Crazy Volleyball Physics

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Crazy Volleyball Physics, eğlendirici fizik tabanlı oynanış sunan voleybol oyunu.

Crazy Volleyball Physics, gerçekçi hiçbir yanı olmayan, eğlence amaçlı hazırlanmış voleybol oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan ufak boyutlu voleybol oyununda ne sporcuların hareketleri ne de maç yaptığınız yerler gerçekle bağdaşmıyor. İlginç şekilde oynamaya başladığınızda bağımlısı oluyorsunuz bir anda.

Bazen plajda deniz kenarında, bazen kalelerin dibinde, bazen penguenlerin bakışları altında kutuplarda, bazen ayda voleybol maçlarına katıldığınız bir oyun Crazy Volleyball Physics. Maçları yapay zekaya, dünya genelinde oyunculara veya arkadaşınıza karşı yapabiliyorsunuz. 10 puana ilk ulaşan takım oyunu kazanıyor. Maç kazandıkça altın kazanıyor, altınlarınızı yeni karakterleri oyuna dahil etmek, yeni yerlerde oynayabilmek için harcıyorsunuz.

Crazy Volleyball Physics Özellikleri:

  • Kolay tek dokunuş kontroller
  • Eğlendirici fizik tabanlı oynanış
  • Yapay zekaya karşı, tek oyuncu ve çok oyuncu modda oynama
  • Astronot, Aztekler, plaj görevlileri ve daha nice ilginç karakter
  • Voleybol oynamayı aklınızdan dahi geçiremeyeceğiniz yerler
Erkan Calp

Crazy Volleyball Physics

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Crazy Volleyball Physics, fizik tabanlı eğlenceli oynanış sunan voleybol oyunu.

Crazy Volleyball Physics, iPhone ve iPad’de arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz voleybol oyunu. Güldüren fizik tabanlı oynanış sunması, basit – tek dokunuş kontrolleri, ilginç karakterleri ve yerleri ile diğer voleybol oyunlarından farklı bir çizgide.

iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açık olan voleybol oyununda ne sporcuların hareketleri ne de maç yaptığınız yerler gerçekle örtüşmüyor. Gerçekçi oynanışı mümkün kılan gelişmiş fizik motorlarını, yüksek kalitede grafikleri bir kenara bırakın… Crazy Volleyball Physics, arkadaşlarınızla, dünyanın dört bir yanından insanlarla gülerek keyifli voleybol maçları yapabileceğiniz bir oyun.

Topu karşı alana düşürmek için uğraş vereceğiniz oyunda 10 puana ilk ulaşan takım maçı kazanmış oluyorsunuz. Galip geldiğiniz her maç sonrasında altınla ödüllendiriliyorsunuz. Altınlarla oyuna yeni karakterler dahil etmeniz, yeni yerlerin kilidini açmanız mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Volleyball Arena APK

    Volleyball Arena APK, mobil cihazlarınızda eşsiz bir voleybol deneyimi yaşatıyor.
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Volleyball Champions 3D 2014

    Volleyball Champions 3D 2014, Android cihazınıza ücretsiz indirebileceğiniz çoklu oyuncu destekli klasik ve kum voleybolu oyunu.
  • Volleyball Championship 2014

    Volleyball Championship 2014, hareket destekli kontrol sistemiyle oynanan tüm Android cihazlarla uyumlu ücretsiz bir voleybol oyunu.
  • Volleyball Hangout

    Volleyball Hangout ücretsiz olaran sunulan keyifli bir voleybol oyunudur. Kafa Topu'na benzeyen oyundaki amacımız topu rakip alana göndermek.
  • Volleyball Challenge

    Daha önce hiç görülmemiş voleybol deneyimi.
  • Volleyball Championship

    Benzersiz voleybol maçlarına çıkacağız.
  • Wrestle Jump Physics

    Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli bir güreş oyunu