Cube Escape: The Cave

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

Cube Escape: The Cave, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizem çözme oyunudur.

Cube Escape: The Cave, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizem çözme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Nesnelere dokunarak hikayeiyi ortaya çıkarmaya çalıştığınız oyunda çok eğleniyorsunuz.

Sinematik bir atmosferde geçen Cube Escape: The Cave, oynarken sizi düşündürecek ve beynininizi sınırlarına kadar zorlayacak bir oyundur. Hikaye tabanlı bir gizem çözme oyunu olan Cube Escape: The Cave'de nesnelere dokunarak ilerliyor ve hikayeyi tamamlamaya çalışıyorsunuz. Adım adım ilerlediğiniz oyunda konuğa yardımcı olmanız gerekiyor. Bir küpün içine girerek oynadığınız oyunda dikkatli olmalı ve gözünüze çarpan farklılıkları incelemelisiniz. Cube Escape serisinin dokuzuncu oyunu olan Cube Escape: The Cave'de macera kaldığı yerden devam ediyor. Eğer önceki oyunları oynadıysanız bu oyundan da zevk alacağınızı söyleyebilirim. Eğer gizem çözme oyunlarında iyi olduğunuzu düşünüyorsanız Cube Escape: The Cave'i mutlaka denemelisiniz.

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda işiniz oldukça zor. Zorlu bulmacaları çözmeli ve gizemi ortaya çıkarmalısınız. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olan Cube Escape: The Cave'i sakın kaçırmayın.

Cube Escape: The Cave oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Cube Escape: The Cave

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Cube Escape: The Cave, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizem çözme oyunudur.

Cube Escape: The Cave, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir gizem çözme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Cube Escape serisinin dokuzuncu ve son oyunu olan Cube Escape: The Cave'de macera kaldığı yerden devam ediyor.

Popüler gizem çözme serisi Cube Escape'nin son oyunu olan Cube Escape: The Cave, oynarken sizi düşündürecek ve beyninizi zorlayacak bir oyundur. Gizem çözme kurgusuna sahip olan hikaye tabanlı bir oyun olan Cube Escape: The Cave'de hikayeyi tamamlamaya çalışıyorsunuz. Konuğa yardımcı olmaya çalıştığınız oyunda nesnelere dokunarak ilerliyor ve gizemli hikayeyi ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Merak uyandırıcı bir etkiye de sahip olan oyun sinematik bir atmosferde geçiyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olan Cube Escape: The Cave'i mutlaka denemelisiniz. Serinin son oyununda macera kaldığı yerden devam ediyor. Eğer daha önceki oyunları oynadıysanız bu oyunu da mutlaka denemeniz gerekiyor. Ayrıca gizem çözme oyunlarında iyi olduğunuzu düşünüyorsanız Cube Escape: The Cave'i sakın kaçırmayın.

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda işiniz oldukça zor. Etkileyici görselleri, sinematik havası ve macera dolu bölümleriyle Cube Escape: The Cave sizleri bekliyor. Zevkle oynayabileceğiniz Cube Escape: The Cave'i mutlaka indirmelisiniz.

Cube Escape: The Cave oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Escape Cube

    Escape Cube, Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz yeni nesil bir labirent oyun.
  • Cube Escape: Theatre

    Cube Escape: Theatre, serinin 8. bölümü ve Rusty Lake hikayesinin devamını anlatıyor.
  • Cube Escape: Paradox

    Eğlenceli deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Hopeless 2: Cave Escape

    Hopeless 2: Cave Escape eğlenceli bir mobil ilerlemeli aksiyon oyunudur
  • Samsara Room APK

    Samsara Room APK, içinde bulunduğunuz gizemli odadan kurtulmak için karşınızdaki bulmacaları çözmeye çalıştığınız bağımsız bir oyundur.
  • Feed The Cube!

    Feed The Cube!'de renkli şekilleri doğru yerlere koymaya çalışıyoruz.
  • Paint the Cube

    Zorlu bir bulmaca oyunu
  • Escape the Hellevator!

    Escape the Hellevator! tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir bulmaca oyunudur.