Cute Or Not

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Cute Or Not evcil hayvan bakan kullanıcılara hitap eden bir fotoğraf paylaşma uygulaması.

Cute Or Not, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerine indirebileceğimiz bir fotoğraf paylaşma uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama özellikle evinde hayvan besleyen kullanıcılara hitap ediyor. Cute Or Not üzerinde sevimli dostlarımızın resimlerini diğer kullanıcılarla paylaşabiliyoruz.

Uygulamayı ilk kullandığımızda Tinder kullanıyormuş hissine kapıldık. Kullanım olarak benzer özellikler sunuyorlar. Ekranımıza gelen görüntüler şayet hoşumuza giderse fotoğrafı sağa doğru kaydırmamız yeterli oluyor. Eğer beğenilerimize hitap etmiyorsa sola doğru sürüklememiz gerekiyor. Cute Or Not üzerinde paylaşılan sevimli dostlarımızın meşhur hatta fenomen olma olasılıkları çok yüksek. Paylaştığımız fotoğraflar ne kadar fazla kullanıcı tarafından beğenilirse o derece rozet kazanıyoruz. Açıkçası bu özellik insanda sürekli bir şeyler paylaşıp rozet kazanma isteği uyandırıyor.

Bu tarz bir uygulamada görmeyi istediğimiz sosyal medya entegrasyonu Cute Or Not'ta da kullanılmış. Uygulama üzerinde paylaştığımız fotoğrafları Twitter, Facebook ve Pinterest gibi farklı platformlar üzerinde de paylaşma şansına sahibiz.

Genel olarak keyifli bir kullanım deneyimi sunan Cute Or Not her hayvanseverin hoşuna gidebilecek türden bir yapım. En önemlisi de tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hot or Not!

    Hot or Not, kimliğinizi ortaya çıkarmadan etrafınızdaki kişilerle birbirinizi etkileyebilmenizi sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir iOS sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Break The Rules Or Not

    Break The Rules Or Not tamamen hıza ve reflekslere dayalı bir oyun. Oyunda bizden istenen görevleri yerine getiriyoruz veya getirmiyoruz!
  • Cutie Cute Cute

    Cutie Cute Cute, resimlerinizi daha eğlenceli ve komik hale getirebileceğiniz ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Pomnote

    Pomnote, iPhone için ücretsiz sosyal - konum tabanlı not uygulaması.
  • Klout

    Sosyal ağlardaki profilleri değerlendirerek not veren Klout servisinin resmi iPhone uygulamasıyla güncellemeleri telefonunuzdan takip edebilirsiniz.
  • Cute Munchies

    Cute Munchies, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Webnote by HopIn

    Webnote uygulamasın kullanarak gezdiğiniz internet sitelerinde kenara not etmek istediğiniz ve paylaşmak istediğiniz yerleri hemen saklayabilirsiniz.
  • Springpad

    Görsel not alma uygulaması Springpad'e istediğiniz her konuda başlık açarak bu başlıkları davet ettiğiniz kişilerle ortak çalışarak geliştirebilirsiniz.