Cyotek CopyTools

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
0.02 MB DOSYA BOYUTU

Cyotek CopyTools, size ait tüm verileri yedekleyebileceğiniz kullanıcı dostu bir dosya ve klasör yedekleme programıdır.

Cyotek CopyTools, sabit diskler, uzak sunucular ve USB cihazlar arasında veri yedekleme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz, kullanışlı ve güvenilir bir yedekleme programıdır.

Sınırsız sayıda yedekleme profili oluşturmanıza izin veren program yardımıyla, farklı yedekleme işlemleriniz için istediğiniz şekilde özelleştirebileceğiniz görevler oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda program içerisinde yer alan zamanlama özelliği sayesinde hangi zamanlarda yedekleme profillerinin yedekleme işlemlerini gerçekleştireceğini ayarlayabilirsiniz.

Kullanımı oldukça basit olan program ile ilk kez profil oluşturacağınız zaman yedeklenmesini istediğiniz klasör, dosyaların yedeklenmesini istediğiniz klasör gibi verileri sırasıyla girerek işlemi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Kişisel ve özel dosyalarınızı her zaman farklı bir sürücü üzerine yedekleyerek, dosyalarınızın güvende kalmasını sağlayabileceğiniz Cyotek CopyTools'u denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cyotek Palette Editor

    Cyotek Palette Editor, kendi renk paletlerinizi oluşturabileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir grafik programıdır..
  • Cyotek WebCopy

    Cyotek WebCopy ile beğendiğiniz web sitelerini çevrimdışı olarak gezebilmek için bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Cyotek Gif Animator

    Cyotek Gif Animator, yerel resim dosyalarınızı düzenleyerek animasyonlu GIF resim dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.
  • Cyotek Sitemap Creator

    Cyotek Sitemap Creator ile web siteleriniz için kolayca site haritaları hazırlayabilirsiniz.
  • Ashampoo Backup Pro

    Kolay ve güçlü yedekleme çözümü isteyenlere!
  • Coolmuster Android Assistant

    Coolmuster Android Assistant ile Android telefon yedekleme ve geri yükleme çok kolay! Android telefon yedekleme programı PC içindir.
  • Ashampoo Backup

    Tüm disk bölümlerini kolaylıkla yedekleyin ve geri yükleyin.
  • Yedek Servisi

    Yedek Servisi; Manuel, otomatik yedekleme, yedekleri geri alma ve Interbase yedekleme bölümü ile AKINSOFT Yedekleme Servisi artık yedeklerinizi alırken ya da yedeklerinizi geri alırken sadece bir tuşla işlem yapmanızı sağlıyor.