Cruise Kids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Cruise Kids, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz enteresan bir seyahat oyunu.

Cruise Kids, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlarda oynanmak üzere tasarlanmış bir seyahat etme oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun, çocuklara yönelik hazırlanmış olan tasarımıyla öne çıkıyor.

Oyunda son derece lüks ve içerisinde her türlü hizmeti sunan bir yolcu gemisinin kontrolünü ele alıyoruz. Mavi denizlerde yol alırken hem mürettebatımızı iyi bir şekilde yönetmeli hem de yolcularımızın rahatına dikkat etmeliyiz. Zaman zaman dalgalanan denizde yol alan gemimizi yumuşak bir şekilde ilerletmeliyiz.

Yolculuğumuz esnasında pek çok problemle karşılaşıyoruz. Kimi zaman mürettebatımızdan yaralananlar oluyor, kimi zaman da gemi aksamı arıza veriyor. Bu problemlerin daha büyük sorunlara yol açmalarına izin vermeden çözüme ulaşmalarını sağlamak bize düşüyor. Neyse ki bu güzel ortamda sadece problemlerle boğuşmuyoruz. Müşterilerimizin memnuniyetlerini üst seviyede tutmak için onlara en lezzetli yiyecekleri ve içecekleri servis etmeliyiz. Herhangi bir ihtiyaçları olursa hızlı bir şekilde cevap vermeliyiz.

Çocuklara yönelik olduğunu başta da belirtmiştik. Dolayısıyla grafikler ve ses efektleri de bu kritere göre tasarlanmış. Yetişkinler için çok tatmin edici olduğunu söyleyemeyeceğiz fakat çocuklar için ideal bir vakit geçirme aracı.

Emircan Erdoğan

Cruise Kids

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
75.6 MB DOSYA BOYUTU

Cruise Kids, lüks bir yolcu gemisini kontrol ettiğimiz, eğlenceli bir çocuk oyunu.

Cruise Kids, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz ilginç ve eğlenceli bir çocuk oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda lüks bir yolcu gemisinin komutasını üstleniyor ve deniz yolculuğuna çıkıyoruz. Kulağa güzel gelse de bu yolculukta zaman zaman problemlerle karşılaşıyoruz ve mesaimizin büyük bir kısmını bu problemlere çözmek içn harcıyoruz.

Oyunda kontrolünü ele aldığımız geminin her türlü gereksinimiyle biz ilgileniyoruz. Bozulan motoru onarmak, yaralanan mürettebata yardım etmek, yolculara serviste bulunmak, etrafı süslemek ve dekore etmek yapmamız gereken şeylerden sadece birkaçı. Çeşitliliğin bol tutulmuş olması oyunun kısa sürede sıkıcı ve kendini tekrar eden bir hal almasına engel oluyor.

Gemide kaptan, direktör, hemşire, garson ve şef olmak üzere beş mürettebat var. Gerisi yolcular tarafından oluşturuluyor. Komutamızdaki mürettebatı etkin bir şekilde yönlendirmek ve geminin sağ salim yol almasını sağlamak bize düşen görevler arasında. Buna ek olarak bir de yolcuların yiyecek ve içecek siparişlerine de en hızlı şekilde cevap vermemiz gerekiyor.

Cruise Kids'te kullanılan grafik konsepti bu tarz bir oyundan beklediğimiz düzeyde. Her şey çocukların hoşuna gidecek şekilde tasarlanmış ve modellenmiş. Hedef kitlesinin çocuklar olduğunu düşündüğümüzde Cruise Kids ideal bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doctor Kids 2

    Doctor Kids 2, çocuk doktoru olduğunuz eğlenceli Android oyunu.
  • Memory Game For Kids

    Memory Game For Kids, görsel olarak şekilleri eşleştirip hafıza geliştirmeye yarayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android çocuk oyunu.
  • Da Vinci Kids

    Çocukların meraklı olmasını sağlayan bir eğitici oyun
  • Math for Kids

    Math for Kids, adından da anlayacağınız üzere çocuklarınızın matematik çalışabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android matematik oyunu.
  • Kids Cycle Repairing

    Kids Cycle Repairing özellikle çocukların severek oynayacağı bir bisiklet tamir etme oyunu.
  • Samsung Kids Mode

    Samsung Kids Mode uygulaması sayesinde akıllı telefonlarınızı çocuklarınıza güvenle verebilirsiniz.
  • Coloring Book for Kids

    Coloring Book for Kids, son derece basit ve kullanımı kolay şekilde geliştirilen bir Android çocuk boyama kitabı uygulaması.
  • Kids Animals Jigsaw Puzzles

    Kids Animals Jigsaw Puzzles, çocuklarınızın hayvan isimlerini öğrenmesini sağlayan eğitici ve eğlenceli bir Andorid bulmaca oyunu.