Cut & Paint

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve sürükleyici bir simülasyon oyunu

Cut & Paint, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor. 

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici etkisi bir hayli yüksek bir mobil oyun olarak nitelendirebileceğim Cut & Paint oyununda birbirinden hoş şekiller üretiyorsunuz. Ağaçları önce yontarak daha sonra da boyayarak becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Birbirinden farklı şekilleri keserek boyayabileceğiniz oyunda kolay bir oynanış yer alıyor. Sürükleyici etkisiyle de dikkat çeken Cut & Paint oyunu mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi.

Oyunda tahta bloklardan harikalar üretmek için mücadele etmeniz gerekiyor. Cut & Paint ile yeteneklerinizi de sergileyebiliyorsunuz.

Cut & Paint oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Cut & Paint

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
277 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici bir simülasyon oyunu

Cut & Paint, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor. 

Birbirinden farklı ve hoş şekiller üreterek ilerleyebileceğiniz bir oyun olan Cut & Paint, ağaçlara şekil verdiğiniz bir oyundur. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda tahta blokları önce kesiyor daha sonra da boyuyorsunuz. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Sürükleyici etkisiyle de dikkat çeken Cut & Paint oyunu mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olduğunu da söyleyebilirim.

Oyunda tahta bloklardan harikalar üretmek için mücadele etmeniz gerekiyor. Cut & Paint ile yeteneklerinizi de sergileyebiliyorsunuz.

Cut & Paint oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • I Can Paint

    Eğlenceli bir simülasyon oyunu
  • Face Paint

    Yüz boyamadaki becerilerini göster.
  • Ball Paint

    Renkleri doğru yerlere yerleştirerek şekli tamamla.
  • Color Cut 3D

    Balonları doğru kaplara koy.
  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu