Cube Escape: Theatre

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Cube Escape: Theatre, serinin 8. bölümü ve Rusty Lake hikayesinin devamını anlatıyor.

Cube Escape: Theatre, seri haline gelmiş oldukça popüler kaçış oyunları arasında. Serinin sekizinci bölümünde Rusty Lake hikayesinin devamını anlatan oyunda yine kendimizi gizemlerle dolu mekanlarda buluyor, etrafımızdaki objeleri kullanarak çıkış noktasına ulaşmaya çalışıyoruz.

Tüyler ürpertici binaların yer aldığı tuhaf karakterlerin gittiği bir göl olan Rusty Lake’de eski dönemde geçen gizem oyununda odalar arasında gezerek nesne arıyor, nesneleri kombine ederek kullanılabilir hale getirmeye çalışıyoruz.

Benzerlerinin aksine bir hikaye üzerinden yürüyen oyunun oynanışı kadar görselleri de farklılık gösteriyor. Mekan, objeler ve karakterler göze çarpan her şey olabildiğince detaylı. Oyunun tek eksi yönü uzunluğu. Serinin diğer bölümleri gibi fazla uzun oynanış sunmuyor.

Erkan Calp

Cube Escape: Theatre

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Cube Escape: Theatre, gizemlerle dolu tiyatrodan kaçmaya çalıştığınız bir iOS oyunu.

Cube Escape: Theatre, gizemli mekanlarda kaçış yolu bulmaya çalıştığımız bulmaca oyununun sekizinci bölümü. Tuhaf insanların gidip geldiği, ürpertici binalarla dolu gölde geçe hikayenin devamı niteliğinde hazırlanan oyunda yine etrafımızdaki nesneleri doğrudan veya dolaylı kullanarak bir an önce bulunduğumuz yerden çıkmaya çalışıyoruz.

Seri haline gelen nadir popüler kaçış oyunlarından biri olan Cube Escape’in 8. bölümünde bulunduğumuz mekan oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere tiyatro. İlginç karakterlerin bulunduğu sırlarla dolu tiyatroda niye bulunduğumuzu sorgulamadan kaçış yolu aramaya başlıyoruz. Objelere dokunarak çantımıza ekliyor ve diyalogları da dikkate alarak onları kullanıyoruz.

Kısa diyaloglarla süslenen, hikaye üzerinden yürüyen oyunun tek eksi yanı fazla uzun oynayış sunmaması. Bu tarz oyunlar olmazsa olmazlarınız arasında ise ve serinin diğer bölümlerini de oynadıysanız birkaç saat içinde finali görmeniz kuvvetle muhtemel.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Escape Cube

    Escape Cube, Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz yeni nesil bir labirent oyun.
  • Cube Escape: The Cave

    Cube Escape: The Cave, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizem çözme oyunudur.
  • Cube Escape: Paradox

    Eğlenceli deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Samsara Room APK

    Samsara Room APK, içinde bulunduğunuz gizemli odadan kurtulmak için karşınızdaki bulmacaları çözmeye çalıştığınız bağımsız bir oyundur.
  • Zen Cube

    Zen Cube, delikli küpe parçaları yerleştirmeye dayanan Android bulmaca oyunu.
  • Let's Cube

    Let's Cube, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Cube Space

    Cube Space, hem zorlu hem de bir o kadar eğlenceli olan güzel bir Android bulmaca oyunu.
  • Cube Rogue

    Cube Rogue, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve küplerle oluşturulmuş bir dünyadaki sırları çözeceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.