Cristiano Ronaldo: Kick'n'Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.5/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Cristiano Ronaldo: Kick'n'Run, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunu.

Cristiano Ronaldo: Kick'n'Run, dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Cristiano Ronaldo’nun Android platformuna çıkış yapan oyunlarından biri. Sonsuz koşu türünde karşımıza çıkan oyunda ünlü futbolcunun yerine geçerek ara sokaklarda şov yapıyoruz.

Hugo Games imzasını taşıyan sonsuz koşu oyunlarından Cristiano Ronaldo: Kick’n’Run’da Brezilya, Fransa mahallelerinin renkli sokaklarında koşturuyoruz. Şık bir hareketle başladığımız koşuşturmacada karşımıza çıkan oyuncuları atlatmaya, farklı noktalarda çıkan panolara altın vuruş yapmaya çalışıyoruz. Son hız koşarken bu hareketleri yapmak elbette kolay olmuyor.

Arkadaşlarımızla takım kurup turnuvalarda yarışma fırsatı da sunan oyunun kontrolleri de hemen alışacak düzeyde. Zaten Subway Surfers veya benzeri oyunları oynayan biriyseniz zorluk çekmiyorsunuz.

Erkan Calp

Cristiano Ronaldo: Kick'n'Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Cristiano Ronaldo: Kick'n'Run, Hugo Games'in yıldız futbolcu için hazırladığı yeni mobil oyunu.

Cristiano Ronaldo: Kick'n'Run, Hugo Games dünya yıldızı için hazırladığı ikinci mobil oyunu. Diğer oyun gibi sonsuz koşu türünde olan, oynanışta farklılık gösteren yapımda Brezilya sokaklarında koşturuyoruz. Atmamız gereken onlarca gol, geçmemiz gereken onlarca oyuncu var.

Subway Surfers vb. oyunlara ayrı ilginiz varsa biraz da futbolu seviyorsanız Hugo Games’in yeni oyununu iOS cihazınıza indirip oynamanızı tavsiye ederim. Şık bir hareket sonrası topu kaleden geçirmemizle koşuşturmaya başlıyoruz. Brezilya, Fransa’nın ara sokaklarında durmadan koşturduğumuz oyunda önümüze çıkan engelleri vurarak indiriyor, bizi durdurmaya çalışan oyuncuları atlatmaya çalışıyor, hedef panolarına şut çekiyoruz.

Aksiyonun hiç dinmediği oyun kontrol noktasında yenilik sunmuyor. Tüm sonsuz koşu oyunlarında olduğu gibi farklı yönlere kaydırma hareketiyle oyuncumuzu kontrol ediyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cristiano Ronaldo Wallpapers

    Cristiano Ronaldo Wallpapers, Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo için özel olarak hazırlanan ücretsiz bir Android duvar kağıdı uygulaması.
  • Cristiano Ronaldo Keyboard

    Cristiano Ronaldo Keyboard uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca mesajlar yazabilirsiniz.
  • Cristiano Ronaldo: Superstar Skater

    Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters, yıldız futbolcu ile tek dişli kahramanın paparazzilerden kaçışını konu alan bir Android oyunu.
  • Kick Hero

    Kick Hero ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon - futbol oyunu
  • Kick The Buddy APK

    Kick The Buddy APK ile Android cihazınızda günün stresini atacaksınız.
  • Kick the Boss 2

    Patronunuzdan intikam mı almak istiyorsunuz? Android Kick the Boss 2 oyunuyla onu evire çevire döverek asıl patronun kim olduğunu gösterin.
  • Kick the Man

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Kick APK

    Kick: Live Streaming APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sürümüyle karşımıza çıkıyor. Canlı yayın yapın, içerikleri izleyin ve insanlarla etkileşim sağlayın.