Crypto Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Bitcoin ve diğer kripto para birimleri üzerine kurulu yarış oyunu

Crypto Rider, Bitcoin başta olmak üzere kripto para birimlerinin yükseliş ve düşüşünü gösteren tabloları yarış pisti olarak karşınıza çıkaran iki boyutlu mobil yarış oyunu. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Kripto para temalı arabalarla hızlı tempolu yarışlara girdiğiniz bir mobil oyun Crypto Rider. Dijital para piyasasını takip edin etmeyen, fizik tabanlı yarış oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu oynamalısınız. Popüler kripto para birimlerinin gerçek piyasa verilerini yansıtan pistlerde tek başınıza yarışıyorsunuz ancak çok keyifli. Durak noktası, bitiş çizgisi olmadığı gibi süre, can gibi oyun zevkini alt üst eden sınırlamalar da yok. Tepetaklak olmadığınız sürece oyunun sonu gelmiyor.

Erkan Calp

Crypto Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
98.6 MB DOSYA BOYUTU

Bitcoin ve diğer kripto para birimleri üzerine kurulu mobil yarış oyunu

Crypto Rider, Bitcoin ve diğer popüler kripto para birimleri üzerine kurulu iki boyutlu mobil yarış oyunu. Kripto para birimleri piyasasını takip etmiyorsanız dahi fizik tabanlı, engebeli arazi yarış oyunlarından keyif alıyorsanız oynamanızı isterim. iOS tarafında da ücretsiz!

Dijital para birimlerinin gerçek piyasa değerini gösteren pistlerde yarışlara katıldığınız bir oyun Crypto Rider. Sadece tek oyunculu mod olduğundan internetsiz (offline) de oynanabiliyor. Engebeli araziye benzer sonsuz pistte tepetaklak olmadan mümkün olduğunca uzun mesafe sürmeye çalışıyorsunuz. Kripto temalı 9 araba ve 10 pist mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Rider APK

    Moto Rider GO APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler motosiklet yarışı oyunu. Lisanslı gerçeğiyle birebir motosikletler yer alıyor.
  • Russian Rider Online APK

    Russian Rider Online APK Android araba yarışı oyununda Rus arabalarla yarışlara katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunları seviyorsanız oynamalısınız.
  • Rider 2018

    Nefes kesici etkiye sahip bir yarış oyunu
  • Gravity Rider

    Haydi marşa basıp uzayda motorsiklet sürmenin zamanı geldi.
  • Gravity Rider Zero

    Bu motor denge oyununda engelleri birer birer geçin.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Highway Rider

    Highway Rider, oyun akışı ve başarılı modellemeleriyle oldukça iyi bir motosiklet oyunu.
  • Stickman Racer: Survival Zombie

    Zombi temalı harika bir mobil yarış oyunu