Crazy Taxi: City Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,796 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Crazy Taxi: City Rush eğlenceli bir taksi kullanma oyunudur

Crazy Taxi: City Rush, SEGA'nın ünlü taksi kullanma oyunu serisi olan Crazy Taxi'nin mobil cihazlar için geliştirilmiş yeni oyunudur. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Crazy Taxi: City Rush'da bir taksinin koltuğuna oturarak yolcularımızı gitmek istedikleri noktalara en kısa süre içirisinde ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu iş için zamana karşı yarışmaktayız ve önümüze çıkan rampalardan havaya uçarak keskin virajlardan heyecan verici dönüşler yapmaktayız. Şehir içinde en hızlı şekilde yolcularımıza hizmet verdiğimiz oyunda zamanın yanında en büyük rakibimiz ise trafik. Trafikteki araçlara çarpmamız takisimizin daha yavaş gitmesi ve daha az para kazanmamız demek. Ayrıca yol üzerindeki altınları toplayabiliyoruz ve ek puan kazanabiliyoruz.

Crazy Taxi: City Rush, mobil cihazlar için yayınlanan bir önceki Crazy Taxi oyunuyla karşılaştırıldığında büyük değişiklikler içeriyor. Crazy Taxi: City Rush bir önceki oyundaki serbestliği taşımamakta. Crazy Taxi'de yoldan oyuncuları topluyorduk ve yolcuları istedikleri yere ulaştırıyorduk. Yeni oyunda ise yolcuları yoldan toplamıyoruz, oyuna yolcular aracımızdayken başlıyoruz. Crazy Taxi: City Rush daha çok sonsuz kaçış oyunlarına benzeyen bir yapıya sahip. Oyun kontrollerinde de büyük değişiklik söz konusu. Artık taksimizi parmağımızı ekranda sürükleyerek yönetiyoruz.

Crazy Taxi: City Rush, Crazy Taxi serisinde ilk olarak taksinizi modifiye etmenize, görünümünü değiştirerek motorunu güçlendirmenize imkan tanıyor.

Can Erdil Şentürk

Crazy Taxi: City Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
646 TOPLAM İNDİRME
95.4 MB DOSYA BOYUTU

Crazy Taxi: City Rush heyecan dolu bir yarış oyunudur

Crazy Taxi: City Rush yıllar önce oyun konsollarında oynadığımız SEGA'nın klasik Taxi Driver serisinin yeni üyesidir.

iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak inidirp oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Crazy Taxi: City Rush'da hız limitlerini zorluyoruz, keskin virajlarda drift yapıyoruz, trafiğin arasından yüksek hızda sıyrılıyoruz ve rampalardan uçarak havada süzülüyoruz. Uçuk bir yarış oyunu olan Crazy Taxi: City Rush'da diğer arabalarla yarışmak yerine zaman ile yarışıyoruz. Oyundaki temel amacımız ise taksimize aldığımız yolcuları en kısa süre içerisinde gidecekleri yere ulaştırmak. Bu işi gerçekleştirerken yaptığımız atlayışlar, trafikteki hamlelerimiz ve hızımız yolcularımızın bize verdiği bahşişi etkiliyor. Bu nedenle kaza yapmadan en hızlı şekilde akrobatik hareketler gerçekleştirerek yolda ilerlemeye çalışıyoruz.

Crazy Taxi: City Rush, Crazy Taxi serisi için beraberinde hoş yenilikleri de getirmekte. Crazy Taxi serisinde ilk olarak kullandığımız taksiyi kişiselleşitrebilmemize imkan tanınmakta. Aracımızın görünümünü değiştirebildiğimiz gibi motorunu da güçlendirebilmekteyiz. Crazy Taxi: City Rush'ın serinin en gelişmiş grafiklerine sahip olduğu söylenebilir. Oldukça hoş bir görsel kalite sunan oyunda keşfedilecek yeni bir şehir bizi bekliyor.

Crazy Taxi: City Rush'ın kontrol sistemi de geliştirilmiş ve artık aracımızı çok daha rahat bir şekilde kontrol edebilmekteyiz. Oyunda kendi müzik kütüphanenizde yer alan parçaları da dinleyebilmektesiniz.

Crazy Taxi: City Rush eğer üst kalite bir oyun oynamak isterseniz deneyebileceğiniz eğlenceli bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pro TAXI Driver Crazy Car Rush

    Pro TAXI Driver Crazy Car Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Crazy Traffic Taxi

    Crazy Traffic Taxi mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Crazy Taxi

    Crazy Taxi Dreamcast zamanlarındaki klasik eğlenceyi Android cihazınıza taşıyan bir araba yarışı oyunudur.
  • Crazy Driver Taxi Duty 3D

    Crazy Driver Taxi Duty 3D, akan trafikte yolcuları gidecekleri yere ulaştırmaya çalıştığımız aksiyon dolu bir taksi oyunudur.
  • Downtown City Taxi Driver 3D

    Downtown City Taxi Driver 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • City Taxi Duty

    City Taxi Duty mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • City Bricks vs Craft Taxi SIM

    City Bricks vs Craft Taxi SIM mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir taksi oyunudur
  • Crazy Taxi King 3D

    GTA serisine benzeyen bu oyunda çılgın bir taksi şoförünü kontrol ederek yolcuları gidecekleri yere götürmeye çalışıyoruz.