Cube Critters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Cube Critters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Cube Critters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Renkli görsellere ve grafiklere sahip olan oyunda birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Gerçek oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz bir oyun olan Cube Critters, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Birbirinden zorlu labirentlere ve mini oyunlara sahip olan oyunda becerilerinizi sınıyor ve zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Dünya çapındaki tüm oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı karakterlerin de yer aldığı oyunda engellerin üstesinden gelmelisiniz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Cube Critters tam size göre diyebilirim. Benzersiz bir dünyada geçen oyunda 3 boyutlu bir deneyim de yaşayabiliyorsunuz. Özel güçlerinizi kullanarak zaman kazanabileceğiniz oyunu sakın kaçırmayın.

Cube Critters oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Cube Critters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
208 MB DOSYA BOYUTU

Cube Critters, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Cube Critters, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir bulmaca oyunudur. Eşsiz bir dünyaya ve karakterlere sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor.

Birbirinden zorlu labirentlerin yer aldığı bir oyun olan Cube Critters, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyundur. Benzersiz 3 boyutlu bir ortamda geçen oyunda bulmacaları tamamlamalı ve zorlu bölümlerin üstesinden gelmelisiniz. Birbirinden farklı karakterlerin yer aldığı oyunda başarılı olmak için dikkatli olmanız gerekiyor. Bulmaca oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olan Cube Critters, aynı zamanda çocukların da beğenerek oynayabileceği bir oyun diyebilirim. Farklı türde düşmanların ve engellerin de yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda dikkatli olmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız.

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Cube Critters oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Splitter Critters

    Splitter Critters, tamamen özgün oynanışa sahip uzay temalı bulmaca oyunu.
  • Let's Cube

    Let's Cube, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Zen Cube

    Zen Cube, delikli küpe parçaları yerleştirmeye dayanan Android bulmaca oyunu.
  • Cube Space

    Cube Space, hem zorlu hem de bir o kadar eğlenceli olan güzel bir Android bulmaca oyunu.
  • Cube Rogue

    Cube Rogue, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve küplerle oluşturulmuş bir dünyadaki sırları çözeceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Lonely Cube

    Lonely Cube, oyunda bulunan tüm noktalar üzerinden küpü geçirmenizi ve daha sonra da yere düşürmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Smart Cube

    Smart Cube, Android cihazlarınız üzerinde kafa yormanızı sağlayan ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.
  • QB – a cube’s tale

    QB – a cube’s tale mobil oyununda siyah bir küpün yolunu bulmasına yardım etmek için bulmacaları çözün.