Croc's World 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
478 TOPLAM İNDİRME
25.21 MB DOSYA BOYUTU

Croc's World 3 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Croc's World 3 eğer eskiden oynadığınız klasik platform oyunlarını özlüyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek bir oyun. 

Windows 8.1 veya üst versiyonlarını kullanan bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Croc's World 3'de bizi renkli bir macera bekliyor. Bu maceranın ana kahramanı ise sevimli timsah dostumuz. Dostumuzun karşısına çıkan engelleri aşmasına yardımcı olarak maceraya ve eğlenceye ortak oluyoruz. Croc's World 3'teki temel amacımız çukurlara düşmeeden, tehlikeli düşmanlara takılmadan yol almaya devam etmek ve karşımıza çıkan mücevherleri toplamak. Bu işi gerçekleştirebilmek için ise zıplamamız, savaşmamız ve yeri geldiğinde yüzmemiz bile gerekiyor. 

Croc's World 3'te Mario'daki oyun yapısının hemen hemen aynı haliyle yer aldığı söylenebilir. Oyunda kahramanımız kaskı topladığında zıplayarak tuğlaları kırabiliyor ve gizli eşyaları ve mücevherleri toplayabiliyor. Taş çuvalını aldığında ise düşmanlarına ateş edebiliyor. Croc's World 3'te karşımıza 4 farklı öblüm sonu canavarı çıkıyor ve bu karşılaşmalarda bizi heyecanlı anlar bekliyor.

Croc's World 3'ün 2 boyutlu grafikleri eski retro oyunları andırmakta. Göze hoş görünen oyun her yaştan oyun severe hitap etmekte.

Can Erdil Şentürk

Croc's World 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Croc's World 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Croc's World 3 eğer renkli ve eğlenceli bir maceraya atılmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Croc's World 3'te sevimli bir timsah ana kahraman olarak karşımıza çıkıyor. Kahramanımızla birlikte atıldığımız maceramızda boşlukların üzerinden atlıyor, tehlikeli düşmanları atlatmaya çalışıyor ve zorlu engelleri aşmaya çalışıyoruz. Bu işi yaparken değerli mücevherleri de toplamayı ihmal etmiyoruz.

Croc's World 3'ün klasik bir platform oyunu olduğu söylenebilir. Croc's World 3'ün Mario oyunlarının bir kopyası olduğu söylenebilir. Değişen tek şey ana kahramanımız, düşman türleri ve görünüm. Yine Mario'daki gibi düşmanlarımıza ateş edebiliyoruz ve tuğlaları kırabiliyoruz. Bu iş için taş çuvalı ve kaskı toplamamız yeterli. Oyuunun kontrolleri de oldulça basit.

Croc's World 3'te heyecan dolu bölüm sonu canavarı savaşları da oyuncuları bekliyor. Oyunun renkli retro tarza sahip grafikleri göze hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

Croc's World 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
38.2 MB DOSYA BOYUTU

Croc's World 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Croc's World 3 eğer Mario gibi klasik platform oyunlarını seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabeltlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Croc's World 3'de fantastik bir dünya bizi bekliyor. Oyunumuzun hikayesi sevimli bir timsah olan ana kahramanımızın etrafında gelişiyor. Bu macerada kahramanımıza eşlik etmek ve onu yönlendirmek bize düşüyor. Oyun boyunca kahramanımızın çukurlara düşmemesini, düşmanlarıyla savaşmasını ve engelleri aşmasını sağlıyoruz ve eğlenceye ortak oluyoruz.

Croc's World 3'ün Mario'daki klasik platform oyunu yapısına sadık kalan biro yun olduğu söylenebilir. Yine ekranda yatay olarak ilerliyoruz ve tuzaklara ve düşmanlara takılmamaya çalışıyoruz. Kaskı topladığımızda tuğlaları kırabiliyor, taş çuvalını topladığımızda düşmanlarımıza ateş edebiliyoruz. Oyun içerisinde 4 farklı bölüm sonu canavarı savaşı bizi beklemekte.

Croc's World 3 renkli 8 bit grafikleriyle görsel olarka beğeninizi kazanacak bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Croc's World 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Croc's World 3, timsahın kendi dünyasında geçen popüler platform oyunu.

Croc's World 3, çizgi filmleri andıran görselleriyle dikkat çeken popüler platform oyunu. Wndows Phone cihazlarda da oynanabilir olan oyunda kontrol ettiğimiz karakter oyuna ismini taşıyan minik, sevimli bir timsah.

Henüz gelişimini tamamlamamış timsahın tehlikelerle dolu fantastik dünyalarda geçen macerasına bizleri ortak eden yapımın üçüncüsünde salyangoz, eşek arısı, pirana gibi birçok hayvan karşımıza çıkıyor. 60 bölüm boyunca çevikliğimizi ve silahlarımızı (taş) kullanarak hem bu hayvanları hem de tuzakları atlatmaya çalışıyoruz.

Farklı yerlerde geçen oyunda timsahımızın kafasını darbelerden korumak, engelleri daha rahat geçmesine yardımcı olmak amacıyla alabildiğimiz çok sayıda özel obje bulunuyor. Ayrıca etrafımızdaki değerli taşları toplayarak ekstra can alabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Croc's World

    Croc's World, Super Mario, Sonic benzeri platform oyunu.
  • Croc's World 2

    Croc's World 2, Super Mario tarzı grafikler ile dikkat çeken kolay ve eğlenceli oynanışa sahip bir platform oyunu.
  • Monster Hunter: World

    Monster Hunter: World, Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan, avcılık üzerine kurgulanan bir rol yapma ve aksiyon oyunudur.
  • World of Warcraft

    World of Warcraft sadece bir oyun değil, içerisinde yaşayacağınız bambaşka bir dünya olarak sizi kendisine bağlayacak yeni bir yaşam tarzı.
  • World of Warcraft Starter Edition

    World of Warcraft'ın devasa oyun dünyasına bir göz atmak istiyorsanız ücretsiz olarak Starter Edition paketini bilgisayarınıza indirerek, oyunu deneme şansına sahip olabilirsiniz.
  • New World

    New World, açık dünya devasa çok oyunculu (MMO) PC oyunu.
  • World of Warcraft: Shadowlands

    World of Warcraft: Shadowlands, tüm zamanların en hızlı satan PC oyunu. MMORPG oyunu yepyeni dünyanın kapılarını aralıyor. Hemen şimdi satın alın!
  • Cyberpunk 2077

    Cyberpunk 2077 Steam'de! The Witcher 3 Wild Hunt'ın yaratıcılarından açık dünya aksiyon rpg oyunu Cyberpunk 2077 yüksek inceleme puanlarıyla da dikkat çekiyor.