Crowd City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
593 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Şehrin en büyük kalabalığı olun.

Crowd City, basit grafikli kısa sürede bağımlılık yapan mobil oyunlarla karşımıza çıkan Voodoo’nun online oyunu. Sokakları gezerek topluluğunuzu büyütmeye çalıştığınız bu ilginç oyunda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Dışarıdan bakınca saçma gözüken oynamaya başlayınca bırakamayacağınız türde, zaman geçirmek için birebir bir mobil oyun Crowd City. Oyunda şehri dolaşarak kendi renginizde olanları topluyor, şehrin en kalabalık topluluğu olmaya çalışıyorsunuz. Garip görünümlü karakterleri kendi safınıza çekmek için yanlarına yaklaşmanız yeterli oluyor. Yalnız şehri çabuk gezmeniz gerekiyor. Süreye karşı oynuyorsunuz. Süre sonunda en fazla kişiyi toplayan, en kalabalık grup kazanıyor.

 

Erkan Calp

Crowd City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
777 TOPLAM İNDİRME
246.3 MB DOSYA BOYUTU

Şehirdeki insanları toplayın, topluluğunuzu genişletin.

Crowd City, mobil platforma çıkardıkları her oyun kısa sürede indirme rekoru kıran popüler geliştirici Voodoo’nun online oyunu. Topluluk olarak gezdiğiniz şehirde girilmedik sokak bırakmayarak sayınızı artırmaya çalışıyorsunuz. Süreye karşı yarıştıran oyun, zaman geçirmek için birebir.

Voodoo’nun ilk olarak iOS platformuna çıkardığı Kalabalık Şehir adlı oyunda şehrin en kalabalık topluluğu olmaya çalışıyorsunuz. Sürenin başlamasıyla birlikte sokaklara dağılıyor, garip görünümlü beyaz karakterleri aranıza çekerek topluluğunuzu genişletiyorsunuz. Karakterleri toplarken sol üst köşeden süreyi takip etmenizde fayda var. Süre sonunda en fazla karaktere sahip topluluk oyunu alıyor. Yalnız oyunda ciddi bir optimizasyon sorunu var. Tek kişi başladığınız oyunda çoğaldıkça akıcılık yerini takılmalara bırakıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Crowd in City after Apocalypse

    Şehri ele geçirmeye çalışacağız.
  • Kings.io

    En büyük avatar olmak için mücadele edin.
  • Hide Online APK

    Hide Online APK, çok oyunculu (multiplayer) saklambaç oyunu. Aksiyon shooter öğelerini içermesiyle klasik saklambaç oyunlarından ayrılıyor.
  • JAWS.io

    Denize açılın, insanları kurtarın.
  • War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle

    War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu.
  • Battle Break - Multiplayer

    Çok oyunculu tuğla kırma oyunu
  • Count Masters Crowd Runner 3D APK

    Count Masters Crowd Runner 3D APK, çöp adamların çarpıştığı aksiyon oyunu. Count Masters APK Android oyun vakit geçirmek için birebir.
  • Critter Clash

    Hayvanlardan takım kurup online mücadele ediyorsunuz.