Cuma Mesajları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,620 TOPLAM İNDİRME
1.6 MB DOSYA BOYUTU

Cuma Mesajları, adından da anlayacağınız üzere cuma günlerinde arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile paylaşabileceğiniz güzel sözler ve mesajlar bulmanızı sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.

Cuma günlerinde arkadaşlarınız, aileniz yada sosyal çevrenizdeki kişiler için güzel sözler yazarak paylaşım yapmak istiyorsunuz fakat bir türlü aradığınız güzel sözlere ulaşamıyorsanız Cuma Mesajları uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Özel olarak seçilen birbirinden güzel cuma mesajları içeren uygulama, tüm mesajları kontrol ederek beğendiklerinizi sevdiklerinize mesaj olarak gönderme imkanı sunuyor. Standart SMS gönderimi dışında sosyal medya platformları üzerinde de paylaşımda bulunabiliyorsunuz.

Sade bir tasarım ile kolay kullanıma sahip olan uygulamanın ana sayfası üzerinde hazır mesajlar, favorilerim ve günün mesajı menüleri bulunuyor. Hazır mesajlar menüsünde uygulama içerisinde yer alan cuma mesajları bulunuyor. Favorilerim menüsü en sevdiğiniz ve hoşuna giden sözleri favorilerinize ekleyerek daha sonra tekrar ulaşmak istediğinizde işlerinizi kolaylaştıran yararlı bir menü. Günün mesajı menüsünde ise her gün uygulama tarafından seçilen popüler cuma mesajlarından bir tanesi yer alıyor. Böylece her gün en beğenilen ve popüler cuma mesajlarından bir tanesini hemen görebiliyorsunuz.

Kullanmak için internet bağlantısı ihtiyacı olmayan ve uygulamayı indirmek için herhangi bir ücret ödemenize gerek olmayan uygulama tamamen ücretsiz olarak bizlere sunulmuş durumda. Fakat uygulamayı beğenirseniz ana sayfa üzerindeki katkıda bulun menüsüne gireek geliştirici yada geliştiricilere bağışta bulunabiliyorsunuz.

Özlü ve güzel cuma mesajları paylaşımı yapmak isteyen kullanıcıların tercih edeceği uygulamaya mutlaka bir bakmanızı tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

Cuma Mesajları

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
286 TOPLAM İNDİRME

Cuma Mesajları, sevdiklerinizle ve arkadaşlarınız ile Cuma günlerinde birbirinden güzel yazılı mesajlar paylaşabilmenizi sağlayan ücretli bir iOS uygulamasıdır.

Cuma günleri arkadaşlarınız yada tanıdıklarınız ile özellikle sosyal medya platformları üzerinde güzel mesajlar paylaşmayı seviyorsanız yada istiyorsanız ''Cuma Mesajları'' uygulamasını satın alarak iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabilirsiniz.

Uygulamanın tek eksi yanı ücretli olması diyebilirim. Bunun dışında oldukça özenle hazırlanmış, kolay kullanıma sahip ve modern tasarımlı bir iOS uygulamasıdır. Uygulamanın tasarımı iOS 8 destekli olarak güncellenmiştir.

Güncel ve sürekli yenilenen bir mesaj verisine sahip olan uygulama üzerinde sürekli farklı ve güzel kutlama mesajları bulabilirsiniz. Böylelikle tanıdıklarınızın Cuma günlerini farklı mesajlar ile kutlayabilirsiniz. Uygulamayı kullanarak cuma günü mesajı paylaşmak için ilk olarak istediğiniz mesajı seçmeniz gerekiyor. Daha sonra SMS, facebook mesajı, tweet yada e-posta ile istediğiniz kişilere gönderebilirsiniz.

Cuma mesajları dışında bayramlaşma mesajları da içeren uygulamaya bir kereliğine ücret ödeyerek sınırsız olarak kullanabilirsiniz.

Mübarek cuma günlerinizi en güzel şekilde kutlayabilmek için kullanabileceğiniz bir uygulama kullanmak isterseniz ''Cuma Mesajları'' uygulaması tam size göre.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cuma Tebrik Mesajları

    Cuma Tebrik Mesajları mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir Cuma mesajları uygulamasıdır
  • Resimli Dini Mesajlar

    Güzel resimli dini mesajlar, Cuma günü mesajları, Bayram ve Kandil mesajları
  • Ramazan Mesajları

    Ramazan Mesajları, adından da anlayacağınız üzere Ramazan ayında sevdiklerinize gönderebileceğiniz güzel mesajlar bulmanızı sağlayan yararlı bir Android uygulaması.
  • Whispto

    Whispto uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca sesli sosyal ağ mesajları gönderebiliyorsunuz.
  • WhatsDelete

    WhatsApp'ta silinen mesajları okumak bu Android uygulamasıyla çok basit.
  • Dashdow What App

    Dashdow What App, WhatsApp'tan gelen mesajları baloncuk formunda gösteren bir Android uygulaması.
  • Deco My Tree APK

    Noel için tasarlanan Deco My Tree APK'da, kendi ağacınızı oluşturun ve diğer insanların süslemesi için onlarla paylaşın.
  • Kandil Mesajları

    Kandil Mesajları, kandil günlerinde sevdiklerinize yollayabileceğiniz birbirindne güzel klandil mesajları bulunan yararlı ve ücretsiz Android uygulamasıdır.