Crazy Taxi Gazillionaire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

Crazy Taxi Gazillionaire mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Crazy Taxi Gazillionaire stratejik yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Crazy Taxi Gazillionaire, ünlün Crazy Taxi oyunlarını geliştiren SEGA firması tarafından oyuncuların beğenisine sunuluyor. Bilindiği üzere Crazy Taxi oyunlarında çılgın bir taksi şöförünün yerine geçiyor ve yolcu taşıyarak para kazanmaya çalışıyorduk. Crazy Taxi Gazillionaire'de ise taksi işletmesinin başına geçiyoruz ve şehrin en büyük taksi filosunu kurmaya çalışıyoruz.

Crazy Taxi Gazillionaire'de her şeye sıfırdan başlıyoruz. Oyuna başladığımızda sadece tek bir taksiyle müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Fakat para kazandıkça yeni taksiler alıyoruz ve yeni taksi şöförlerini çalıştırmaya başlıyoruz Ayrıca taksilerimizi geliştirmemiz de mümkün.

Crazy Taxi Gazillionaire hızlı ve eğlenceli bir oyun tecrübesi yaşatıyor.

Can Erdil Şentürk

Crazy Taxi Gazillionaire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
235 MB DOSYA BOYUTU

Crazy Taxi Gazillionaire mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Crazy Taxi Gazillionaire, bir hayli ünlü olan Crazy Taxi oyunlarını geliştiren SEGA tarafından mobil platformlar için özel olarak hazırlanmış bir strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun oılan Crazy Taxi Gazillionaire, önceki Crazy Taxi oyunlarından farklı bir yapıya sahip. Hatırlanacağı üzere eski Crazy Taxi oyunlarında taksimizle yolcu taşımaya çalışır, çılgın hareketler yaparak para kazanırdık. Crazy Taxi Gazillionaire'de ise bir taksi durağının başına geçiyoruz ve kendi taksi filomuzu yöneterek patron oluyoruz. Amacımız ise en büyük taksi filosunu kurarak en çok parayı kazanmak.

Crazy Taxi Gazillionaire'da oyuna başladığımızda elimizde sadece tek taksi var. Bu taksiyle yolcu taşıdıkça kazandığımız parayla yeni taksiler satın alabiliyor ve filomuzdaki taksileri geliştirebiliyoruz. Ayrıca daha fazla taksi şöförü işe alarak daha fazla yolcu taşıyabiliyoruz.

Crazy Taxi Gazillionaire'de şöförlerimiz belli taksi türlerini daha iyi kullanabiliyorlar. Şöförleri bu taksilere atadığımızda bonuslar kazanabiliyoruz. Crazy Taxi Gazillionaire eğer hızlı ve eğlenceli bir oyun tecrübesi yaşamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crazy Taxi: City Rush

    Crazy Taxi: City Rush eğlenceli bir taksi kullanma oyunudur
  • Crazy Traffic Taxi

    Crazy Traffic Taxi mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Pro TAXI Driver Crazy Car Rush

    Pro TAXI Driver Crazy Car Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Crazy Taxi

    Crazy Taxi Dreamcast zamanlarındaki klasik eğlenceyi Android cihazınıza taşıyan bir araba yarışı oyunudur.
  • Crazy Driver Taxi Duty 3D

    Crazy Driver Taxi Duty 3D, akan trafikte yolcuları gidecekleri yere ulaştırmaya çalıştığımız aksiyon dolu bir taksi oyunudur.
  • Free Crazy Town Taxi Parking

    Free Crazy Town Taxi Parking tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir araba park etme simülasyonudur.
  • Crazy Taxi King 3D

    GTA serisine benzeyen bu oyunda çılgın bir taksi şoförünü kontrol ederek yolcuları gidecekleri yere götürmeye çalışıyoruz.
  • Crazy Castle

    Başarılı bir kral olmak için bölgeni koru ve halkın beklentilerini karşıla.