Cut the Rope 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,420 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

Cut the Rope 2, fizik tabanlı oynanış sunan popüler ve ücretsiz bulmaca oyunu.

Cut the Rope 2, şekerleme canavarı Om Nom’un yeni maceralarını konu alan fizik tabanlı bulmaca oyunu ve Windows Phone’un ardından son olarak Windows 8.1 platformunda karşımıza çıkıyor. Tablet ve bilgisayarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz popüler bulmaca oyununun ikincisinde yenilenmiş grafik ve seslerin dışında ilk göze çarpan yenilikler arasında Om Nom’a eşlik eden yepyeni karakterler ve yeni mekanlar bulunmakta. Bu yüzden serinin ilk oyununu oynadıysanız devam oyununu da oynamanızı tavsiye ederim.

Webde, mobilde, masaüstü bilgisayarda ve tabletlerde oynanabilen nadir bulmaca oyunlarından biri olan Cut the Rope’un ikincisinde amacımız yine aynı. Şekerlemeleri Om Nom’a ulaştırmak. Tabii ki sevimli canavarımız yerinden kıpırdamadığından işimiz oldukça zor. İpler platformlara bağlı ve ipleri doğru sırada kesmezsek şekerleme yere düşüyor ve Om Nom’u üzmüş oluyoruz. Bu yüzden ipleri kesmeden önce iki kere düşünmenizi öneririm.

160’dan fazla zorlu bulmaca içeren yeni Cut the Rope oyununda Om Nom ile yemyeşil ormanlarda, kalabalık şehirlerde, hurdalıklarda, tünellerde geziyor ve şekerlemeleri midesine indirmesine yardımcı oluyoruz. Şekerlemelere ulaşamadığımız bulmacalarda ise Om Nom’un arkadaşlarından yardım alıyoruz. Nommies olarak bilinen Roto, Lick, Blue, Toss, Boo, Snailbrow ve Ginger adların taşıyan yepyeni karakterlerden her biri farklı yeteneğe sahip ve şekerlemelere ulaşmamızda büyük rol oynuyorlar.

Her açıdan gelişme gösteren oyun oynanış olarak aynı. Şekerlemeler iplere bağlı ve ipleri kestiğimizde platformlar harekete geçiyor ve şekerleme Om Nom’un midesine iniyor. Birden fazla şekerlemenin olduğu bölümlerde canavarımız ne kadar çok şekerleme yerse o kadar fazla puan kazanmış oluyoruz.

Erkan Calp

Cut the Rope 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,939 TOPLAM İNDİRME

Cut the Rope 2, fiziğe dayalı şekerleme parçalama oyunudur.

Şekere doymayan sevimli karakterimiz Cut the Rope, yeni maceraları ile sizlerle. Om Nom beklenmedik şekilde kutusundan çıktı ve yemyeşil ormanlarda, kalabalık şehirlerde, yeraltı tünellerinde gezinmeye başladı. Yepyeni bir maceraya atılan Om Nom’un şekerlemeleri toplamasına yardımcı olmalısınız.

Dünya genelinde en çok oyunlar listesinde üst sıralarda bulunan Cut the Rope, fiziğe dayalı oynanışı ile dikkat çeken uzun süre sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli saatler geçirmenize yardımcı olan ücretsiz, harika bir oyun. Om Nom adında sevimli görünen bir yaratığı şekerlemelerle beslediğiniz oyunun yeni sürümünde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Om Nom’un şekerlere ulaşmasına yardım eden dünyanın en tatlı yaratıkları Nommie’ler, daha fazla yıldız toplamayı gerektiren yepyeni görevler ve keşfedeceğiniz tamamen yeni yerler sizleri bekliyor.

Yeni karakterler, yeni bulmacalar, tamamen yeni oyun içi öğelerle şeker toplamak daha da keyifli. Ustalık gerektiren yeni bölümleri tamamlayarak tek başınıza madalyaların sahibi olabilir veya arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Yeni oyunda Om Nom’a birbirinden sevimli 5 karakter eşlik ediyor. Şekerlemelerin uzaktan kokusunu alan Roto, köprü görevi üstlenen diliyle Lick, şekerleme dahil birçok nesne atabilen Toss, Om Nom’u korkutup sıçratabilen Boo ve Blue adını taşıyan yeni karakterlerle tanışacaksınız.

Cut the Rope 2, hem telefon hem de tabletinizde boş zamanlarınızda kafa yormadan oynayabileceğiniz eğlenceli, sürükleyici bir bulmaca oyunu. Cut the Rope’u sevdiyseniz Cut the Rope 2’ye bayılacağınızın garantisini verebilirim.

Cut the Rope 2 Özellikleri:

  • Keşfedeceğiniz tamamen yeni yerler
  • Tanışacağınız 5 yeni karakter
  • Özelleştirme seçenekleri
  • Ustalık gerektiren yeni bulmacalar
  • Yeni grafik, ses ve oyun içi öğeler

Erkan Calp

Cut the Rope 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
787 TOPLAM İNDİRME
84.4 MB DOSYA BOYUTU

Cut the Rope 2 oyununda sevimli canavarımızı şekerle beslemeye devam ediyoruz.

