Croc's World 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
671 TOPLAM İNDİRME
26.1 MB DOSYA BOYUTU

Croc's World 2, Super Mario tarzı grafikler ile dikkat çeken kolay ve eğlenceli oynanışa sahip bir platform oyunu.

Croc’s World 2, bir zamanlar kimimizin oyun konsolunu kimimizin de bilgisayarını süsleyen platform oyunu Super Mario tarzı grafiklere sahip oynarken büyük keyif alacağınız bir mobil oyun. “Nerede o eski eğlenceli oyunlar?” diyorsanız Croc’s World’ü kesinlikle denemelisiniz.

Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz fazla yer kaplamayan bir platform oyunu olan Croc’s World 2, dünya çapında başarı yakalamış, çocuklar kadar eskilere özlem duyan yetişkinlere hitap ediyor ve oldukça basit oynanışa sahip olmasına rağmen kısa süreli oynamada dahi kesinlikle eğleneceğiniz bir yapım.

Küçük ve sevimli bir timsahı yönlendirdiğimiz oyunda yol boyunca karşımıza birçok kötü karakter çıkıyor. Salyangozlar, yengeçler, eşek arıları gibi devasa yaratıklara karşı koymaya çalışıyoruz. Sürekli koşmamız ve zıplamamız gerekiyor. Düşmanların yanında taş blok, ateş gibi çeşitli engeller de çıkıyor.

Bölüm sonu yaratıklarla da karşılaştığımız oyunda karakterimizi yönlendirmek için yön tuşlarını veya a, w, d tuşlarını; atış yapmak içinse boşluk tuşunu kullanıyoruz.

Erkan Calp

Croc's World 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Croc's World 2, dünya genelinde milyonlarca kişiye ulaşmayı başarmış platform oyunu.

Croc’s World 2, efsane platform oyunu Super Mario’dan esinlenerek hazırlanmış ve boş zamanlarınızda kafa yormadan oynayabileceğiniz oyunlar arasında kesinlikle yer vermeniz gerektiğini düşündüğüm bir mobil oyun.

İster tabletinizde isterseniz de akıllı telefonunuzda akıcı bir şekilde oynayabileceğiniz bir platform oyunu arıyorsanız Croc’s World 2’ye bir şans vermelisiniz. Sadece zıplama ve koşmaya dayanan bir oynanış sunuyor ancak oynarken büyük keyif alıyorsunuz. Minik timsah Croc’un yengeçlerle, salyangozlarla, arılarla dolu dünyasında geçen oyunda ateş arasından sıyrılmamızı sağlayan yangın kaskı, taş blokları kırmamızı sağlayan kask, daha hızlı koşmamızı sağlayan ayakkabılar, 10 saniyeliğine de olsa yenilmez olmamızı sağlayan kalkan gibi çok sayıda ilginç öğe yer alıyor.

Gece gündüz, yer altı ve yer üstünde çok ilginç mekanları gördüğümüz oyunda bölüm sonu canavarları da unutulmamış. Sayıları oldukça fazla olan ufak yaratıkları öldürdükten sonra ortaya çıkan 4 farklı türde dev ölümcül hayvanlar oyunu zorlaştıran daha keyifli hale getiren etmenler arasında.

Super Mario, Sonic gibi oyunları beğenerek oynayan biriyseniz Croc’s World 2’yi kesinlikle eş geçmeyin derim.

Erkan Calp

Croc's World 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
195 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Croc's World 2, milyonlarca oyucusu bulunan oldukça eğlenceli bir platform oyunu.

Atari oyuncularının vazgeçilmez oyunları arasında yer alan Super Mario, Sonic, Giana Sisters çok eskilerde kalsa da unutulmuyor ve eski zamanlar kadar olmasa da hala oynuyoruz. Mobil platformlar için ücretsiz yayınlanan Croc's World 2 de eski nesil hoplama zıplama oyunlarını özleyenler için yapılmış bir oyun ve kolay oynanışına rağmen son derece eğlenceli.

Croc’s World 2, Super Mario tadında bir mobil oyun ve de oldukça popüler. Öyle ki oyunun ilk bölümünü dünya genelinde milyonlarca kişi indirmiş. Oynanış olarak Super Mario oyunundan farksız. Yine sürekli koşan bir karakterimiz var ve yol boyunca karşısına çok sayıda ölümcül düşman çıkıyor. Kimi zaman üstlerine basarak kimi zaman da es geçerek ilerliyoruz. Tek yapmamız gereken zıplama ve koşma olan oyunda ilginç öğeler de bulunuyor. Taş blokları ezmek için karakterimizin kask toplaması, taş fırlatmak için taş çantasını alması, ateşten sıyrılması için kalkan ve yangın kaskı alması, daha hızlı koşması için hızlı ayakkabıları alması gerekiyor.

Super Mario, Sonic gibi çocukluğunuzun oyunlarına özlem duyuyorsanız benzer oynanışa sahip Croc’s World 2’yi kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Croc's World

    Croc's World, Super Mario, Sonic benzeri platform oyunu.
  • Croc's World 3

    Croc's World 3 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • New World

    New World, açık dünya devasa çok oyunculu (MMO) PC oyunu.
  • World of Warcraft: Shadowlands

    World of Warcraft: Shadowlands, tüm zamanların en hızlı satan PC oyunu. MMORPG oyunu yepyeni dünyanın kapılarını aralıyor. Hemen şimdi satın alın!
  • WORLD OF FINAL FANTASY

    WORLD OF FINAL FANTASY göz alıcı üç boyutlu grafiklere sahip olan bir rol yapma oyunu
  • World of Warcraft: Legion

    World of Warcraft: Legion 6. World of Warcraft genişleme paketidir
  • Shape of the World

    Shape of the World, Steam üzerinden satın alınabilen kendine özgü bir keşif oyunudur.
  • World of Warcraft: Battle For Azeroth

    World of Warcraft: Battle For Azeroth, World of Warcraft'ın 7. genişleme paketi