz koşu oyunlarından bol başka bir şey yok. İkincisi daha iyi örnekleri varken bu oyun onların yanında biraz uyduruk kalıyor.

Oyunda bu tarz oyunlar için biraz sönük kalan bir grafik modellemesine yer verilmiş. Daha iyi grafiklere ve modellemelere sahip sonsuz koşu oyunları mevcut. Yine de hali hazırda popüler olmuş sonsuz koşu oyunlarına alternatif bir şeyler arıyorsanız Crazy Grandpa’yı denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crazy Grandpa 2

    Crazy Grandpa 2'de ilk oyunda bıraktığımız yerden maceraya devam ediyoruz fakat bu kez şehir yerine karlı yamaçlarda ilerliyoruz.
  • Grandpa & Granny 4 Online APK

    Grandpa & Granny 4 Online APK, arkadaşlarınızla çok oyunulu bir şekilde oynayabileceğiniz korku oyunudur.
  • Crazy Horses: Unstabled!

    Crazy Horses: Unstabled!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • NIMBLE BIRDS: Crazy Hardest Game

    NIMBLE BIRDS: Crazy Hardest Game, Android akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Crazy Kangaroo

    Crazy Kangaroo farklı bir platform oyunudur
  • Crazy Circle

    Crazy Circle, Ketchapp'ın Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir refleks oyunu.
  • Crazy Runner

    Crazy Runner ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Crazy Survivors

    Crazy Survivors, karakterleri çivilerden kaçırmaya çalıştığınız refleks oyunu.