Kısa sürede milyonların sevgisini kazanan sevimli canavar Om Nom, geri döndü. Yeni karakterler, yeni oyun öğeleri, zorlu görevler içeren Cut the Rope 2, şimdi daha da eğlenceli.

Cut the Rope serisinin yeni oyununda yine şeker hastası olan Om Nom adında sevimli mi sevimli yeşil bir yaratıkla geçireceğiniz eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. 120 yeni bölümün yer aldığı oyunda her zamanki gibi karakterimizin şekerleri yemesini sağlıyoruz. Ancak bu sefer sevimli yaratığımıza yardımcı olan Nommies adında 5 yeni karakter eşlik ediyor.

Fizik tabanlı en iyi bulmaca oyunlarından biri olan Cut the Rope'u oynamaktan zevk aldıysanız Cut the Rope 2'yi kesinlikle denemelisiniz. Bulmacaları çözmenize yardımcı olacak yeni karakterler ve yeni oyun içi öğelerle Cut the Rope her zamankinden daha fazla eğlenceli.

Erkan Calp

Cut the Rope 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
210 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Cut the Rope 2, popüler şekerleme patlama oyunu ve nihayet Windows Phone platformunda.

Cut the Rope 2, fizik tabanlı oynanış sunan bulmaca oyunları arasında ve nihayet Windows Phone platformunda indirilmeye sunuldu dediğim yapımlar arasında. Om Nom adında şeker canavarına şekerlemeleri parçalaması için yardım ettiğimiz oyunun bu sürümünde yeni mekanlar, yepyeni yardımcı arkadaşlar ve zorlu bulmacalarla karşılaşıyoruz.

ZeptoLab imzasını taşıyan popüler şekerleme patlatma oyunu Cut the Rope’un devam oyununda Om Nom ile yemyeşil ormanlarda, şehirlerde, hurdalıklarda, yeraltı tünellerinde geziniyor ve sevimli canavarımızın leziz şekerlemeleri midesine indirmesine yardımcı oluyoruz. Kısacası oyunda tek amacımız şekerleri görür görmez gözleri yerinden oynayan Om Nom’un açlığını dindirmek.

160’dan fazla bulmacanın yer aldığı yeni Cut the Rope 2 oyununda dikkatimizi ilk çeken oyuna yeni eklenen 7 karakter oluyor. Farklı yeteneklere sahip bu karakterler ipleri kesip şekerlemeleri Om Nom’un midesine indirmemize yardımcı olduklarından oldukça önemliler. Nommies olarak anılan bu karakterlerden her biri farklı yeteneğe sahip. Bazıları şekerlemeleri önünüze kadar getirirken, bazıları ona daha kolay ulaşmanız için yardımcı oluyorlar. Tabii ki hepsi farklı bulmacalarda önümüze çıkıyor.

İlk oyuna göre daha gelişmiş grafikler ve ses efektleri sunan Cut the Rope 2 oyunu oynanış olarak bir farklılık göstermiyor. Yine platformlara bağlı ipleri keserek şekerlemenin Om Nom’a ulaşmasını sağlıyoruz. Sevimli canavarımız sabit durduğundan ipleri olması gereken sırada kesmemiz gerekiyor. Bir bölümde ne kadar fazla sayıda şekerlemeyi patlatırsak o kadar fazla yıldız topluyor, puan kazanıyoruz. Puanlarımızı Om Nom’u özelleştirebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cut The Rope (Windows 8)

    Cut The Rope, fizik tabanlı oynanışa sahip ödüllü ve popüler bir bulmaca oyunudur.
  • Cut the Rope

    Windows 7 için hazırlanan, durum çubuğunuza ikon olarak eklenen, IE9 ve IE10 tarayıcılarınızda oynayabileceğiniz popüler Cut The Rope canavar besleme oyununun kısayol eklentisidir.
  • King of Thieves

    King of Thieves, Cut the Rope serileriyle ünlü ZeptoLab'in ücretsiz çok oyunculu platform - bulmaca oyunu.
  • Chrome Cut the Rope

    Chrome için hazırlanan, durum çubuğunuza ikon olarak eklenen,web tarayıcılarınızda oynayabileceğiniz popüler Cut The Rope canavar besleme oyununun uygulamasıdır.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2, benzersiz bir hikayeyi zorlu bulmacalar ile birlikte keşfedebileceğiniz birinci şahıs bulmaca oyunudur.
  • The Bridge

    The Bridge, siyah beyaz görsellere sahip 2 boyutlu Türkçe bulmaca oyunu ve Monument Valley kadar zor bölümler içeriyor.
  • Wasteland 2: Director's Cut

    Wasteland 2: Director's Cut bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.