Dairede Kal

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,895 TOPLAM İNDİRME
5.1 MB DOSYA BOYUTU

Ekranın ortasındaki küçük topu reflekslerinizi kullanarak belirlenen daire alanın içinde tutmaya çalışarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Akıllı telefonlarınızda küçük ama eğlenceli oyunlar oynamayı seviyorsanız Dairede Kal oyununu çok seveceksiniz.

Ekranın ortasında bulunan topu, etrafında bulunan dairenin çıkmasını engelleyerek yüksek puanlar kazanabilirsiniz. Dairenin alt kısmında bulunan sağ ve sol yönlü okları, topu yönlendirmek için kullanarak bu topu dairenin içinde tutabildiğiniz kadar çok tutmanız gerekiyor. Her ne kadar basit görünse de, topu dairenin içinde tutabilmek için reflekslerinizi konuşturmanız gerekiyor. Dairenin etrafında dönen ve topun sekmesini sağlayan platformu ne kadar aktif ve hızlı kullanırsanız, yüksek puanlar almanız da o kadar kolay olacaktır.

Basit ve şık bir tasarıma sahip olan oyunun görselleri de net bir şekilde dizayn edilmiş. Topu her sektirdiğinizde ise bir ses efekti duyuluyor. Tabii isterseniz sesi kapatarak da oynayabilirsiniz. İlk başlarda zorlanacağınız ama oynadıkça zevk alacağınızı düşündüğüm Dairede Kal oyununu Android işletim sistemli cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Dairede Kal

ÜCRETSİZ
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Dairede Kal, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz oldukça zorlu bir beceri oyunu.

Dairede Kal, iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu ve bence son dönemin en çok oynanan iOS oyunu aa kadar zor bir oynanış sunuyor.

Kolay gibi görünen hatta saçma sapan dedirten ancak oynadıkça saran mobil oyunlar çığ gibi büyüyor ve kısa bir süre içerisinde milyonlarca indirmeye ulaşıyor. Dairede Kal da halkaya katılan isimler arasında. Yerli ve popüler yapımlar arasında gösterebileceğimiz oyun için kısaca beceri türünün en iyilerinden diyebilirim.

Reflekslerinizi geliştirmek için oldukça ideal bir oyun olan Dairede Kal’da daire içerisinde farklı yönlere hareket eden bir topu kontrol altına almaya çalışıyor, dairenin dışına çıkarmamak için uğraş veriyorsunuz. Topun hangi yöne gideceği belli olmadığından çok seri davranmanız gerekiyor. Ancak daha oyunun ilk başında top hızlı bir şekilde geldiğinden kolaylıkla daire dışına çıkabiliyor ve bu hıza alışmak biraz zaman alıyor.

İlerleyerek gidilen diğer bir deyişle bölümlerin bulunmadığı, yüksek puan yapıp arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyun olan Dairede Kal’da kontroller de oldukça basit görünüyor. Topu daire içerisinde tutan çubuğu iki farklı şekilde yönetebiliyorsunuz. Sağ ve sol ok tuşlarını kullanarak veya daire içerisinde kaydırma hareketi ile hızla gelen topu karşılayabiliyorsunuz. Hangi kontrol seçeneğini tercih ederseniz edin oyun oldukça zor.

Kullanıcılardan gelen geri bildirimler doğrultusunda gelişen ender yapımlardan biri olan Dairede Kal oyunu çok zor olmasının dışında bir eksiği bulunmuyor. Keşke topun hızı sabit olmasa ve puan kazandıkça hızlansaydı ancak bu haliyle de güzel ve oynanabilir. Kolay kolay yıpranmayan sinirlere sahipseniz, reflesklerim mükemmel diyorsanız iPhone ve iPad’inize indirip kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

Dairede Kal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Dairede Kal, beceri gerektiren refleks geliştirme adına harika bir Windows Phone oyunu.

Dairede Kal, Windows Phone cihazınızda aa oyunundan sonra oynayabileceğiniz en zor beceri oyunu. Türkçe dil seçeneği gelen oyunda tek yapmanız gereken topu daire içerisinde tutmak. Oyunun amacı kulağa oldukça basit gelse de oynanış hiç te öyle olmadığını gösteriyor. Son derece zor, sağlam refleks isteyen baştan başlamaktan bıkmayacağınız bir oyun sizleri bekliyor.

Son dönemin en çok oynanan mobil oyunlarına baktığımızda beceri oyunlarının öne çıktığını görüyoruz. Oyunu yüklemeden kolay dediğimiz ancak oynadığımız vakit oldukça zorlandığımız hatta cihaza zarar verme noktasına kadar giden beceri oyunlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. aa oyununda sonra karşımıza çıkan Dairede Kal da bunlardan biri. Türk yapımı ve tamamen Türkçe arayüz ile gelen oyun ön yargı ile yaklaşmamız gereken bu türü seviyoranız kesinlikle indirmeniz gereken bir yapım.

Yüksek puan kazanma üzerine kurulu bir beceri oyunu olan Dairede Kal’da amacınız farklı yönlere aniden fırlayan topu dairenin içinde tutmak. Ancak hem topun hem de dairenin küçük olması işleri zorlaştırıyor. Topu tutan engeli döndürmek bir noktadan zorlaşıyor, parmaklar rahatlıkla birbirine geçiyor. Neyse ki top git gide hızlanmıyor. Puanınız ne kadar artarsa artın aynı hızda oynuyorsunuz.

Çoğu kişinin oynadıktan birkaç saniye içerisinde bırakacağını düşündüğüm oyunun kontrol mekanizması oldukça basit. Dairenin altına konumlandırılmış yön tuşlarını kullanarak veya kaydırarak topu daire içerisinde tutmak için uğraş veriyorsunuz. Yani oyunu ister tek ister çift elle oynayabiliyorsunuz.

Son güncelleme ile daha da zor hale getirilen Dairede Kal oyununu sabrı ve refleksleri iyi olan herkesin indirmesini öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 360 Degree

    360 Degree, 360 derece dönebilen dairede topunuzla elmasları yemeniz gereken bir Android beceri oyunu.
  • Dünyada Kal!

    Dünyada Kal, Türk geliştirici Fırat Özer tarafından hazırlanan basit fakat çok eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Dashland

    Dokun ve hayatta kal!
  • Survival Island: Evolve Clans

    Gizemli ve tehlikeli düşmanlarla dolu ıssız adada hayatta kal.
  • Project Winter Mobile

    Arkadaşların ile hayatta kal ve yardım çağrısında bulun. Ancak, içindeki hainlere dikkat et! Project Winter Mobile ile heyecan dolu aksiyon yaşa.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!