Dark Sky

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
331 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Dark Sky, Android telefon ve tabletinizde kullanabileceğiniz bölgesel hava durumu uygulaması.

Dark Sky, detaylı ve isabetli tahminlerle gün içinde sürprizle karşılaşmamızı engelleyen bölgesel hava durumu uygulaması olarak Android platformunda öne çıkıyor.

Hem telefon hem de tabletimize indirip bulunduğumuz şehrin detaylı hava durumu raporunu alabildiğimiz onlarca uygulama arasından günlük ve haftalık detaylı rapor sunması, yağış bildiriminde bulunması, kilit ekranından günlük özet vermesiyle ayrılan Dark Sky’ın eksi yönleri de yok değil. Türkçe dil desteği yok ve sadece bulunduğunuz şehrin hava durumunu öğrenebiliyorsunuz. Bu noktaları saymazsak cihazlarla önyüklü gelen hava durumu uygulamalarıyla karşılaştırılamayacak kadar başarılı.

Dark Sky Özellikleri:

  • 24 saatlik, 7 günlük detaylı hava tahmini, hava şartları ve hava haritası
  • Dakika dakika tahmin (yağmur yağıp yağmayacağını bildiriyor)
  • Yağmur bildirimleri, şiddetli hava uyarıları, özel uyarılar
  • Kilit ekranına ulaştırılan günlük özet
  • Widget desteği
Erkan Calp

Dark Sky

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
9.7 MB DOSYA BOYUTU

Dark Sky, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğiniz oldukça yararlı bir iOS hava durumu uygulaması.

Dark Sky, iOS mobil cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz şık tasarıma sahip ve gerçeğe en yakın tahminleri ile hizmet veren bir hava durumu uygulaması.

Onlarca ücretsiz alternatifi olmasına rağmen tarfi edebileceğiniz uygulama, son derece şık tasarımı ile birlikte gelişmiş özelliklere sahip. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus model akıllı telefonların sensörlerini kullanarak yakın çevrenizdeki hava durumu tahmini yapabilen uygulama önünüzdeki bir saat içerisinde yağmur ya da kar yağacak mı? sorusuna bile yanıt verebiliyor.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde GPS kullanarak yerinizi tespit eden ve sonrasında bulunduğunuz yere göre en iyi hava durumu tahminlerini size sunuyor.

Uygulamanın öne çıkma sebeplerinden bir tanesi içerisinde hava durumu tahminleri için kullanılan animasyonlar diyebilirim. Havanın nasıl olacağını minik ama sevimli animasyonlar ile sizlere gösteren uygulama, sürekli hava durumu uygulaması kullanan iOS kullanıcıları için ideal. Tek eksisi ücretli olması fakat detaylı tasarımı ve gelişmiş özellikleri ile bu parayı hakediyor.

Sunduğu widgetlar ile her an ekranınızda hava durumunu görmenizi sağlayan Dark Sky uygulamasını satın alarak iPhone ve iPad'lerinize indirmenizi ve kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sky Hava Durumu

    Sky Hava Durumu, küçük dosya boyutuna rağmen tatmin edici bilgiler sunan bir hava durumu uygulaması.
  • Eye In Sky Weather

    Android için hava durumu uygulamaları arasında yer alan Eye In Sky Weather uygulaması farklı ve hoş bir alternatif olarak kullanılabilir durumda.
  • Camp Weather

    Camp Weather Android için ücretsiz hava durumu uygulaması, anlık hava durumu ve sıcaklık bilgisi, anlık bildirimler ve fazlasını sunuyor.
  • Xiaomi Weather

    Xiaomi Weather: Android telefonlar için hava durumu uygulaması
  • Hava Durumu - Weather

    Hava Durumu - Weather, hava şartlarını anlık ya da belli gün aralıklarıyla sunabilen bir hava durumu uygulaması.
  • WeatherWhiz APK

    Hava durumu uygulaması olan WeatherWhiz APK, anlık bildirimleriyle birlikte en doğru hava bilgisini almanıza imkan tanıyor.
  • Hava Durumu

    Hava Durumu, saatlik ve haftalık hava durumu tahmini sunan ücretsiz Android hava durumu uygulaması.
  • İstanbul Hava Durumu

    İstanbul Hava Durumu, İstanbul'da yaşayıp Android telefon ve tablet sahibi olanların ücretsiz olarak kullanabileceği bir hava durumu uygulaması.