Cyber Dust

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Cyber Dust, mesajları otomatik olarak silebilen Snapchat benzeri sisteme sahip bir anlık mesajlaşma uygulaması.

Cyber Dust, ister arkadaşlarınızla isterseniz de dünya genelinde insanlarla sohbet ederken mesajlarınızın belli bir süreden sonra otomatik silinmesini sağlıyor ve mobilin yanı sıra Windows 10 tablet ve bilgisayarlarda da kullanılabilen bir uygulama.

Windows platformunda evrensel uygulamalar arasında yer alan Cyber Dust, rehberinizdeki veya dilediğiniz bir kişiyle güvenli olarak mesajlaşmanızı sağlayan, Snapchat ile aynı sisteme sahip bir uygulama. Snapchat’e benzerliğiyle öne çıkan ücretsiz mesajlaşma uygulaması yazdığınız mesajları 30 saniyeden sonra otomatik olarak siliyor. Böylelikle sohbetten sonra mesajları silmek için uğraşmanız gerekmiyor. Tabii ki mesajlarınızı okuyan meraklı birileri de varsa hayal kırıklığına uğruyor.

Ücretsiz üyeliğinizi oluşturarak kullanabileceğiniz Cyber Dust uygulaması mesajın ekran görüntüsünün alınabilmesi olasılığını kısmen ortadan kaldırıyor. Mesajı alan kişi ekran görüntüsü aldığı vakit anlık olarak bildirim alıyorsunuz. Bildirim ekranında mesajı gönderen ve alan kişinin kim olduğu gösterilmiyor.

Anlık mesajlaşma uygulamalarında standart haline gelen emoji, etiket, fotoğraf ve video ekleme seçeneklerini bünyesinde barındıran Cyber Dust ile farklı şekillerde mesajlaşabiliyorsunuz. Birebir, grup halinde (en fazla 100 kişi sınırı getirilmiş) veya toplu mesaj seçenekleriniz mevcut.

Erkan Calp

Cyber Dust

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Cyber Dust, arkadaşlarınızla ve dünya genelinde ünlü kişilerle güvenli olarak mesajlaşmanıza izin veren Snapchat benzeri bir uygulama.

Cyber Dust, Android cihazınızda arkadaşlarınızla mesajlarınızı başkaları okuyacak duygusuna kapılmadan mesajlaşmanıza izin veren Snapchat benzeri bir iletişim uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz uygulamada sadece arkadaşlarınızla değil dünya genelinde ünlü kişilerle, sporcularla ve farklı alanlarda uzman kişilerle de anlık olarak mesajlaşabiliyorsunuz.

Ücretsiz üyeliğinizi oluşturduktan sonra kullanmaya başlayabileceğiniz Cyber Dust uygulamasının en dikkat çeken özelliği yazılan mesajları 30 saniye içerisinde otomatik olarak silmesi. İster arkadaşlarınıza, isterseniz de takip ettiğiniz kişilere yazdığınız her mesaj Snapchat uygulamasındaki gibi bir süre sonra uçup gidiyor. Bu sayede mesajlarınızı sonradan silmek durumunda kalmıyorsunuz. Bu noktada karşı tarafın mesajlarınızı ekran görüntüsü alarak kaydedebileceğini düşünebilirsiniz. Mesajı gönderdiğiniz karşı taraf bir ekran görüntüsü alırsa anında bildirim alıyorsunuz. Ancak bu ekran görüntüsünde mesajı kimin gönderdiği ve aldığı görünmüyor. Yani tüm mesajlaşma güvenli bir şekilde yapılıyor.

Snapchat mantığında çalışan Cyber Dust uygulaması anlık mesajlaşma uygulamalarının sunduğu tüm özellikleri sunuyor. Kuru kuru mesajlaşmanın yanında mesajlarınıza fotoğraf ve videolar ekleyebiliyor, etiket ve emojilerle süsleyebiliyorsunuz.

Sosyal ağ uygulamalarında olduğu gibi takip etme sisteminin yer aldığı uygulamada üç farklı şekilde mesaj göndermeniz mümkün. Birebir mesajlaşabiliyor, 100 kişiye kadar grup halinde mesajlaşabiliyor veyahut mesajlarınızı dilediğiniz kişilerle (toplu mesaj atma gibi) paylaşabiliyorsunuz.

Cyber Dust, daha önce Snapchat uygulamasını kullandıysanız yabancılık çekmeyeceğiniz bir Android uygulaması. Daha önce söylediğim gibi mesajlarınızın başkaları tarafından okunduğunu düşünüyorsanız bu uygulamayı deneyebilirsiniz.

Erkan Calp

Cyber Dust

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
14.9 MB DOSYA BOYUTU

Cyber Dust uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca kendi kendini yok eden mesajlar gönderebilir ve alabilirsiniz.

Cyber Dust uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızdan arkadaşlarınızla kolayca ve güven içerisinde mesajlaşmanızı sağlayabilen ücretsiz uygulamalardan bir tanesi ve kendi kendini yok eden mesajlar gönderebilme kabiliyeti sayesinde en seveceğiniz uygulamalar arasına girecektir. Uygulama vasıtasıyla gönderdiğiniz mesajlar hem kendi uygulamanızdan, hem alıcının uygulamasından hem de internetten tamamen siliniyor ve böylece siz dahil hiç kimse bir daha gönderilenlere ulaşamıyor.

