Crazy Number Quiz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Crazy Number Quiz, matematik işlemlerini saniyeler içerisinde çözmenizi isteyen bir oyun.

Crazy Number Quiz, saniyeler içerisinde çözmemiz gereken matematik işlemlerini karşımıza çıkaran eğlenceli bir o kadar zorlu bir mobil oyun. Kolay işlemlerden şaşırtan işlemlere doğru ilerleyen 100 bölüm sunan oyun küçük ekranlı telefon dahi rahat oynanış sunuyor.

Sayılarla uğraştıran bulmaca oyunlarını oynamaktan keyif alan biriyseniz sizi uzun süre ekran başına kilitleyecek bu yapımı hayır demeyeceğinize eminim. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip satın alım yapmadan oynayabildiğimiz oyunda 100 seviye boyunca temel matematik işlemlerini çözüyoruz. Toplama, çıkarma, bölme ve çarpma ne kadar zor olabilir ki? demeyin; İşlemdeki sayıların eksik verilmesi ve su gibi akıp giden zaman sonuca kolaylıkla gitmemizi engelliyor.

Her seviyede sürenin azaltıldığı oyunda işlemler basit olmasına ve de işlemin hemen altında kullanacağımız rakamlar gösterilmesine karşın ilerlemek hiç kolay değil.

Erkan Calp

Crazy Number Quiz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Crazy Number Quiz, saniyelerle yarıştığınız matematik oyunu.

Crazy Number Quiz, dört işlemin göründüğü kadar basit olmadığını gösteren iOS oyunları arasında.

Küçük ekranlı iPhone’da da rahatlıkla oynayabileceğiniz ücretsiz matematik oyununda toplama, çıkarma, çarpma ve bölme işlemlerinde eksik verilen sayıları tamamlayarak ilerliyorsunuz. Sonuca ulaşmak için tek yapmanız gereken işlemin altındaki rakam veya işlemleri uygun yere yerleştirmek.

Kulağa oldukça basit gelen oyunda işlemleri saniyeler içerisinde çözmeniz gerekiyor. Eksik bırakılan noktaları tamamlamak için çok kısıtlı süreniz var ve her bölüm geçişinizde de verilen süre azalıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Logo Quiz: Guess it!

    Logo Quiz: Guess it! eğlenceli bir bulmaca oyunudur
  • Logo Quiz

    Logo Quiz, dünyaca ünlü marka ve firmaların logolarını tahmin etmeye çalışacağınız başarılı bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Doodle Numbers Quiz

    Doodle Numbers Quiz, rakamlarla arası iyi olanların severek oynayacağı ücretsiz ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Car Logo Quiz

    Car Logo Quiz, 250'den fazla araba marka logosunu tahmin etmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Music quiz

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Music Quiz ile arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
  • Movie Character Quiz

    Movie Character Quiz, oynayanların film bilgilerini ölçüyor ve izledikleri filmlerin ne kadarının akıllarında kaldığını test ediyor.
  • Logo Quiz Ultimate

    Logo Quiz Ultimate, logo bilginizi test eden çevrimiçi oynama desteği sunan ücretsiz bir Android oyunu.
  • Gold Quiz

    Gold Quiz oyununda genel kültürünüzü test edebileceğiniz birbirinden ilginç soruları cevaplayabilirsiniz.