D-Smart GO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.6/5 ZİYARETÇİ
12,125 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

D-Smart GO, D-Smart TV abonesi olarak faydalanabileceğiniz zengin içerikli tv izleme uygulaması.

D-Smart GO, D-Smart TV abonesi iseniz faydalanabileceğiniz bir hizmet. Android sistemli telefon ve tabletinize indirip D-Smart GO üyelik bilgilerinizle giriş yapıp dilediğiniz yerden canlı tv izlemenin yanı sıra yüzlerce film ve diziye, belgesel ve çocuk filmlerine ulaşabiliyorsunuz. Ücretsiz olarak indirilebilen uygulamanın hem Android hem de iOS sürümleri yer alıyor. Türkçe dil desteğine sahip olan uygulama sayesinde film ve dizileri izleyebileceksiniz. İçerik bakımından epey tatmin edici olan uygulama, 500 binden fazla kez indirildi.

D-Smart Go Apk Özellikleri

  • Ücretsiz,
  • Android ve iOS sürüm,
  • Basit kullanım,
  • Canlı TV,
  • Film, dizi, belgesel ve çocuk filmleri,
  • Basit kullanım,
  • Türkçe,

D-Smart BluTV’ye göre çok daha avantajlı olan (Aylık 3 TL ücretlendirme yapılmış) D-Smart GO içerik yönünden film tarafında yerli bölümünde, dizi tarafında yabancı bölümde, canlı yayın tarafında da diğer tv izleme platformlarıyla karşılaştırdığımızda biraz zayıf kalıyor ancak fiyatına göre zengin içeriğe sahip olduğunu söyleyebilirim.

Canlı yayın bölümünde normal kanalların dışında BBC HD, BBC World News, BBC Earth, Travel HD, Food Network HD, Discovery HD, Animal Planet HD, Discovery Science, Eurosport 1 ve 2, Fashion TV, Trace Urban HD, NBA TV HD, Smart Spor HD, Smart Spor 2 HD, Fight Network, Outdoor Channel HD, Viasat History HD, Disney Channel, Dream TV kanallarını izleme ve yayın akışlarına göz atma imkanı tanıyan D-Smart GO’da film ve dizileri yıl, türe göre filtreleyebiliyorsunuz ve anlık önerilerle izleyeceğinizin içeriğe tamamını yazmadan hızlıca ulaşabiliyorsunuz.

D-Smart Go Apk İndir

Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan D-Smart Go apk indir ile hem canlı televizyon hem de dizi ve film izleyebileceksiniz. Türkçe dil desteği ile kullanılan uygulamaya D-Smart Go abonesi olan kullanıcılar giriş yapabilecek ve çeşitli belgeselleri izleyebilecekler. İçerik yönünden kullanıcıları epey tatmin eden D-Smart Go apk yükle, sayesinde pek çok kanalı da izleyebilirsiniz.

Erkan Calp

D-Smart GO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,272 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

D-Smart GO, Dsmart'ın TV abonelerine sunduğu canlı tv, film ve dizi uygulaması.

D-Smart GO, D-Smart’ın TV abonelerine sunduğu televizyon izleme servisi ve tüm platformlarda kullanılabiliyor. Yerli ve yabancı film ve diziler, belgesel programları, çocuk filmlerinin yanı sıra genel ve Dsmart’a özel televizyon kanallarını canlı izleme imkanı sunan uygulama hem iPhone hem de iPad ile uyumlu ve bilgisayarınızdan televizyonuna aktarıp daha büyük ekrandan izlemenize izin veriyor.

Aylık 3 TL ücretiyle BluTV’den daha avantajlı olan D Smart GO servisine web sitesinden kayıt esnasında verdiğiniz e-posta adresiniz ve şifreinizle giriş yaparak mobil cihazlarınızdan ulaşabiliyorsunuz. İçerik tarafında dizi bölümünde yabancı dizilerin, film bölümünde yerli filmlerin, canlı tv bölümünde de çoğunlukla Dsmart kanallarının olduğunu görüyoruz. Her yaştan kişiyi özel içerik sunan uygulamanın filtreleme ve arama özelliğinin oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim.

D Smart GO’da izleyebileceğiniz tv kanalları ise Kanal D, BBC HD, TV 2, Show, Star, ATV, TRT1, TV8, FOX, CNN Türk, NTV, CNN International, BBC World News, Travel Channel HD, Food Network HD, Discovery HD, Animal Planet HD, Discovery Science, Viasat History HD, Outdoor Channel HD, Fashion TV, BBC Earth HD, Trace Urban HD, Nba TV HD, Eurosport 1 ve 2, Smartsport 1 ve 2 HD, Fight Network, NTV Spor, TRT Spor, Dream TV, Disney Channel ve Tay TV.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Peel Smart Remote

    Peel Smart Remote, HTC TV uygulamasını yerini geçmiş bir Android uzaktan kumanda uygulaması.
  • FACEIT

    Turnuvalara ve normal maçlara katılabildiğiniz FACEIT'te, istediğiniz bir oyunda gelişin ve tecrübeli oyuncularla oynama şansı yakalayın.
  • ESET Smart TV Security

    ESET Smart TV Security, Android TV'ler için hızlı, güçlü antivirüs ve casus yazılım önleme uygulamasıdır.
  • Go!Go!Go!:Racer

    Go!Go!Go!:Racer sonsuz koşu türünde bir yarış oyunudur
  • Pokemon GO

    Pokemon GO APK, Pokemon karakterlerini bularak ilerlediğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.
  • Smart Switch Mobile APK

    Veri transfer işlemlerinizi en rahat şekilde yaptığınız Smart Switch Mobile APK'da, cihazlar arası kablosuz aktarım yapın.
  • Thomas & Friends: Go Go Thomas

    Thomas & Friends: Go Go Thomas çocukların ilgisini çekebilecek türden bir yarış oyunu.
  • YouTube Go APK

    YouTube Go APK ile videoları indirerek izleyebilirsiniz.