Ayrıca uygulamadaki iletişim şifreli bir şekilde iletildiği için internet veri paketleri çalınsa dahi mesajların içeriğini tespit etmek mümkün olmayacaktır. Uygulamayı kullanarak fotoğraflar ve etiketler de gönderebilir ve bunların da kendilerini yok etmelerini sağlayabilirsiniz.

Uygulamanın temel özellikleri şu şekilde listelenmiş;

  • Özel mesajlar gönderme
  • Ekran görüntüsü alma uyarısı
  • Gönderilen ve okunan mesaj bildirimi
  • Grup mesaj gönderme
  • Fotoğraf paylaşma
  • Kendini yok eden mesajlar ve fotoğraflar

Uygulamanın çok kolay kullanılır bir arayüze sahip olması sayesinde kurduktan sonra bir kaç dakika içerisinde tüm özelliklerini kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer yenilikçi ve farklı bir mesajlaşma uygulaması arıyorsanız kesinlikle göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Cyber Dust

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Cyber Dust, Windows Phone platformunda Snapchat açığını kapatan en iyi uygulama.

Cyber Dust, Windows Phone platformunda Snapchat uygulamasının yokluğunu aratmayacak kadar başarılı diyebilirim. İster arkadaşlarınızla isterseniz de dünya genelinde dilediğiniz bir kişiyle ücretsiz olarak ve güvenli bir şekilde mesajlaşabileceğiniz uygulamada tüm mesajlar kendi kendini yok ediyor ve mesajların ömrü sadece 30 saniye.

Windows Phone platformunda bildiğiniz üzere Snapchat hatta kopyaları bile yer almıyor. Bu uygulamada hassas bir filtreleme seçeneği mevcut. Ancak bu uygulama oldukça popüler olduğundan kullanıcılar bir arayış içerisinde ve Cyber Dust bu arayışlara yanıt verenlerden biri. Tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz uygulama Snapchat mantığında çalışıyor ancak çok daha fazla seçenek sunuyor.

Yazdıklarınızı 30 saniyede otomatik olarak silen güvenli mesajlaşma uygulaması Cyber Dust uygulamasını ücretsiz üyeliğinizi oluşturarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Üyeliğinizi oluşturma esnasında kişilerinizi aktarıp aktarmayacağınız soruluyor. Evet dediğinizde tüm kişileriniz otomatik olarak listenize ekleniyor. Tabii ki bunu atlama seçeneğiniz de var. Kişilerinizi ayarladıktan sonra uygulamanın karşılama ekranına erişiyorsunuz. Bu noktada uygulamayı doğrudan kullanabildiğiniz gibi mesajlaşmanın nasıl gerçekleştiğini, kişilerin nasıl takip edildiğini, profil güncellemesinin nasıl yapıldığını kısacası uygulamanın nasıl kullanıldığını gösteren tanıtımı izleyebiliyorsunuz.

Mesajlara video ve resim ekleme, emoji ve çıkartmalar ile süsleme gibi anlık mesajlaşma uygulamalarında bulunan tüm seçenekleri sunan Cyber Dust uygulamasında birebir, grup halinde (100 kişiden fazla) ve belirli kişilerle mesajlaşmayı seçebiliyorsunuz.

Sosyal ağ uygulamalarındaki gibi takipçi sisteminin yer aldığı Cyber Dust uygulamasını gözleri Snapchat’i arayan her Windows Phone kullanıcısının indirip denemesini öneririm.

Cyber Dust Özellikleri:

  • Takipçilerinize kendini yok eden mesajlar, videolar ve resimler gönderin.
  • Mesajınızın ekran görüntüsü alındığında / alınmadığında anında bildirim alın.
  • Mesajlarınıza fotoğraflar, videolar, emojiler, stickerlar ekleyin.
  • Grup sohbetlerine katılıp sohbetin keyfini çıkarın.
  • Profilinize kısa açıklama ve site ekleyerek diğer kullanıcılara kendinizi tanıtın.
  • Mesajınız okunduğunda ve gönderildiğine bildirim alın.
  • Konumunuzu güvenli bir şekilde paylaşın.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • All Is Dust

    All Is Dust ücretsiz olarka indirip oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Phantom Dust

    Phantom Dust bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dust Fleet

    Büyük bir filoya komuta ettiğiniz Dust Fleet oyununda, savaşları kazanarak uzayın hakimi olun.
  • ChatON

    ChatON, Samsung'un popüler mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Skitch Touch

    Skitch Touch uygulaması ile arkadaşlarınızla görsel olarak iletişim kurabilirsiniz.
  • Speak

    Speak programını kullanarak tüm çalışma arkadaşlarınızla kolayca bağlantıda kalabilir ve iletişim sağlayabilirsiniz.
  • Yahoo! Mail

    Yahoo! Mail, Yahoo'nun Windows 10 kullanıcılarına hazırladığı özel e-posta uygulaması.
  • TicToc

    TicToc, Android ve iOS cihazlarınız üzerinden arkadaşlarınız ile birlikte ücretsiz mesajlaşma ve sesli görüşme yapmanızı sağlayan uygulamanın Windows masaüstü programıdır.