d3dx9_43.dll

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
3.4/5 ZİYARETÇİ
1,414,627 TOPLAM İNDİRME
0.85 MB DOSYA BOYUTU

d3dx9_43.dll bulunamadı veya eksik hatası çözümü için d3dx9_43.dll DLL dosyasını indirin.

Windows bilgisayarınızda oyun veya program yüklerken d3dx9_43.dll hatası ile karşılaşabilirsiniz. d3dx9_43.dll bulunamadı veya d3dx9_43.dll eksik (missing) hatasını çözmek için Tamindir'den d3dx9_43.dll DLL dosyasını indirebilirsiniz.

d3dx9_43.dll Bulunamadı Hatası Çözümü

d3dx9_43.dll eksik veya bulunamadı hatası alıyorsanız, bu DLL dosyasını indirmeniz gerekmektedir. Hem 32-bit hem de 64-bit sistemler için uygun d3dx9_43.dll DLL dosyası Tamindir'de bulunmaktadır. "Program, d3dx9_43.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin" hatası çözümü için aşağıdaki d3dx9_43.dll yükleme adımlarını takip edin;

  • İndirdiğiniz DLL dosyasını Winrar veya sıkıştırılmış dosyaları açmak için kullandığınız başka bir programla açın. Klasör içinde bulunan DLL dosyasını kopyalayın.
  • Kopyaladığınız DLL dosyasını Windows 32-bit işletim sistemi kullanıyorsanız C:\Windows\System32 klasörüne; Windows 64-bit işletim sistemi kullanıyorsanız C:\Windows\SysWOW64 klasörüne yapıştırın.
  • DLL dosyasını klasör içine yapıştırırken dosyanın zaten var olduğuna ilişkin bir uyarı alırsanız, bilgisayarınızda bulunan DLL dosyasının değiştirilmesini isteyerek üzerine yükleyin.
  • DLL dosyasını yükledikten sonra, yaptığınız değişikliğin etkin olması adına bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Hala d3dx9_43.dll hatası alıyorsanız, Windows 32-bit için Başlat - Çalıştır - CMD (sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır) yolunu izleyin ve komut satırı penceresinde RegSvr32 C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll komutunu girerek Enter'a basın. Windows 64-bit için komut satırına C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_43.dll komutunu girmeniz gerekmektedir. Bu işlem sonrasında bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın.

Windows 32-bit 64-bit işletim sistemi fark etmeksizin, CMD komut penceresine sfc /scannow komutunu yazarsanız bilgisayarınızdaki tüm DLL dosyalarını onarabilirsiniz.

Enis Kirazoğlu

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DLL Finder

    Bilgisayarınızda süren işlem ve hizmetlerin hangi DLL dosyalarına bağlı olarak çalıştığını bu uygulama ile bulabilirsiniz.
  • RegDllView

    Bilgisayarınızın kayıt defterinde yer alan DLL, EXE ve OCX dosyalarını bu programı kullanarak kolayca tespit edebilirsiniz.
  • Resource Hacker

    EXE ve DLL dosyalarını düzenleyerek programların kaynak verilerini değiştirmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • PeStudio

    Ücretsiz bir uygulama olan PeStudio ile exe, dll, cpl, ocx, ax, sys uzantısına sahip dosyaları inceleyebilirsiniz.
  • Kigo Netflix Video Downloader

    Kigo Netflix Video Downloader, Netflix filmleri/dizileri Windows bilgisayara indirmek için ücretsiz bir programdır.
  • LightPDF

    Hem PDF düzenleme hem de dosya dönüştürme açısından çok başarılı olan LightPDF'in Windows sürümünü mutlaka denemelisiniz.
  • FExplorer

    Dosya Yöneticisi Programıdır.
  • UPDF

    UPDF programının OCR özelliği ile Windows’ta PDF dosyalarınızı kolayca editleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.