Crossout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Post apokaliptik MMO aksiyon oyunu

Crossout Mobile, PC, konsol, web tarayıcıların ardından mobil platforma giriş yapan post apokaliptik aksiyon oyunu. Kendi savaş makinenizi yapıp kıyamet sonrası dünyasında gerçek zamanlı takım savaşlarına girdiğiniz oyunda kaynaklar ana hedefiniz. Post apokaliptik temalı PvP savaş oyunlarını  seviyorsanız tavsiye ederim.

Mükemmel ötesi grafikleriyle mobil platformda da karşımıza çıkan MMO aksiyon oyunu Crossout’da makineli tüfek, roketatar, küçük tüfek, toplar ve daha birçok silahla donattığınız araçlarla (ağır zırhlı araç, çevik araba, çok amaçlı yük arabası vs.) 4’e 4 savaşlara giriyorsunuz. Gerçekçi hasar sistemi mevcut. Düşmanlarınızın araçlarını hareketsiz hale getirebildiğiniz gibi tamamen savunmasız bırakabiliyorsunuz.

Crossout Mobile Özellikleri

  • Düşmanı yok edin.
  • PvP savaşlarda mücadele edin.
  • Savaş aracınızı üretin.
  • Büyük bir silah cephaneliği
  • Eşsiz savaşlar
  • Post apokaliptik atmosfer

 

Erkan Calp

Crossout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,134 TOPLAM İNDİRME

Crossout, kendi post apokaliptik araçlarınızı tasarlayıp online PvP savaşlara katıldığınız web oyunu.

Crossout, Windows PC, Xbox One ve PS4 konsolun yanı sıra web tarayıcı üzerinden oynanabilen MMO aksiyon oyunu. Post apokaliptik dünyaya giriş yaptığımız oyunda tüm parçalarını kendimiz ayarlayabildiğimiz, eşsiz tasarımlara sahip savaş makineleri (çevik süratli araçlardan off road araçlarına) yaratıp online PvP mücadelelere katılıyoruz.

Sınıf ayrımının olmadığı, istediğimiz türde aracı tasarlayabildiğimiz, çok sayıda silahla donatabildiğimiz savaş makinelerini kullandığımız oyunda solo yani tek oyunculu modu veya 4 kişiden 8 kişiye kadar PvP savaşlara katılıyoruz. 4 oyunculu gruplar halinde PvE modunu da denemenizi tavsiye ederim. Bu noktada oyunun hala geliştirilme aşamasında olduğunu, yeni oyun modlarını da içine alan yeni içeriklerin ekleneceğini oyunun geliştiricisi Targem Games’den alıyoruz.

Aracın performansını anında etkileyen etkili hasar sisteminin olduğu oyunda kendi tasarladığımız parçaları markette açık artırmaya çıkarma şansına da sahibiz. Ayrıca savaşlarda topladığımız her bir parçayı diğer oyunculara satıp gelir elde edebiliyoruz. 2021 yılında geçen bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Project Winter Mobile

    Arkadaşların ile hayatta kal ve yardım çağrısında bulun. Ancak, içindeki hainlere dikkat et! Project Winter Mobile ile heyecan dolu aksiyon yaşa.
  • Ghouls'n Ghosts MOBILE

    Ghouls'n Ghosts MOBILE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Call of Duty: Warzone Mobile APK

    Oyunculara hızlı tempolu bir FPS deneyimi yaşatacak olan Call of Duty: Warzone Mobile APK, gerçekçi grafikleri ve mekanikleriyle mobil oyuncularla buluştu.
  • PUBG MOBILE APK

    PUBG Mobile güncelleme ile kalitesini artıran ücretsiz battle royale oyun. PUBG Mobile 1.8 APK indir ve milyonlarca PUBG Mobile Arcane oyuncusuyla savaş!
  • PUBG MOBILE LITE APK

    PUBG MOBILE LITE APK indir ve oyna! Düşük sistem gereksinimleri, aynı PUBG oyunu deneyimi! PUBG Mobile Lite hile karşıtı sistemiyle adil oyun sunar.
  • PUBG Mobile Lite APK

    PUBG Mobile Lite APK, düşük sistem gereksinimleri ister. Gelişmiş hile karşıtı sistem, PUBG Mobile Lite oyuncularına adil mücadele garantisi verir.
  • Project War Mobile

    Project War Mobile Android İndir: Yeni nesil online shooter aksiyon oyunu