Cristiano Ronaldo: Superstar Skater

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME

Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters, yıldız futbolcu ile tek dişli kahramanın paparazzilerden kaçışını konu alan bir Android oyunu.

Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz onlarca sonsuz koşu oyunundan biri. Bir dönem Tolga abi ile tanıdığımız sevilen kahraman Hugo ile yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’yu bir araya getiren oyunda paparazzilerden kaçmaya çalışıyoruz.

Sonsuz koşu türünde hazırlanan oyunlara gün geçmiyor ki bir yenisi daha eklenmesin. Bu sefer karşımıza çıkarılan karakterler dünya çapında oldukça popüler bir futbolcu olan Ronaldo ve bir döneme damgasını vuran sevimli tek dişli kahraman Hugo. Hugo ve Ronaldo’nun ortak sorunu olan paparazzilerden kaçmaya çalıştığımız oyunda kendimizi günah şehri olarak ün yapmış Las Vegas’da buluyoruz. Las Vegas’ın parıtılı sokaklarında bir koşuşturma içerisindeyiz. Gerek kaykay gerekse de koşarak arkamızdaki paparazzileri atlatmaya çalışıyoruz.

Yüzümüze flaşların patlatılmasıyla başlayan oyunda ilk olarak Cristiano Ronaldo ile oynamaya başlıyoruz. Yıldız futbolcu ile Las Vegas’ın şaşalı sokaklarında kaykay ile ilerliyoruz. Bir yandan karşımza aniden çıkan tren ve diğer engelleri aşmaya çalışırken, diğer yandan ensemizde bizi motoruyla takip eden şişman paparazziyi atlamaya çalışıyoruz. Burada ilginç olan kaykayımızla kaza yaptığımız vakit yakalanmıyor, tazı gibi koşarak kaçmaya devam ediyoruz.

Las Vegas’ta gece gündüz demeden bir koşuşturmaca içerisinde olduğumuz oyunda yol boyunca karşımıza çıkan altınları da toplamamız gerekiyor. Altınları karakterleri ve kullandıkları nesneleri özelleştirmek için kullanabildiğimiz gibi, yeni karakterlerin kilidini açmak için de kullanabiliyoruz.

Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters, oynanış olarak farklılık göstermese de gerek Ronaldo gerekse de Hugo’nun var olması oyuna ilginç bir hava katmış. Bu iki karakteri seviyorsanız eğlenceli zaman geçirebileceğiniz bir oyun.

Erkan Calp

Cristiano Ronaldo: Superstar Skater

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters, iPhone ve iPad'inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz süperstar temalı bir sonsuz koşu oyunu.

Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters, günahlar şehri Las Vegas’ta bir süper kahraman ve bir süper yıldızın paparazzilerden kaçışını konu alan bir iPhone ve iPad oyunu. iOS tabanlı cihazlarımıza ücretsiz indirebildiğimiz oyunda ister Ronaldo istersek Hugo ile gece gündüz demeden paparazzilerden kaçmaya çalışıyoruz. Ancak ikinci şansların başkentinde işimiz oldukça zor.

Yüksek kalitede ve rengarenk hazırlanmış görsellere sahip olan sonsuz koşu oyununda çocukluğumuzun oyunu Hugo ile milyonların sevgilisi yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’nun paparazzilere yakalanmaması için uğraş veriyoruz.

Flaşların arka arkaya patlamasıyla direk aksiyon başlıyor. Paparazzilerden ilk kaçırdığımız isim Ronaldo. Kaykay üzerine giderek ensemizde boza pişiren paparazziyi geride bırakmaya çalışırken kaykayımızla birbirinden tehlikeli hareketler yapıyoruz. Las Vegas’ın ışıltılı sokakları oldukça hareketli olduğundan son derece dikkatli olmamız gerekiyor. Kimi zaman trenlerin üzerinden atlıyor, kimi zaman raylarda artistik hareketler yapıyor, kimi zamanda üzerimize gelen arabalardan kendimizi kurtarmaya çalışıyoruz. Kaykayımızla kaza yaptığımız vakit oyun baştan başlamıyor; hiçbir şey olmamış gibi koşarak kaçmaya devam ediyoruz.

Las Vegas’ın gece ve gündüz halini gördüğümüz oyun oynanış olarak diğer sonsuz koşu oyunlarıyla aynı. Basit kaydırma hareketlerini kullanarak koşuyor veya kaykayımızla ilerliyoruz. Puanımızı artırmak için yol boyunca farklı noktalarda çıkan altınları topluyor, bunlarla karakterlerimizi özelleştiriyoruz.

Türkçe dil desteğiyle gelen Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters, hem iPhone hem de iPad’de oynayabileceğiniz iki süperstarı buluşturan tek oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cristiano Ronaldo Wallpapers

    Cristiano Ronaldo Wallpapers, Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo için özel olarak hazırlanan ücretsiz bir Android duvar kağıdı uygulaması.
  • Cristiano Ronaldo: Kick'n'Run

    Cristiano Ronaldo: Kick'n'Run, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunu.
  • Cristiano Ronaldo Keyboard

    Cristiano Ronaldo Keyboard uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca mesajlar yazabilirsiniz.
  • Corgi Pro Skater

    Corgi Pro Skater, köpeklerle kaykay yaptığınız eğlenceli Android oyunu.
  • Epic Skater

    Epic Skater Android cihazlara ücretsiz olarak indirilebilen eğlenceli ve dinamik bir kaykay oyunudur.
  • Faily Skater

    Faily Skater, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaykay oyunu.
  • Transworld Endless Skater

    Transworld Endless Skater Android cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz, ücretsiz olarak sunulan bir kaykay oyunudur.
  • Star Skater

    Star Skater, Android platformunda retro görselleri ve kolay oynanabilirliğiyle öne çıkan kaykay oyunu.