Cubed Rally World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Cubed Rally World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Cubed Rally World renkli grafikleri heyecan dolu bir oynanışla birleştiren bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Cubed Rally World'de bizi çılgın yarış pistleri bekliyor. Bu yarış pistlerinde her an karşımıza yeni bir sürpriz çıkabilmekte. Oyunda bir yandan yüksek hızda ilerlemeye bir yandan da pist yarış pisti üzerindeki engellere takılmamaya çalışıyoruz.

Cubed Rally World'de oyunculara 33 farklı araç seçeneği sunuluyor. Bu araçlar arasında motorlar, arabalar, 4 çeker araçlar, kamyonlar, tanklar, ambulanslar gibi standart araçların yanısıra uçaklar, tekneler, jet skiler ve hatta ufolar gibi uçuk araç seçenekleri yer almakta. Oyun yarışları tamamladıkça bu araçların kilidini açabiliyoruz.

Cubed Rally World'deki yarış pistleri rastgele bir düzenle oluşturuluyorlar. Yani oyunda her yarış bize farklı bir heyecan yaşatıyor. Oyunda pistleri ezberlemek yerine reflekslerimizi kullanmaya odaklanarak daha başarılı olabiliyoruz.

Cubed Rally World eğer zorlu yarış oyunlarını seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Cubed Rally World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Cubed Rally World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Cubed Rally World size adrenalin dolu anlar yaşatacak bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Cubed Rally World'de bizi çılgın yarışlar bekliyor. Oyunda bir yandan hız sınırlarını zorlarken diğer yandan ölümcül engellerle mücadele ediyoruz. Bu işi yaparken de birçok farklı aracı kullanabilmekteyiz.

Cubed Rally World içinde toplamda 33 araç yer alıyor. Bu araçların kilidini oyunda kazanacağımız puanlarla açabiliyoruz. 12 farklı çevrede yarıştığımız oyunda yarış pistleri birçok farkı tuzakla dolu. Bu tuzakların kimileri hareket ediyor, kimileri ise sabit engeller şeklinde. Aracımızla yol alırken aniden manevra yapmamız gerekebilmekte. Bu nedenle reflekslerinizi etkili bir şekilde kullanmanız oyunda büyük önem taşıyor.

Retro tarzda grafiklere sahip olan Cubed Rally World içinde standart arabaların yanısıra motorlar ve hatta inekler gibi araçları kullanabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Rally Racing

    World Rally Racing ile dünyanın farklı nıktalarındaki parkurlarda ralli heyecanını yaşayabilirsiniz
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • CarX Rally

    CarX Rally Google Play'de! En iyi Android drift yarış oyunlarının geliştiricisi ralli yarış oyunu ile karşımıza çıkıyor.
  • Rush Rally Origins

    Rush Rally Origins, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz ralli yarış oyunu.
  • Rush Rally 3

    Rush Rally 3: Mobilde konsol kalitesinde ralli yarış oyunu
  • No Limits Rally

    No Limits Rally mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • One Tap Rally

    One Tap Rally, multiplayer oynama seçeneği sunan drift yarış oyunu.
  • Pocket Rally Lite

    Pocket Rally, telefon ve tabletlerde kontrolcü ile de oynanabilen kaliteli bir ralli yarış oyunudur.