D&R E-Kitap

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,868 TOPLAM İNDİRME

D&R E-Kitap uygulaması ile kitaplarınızı tabletinizde taşıyın.

Kitaptan müziğe, filmden oyuna, hediyelik eşyadan elektroniğe, oldukça geniş ürün seçenekleri sunan D&R'ın mobil cihazlar için hazırlanmış e-kitap uygulamasıdır. D&R E-Kitap ücretsiz uygulaması ile Android tabletinizde dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman kitap okumanın keyfini sürebilirsiniz.

D&R E-Kitap uygulaması ile yerli ve yabancı dilde çeşitli kategorilerde yer alan kitapları satına alabilir ve hemen okumaya başlayabilirsiniz. Kitabınızı okurken yazı tipini ve büyüklüğünü isteğinize göre ayarlayabilir, içindekiler seçeneği ile kitabınızın bölümleri arasında hızlıca geçiş yapabilir, beğendiğiniz kitapları sosyal ağ hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

Tarihten edebiyata, eğitimden felsefeye, mizahtan sanata birçok kategorideki kitaplardan dilediğiniz ön inceleyebilir ve uygulama içerisinden satın alabilirsiniz. Android tabletinizle gittiğiniz her yerde kitap okuyabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız D&R'ın e-kitap uygulamasını deneyebilirsiniz.

Erkan Calp

D&R E-Kitap

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
876 TOPLAM İNDİRME

D&R E-kitap uygulaması ile satın aldığınız kitapları tabletinizden okuyabilirsiniz.

D&R E-kitap uygulaması, satın aldığınız kitapları iPad'inizden okumanıza imkan tanıyan bir uygulamadır. Tamamen ücretsiz olan e-kitap uygulaması ile kitaplarınızı tabletinizde taşıyabilir, dilediğiniz an okuyabilirsiniz.

iOS 7 için optimize edilmiş arayüzü ile dikkat çeken D&R E-kitap uygulaması, satın aldığınız kitapları iPad'inizden rahatça okumanızı sağlar. Kitaplarınızı okurken notlar alabilir, yazı büyüklüğünü ve tipini ayarlayabilirsiniz. Gece ve gündüz okuma mod seçenekleri bulunan uygulamada okumaya kaldığınız yerden kolayca devam edebilmenizi sağlayan ayraç özelliği de yer almaktadır. Arama işlevi sayesinde okuduğunuz kitabın bölümleri arasında kolayca gezinebilirsiniz.

Araştırma-tarih, Bilim, Din, Edebiyat, Mizah, Sanat, Çocuk ve Gelişim ve daha onlarca kategorideki yerli ve yabancı kitapları Mağaza bölümünden satın alarak indirebilirsiniz. Ayrıca en çok satan ve editörün seçtiği kitapları inceleyebilirsiniz.

Türkçe ve yabancı dilde yazılmış yüzlerce kitabın yer aldığı D&R E-kitap uygulamasını tüm kitap kurtlara tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bookself

    Bookself (Android İndir): Ücretsiz e-kitap ve sesli kitap uygulaması
  • Everand APK

    Dijital kitaplık görevi gören Everand APK, kullanıcılara e-kitaplar, podcast'ler ve erişebileceği birçok içerik sunuyor.
  • HapKitap

    HapKitap uygulamasında yüzlerce kitabın özetini okuyabilirsiniz.
  • NOOK

    NOOK, kitap okuma deneyiminizi arttıracak olan ve içerisinde 3 milyondan fazla kitap barındıran yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Dreame APK

    Dreame APK'da, ücretsiz bir şekilde üyeliğinizi oluşturarak, binlerce farklı romana ulaşabilir ve okumaya başlayabilirsiniz.
  • seskit

    seskit uygulaması ile Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıları e-kitaplara erişebilirler.
  • FBReader

    FBReader, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda e-kitap okumanıza yardımcı olan bir uygulamadır.
  • Audioteka

    Android için ücretsiz olarak yayınlanan Audioteka ile sesli e kitaplara ulaşabilirsiniz.