Dark Sword

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

Dark Sword APK, karanlık zindanlara girdiğiniz, ejderha ve canavarlarla karşılaştığınız mobil aksiyon rpg oyunu. Hack & Slash oyunu ücretsiz oynanabilir.

Dark Sword APK, kendine has görsel stiliyle ve keyifli oynanışıyla kolayca beğeninizi kazanabilecek bir mobil aksiyon RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

Dark Sword APK Son Sürüm İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz hack & slash rpg oyun olan Dark Sword'da fantastik bir maceraya dalıyoruz. Oyunumuz karanlığa karşı savaşan bir kahramanın hikayesini konu alıyor.

Kahramanımız bir gün uyandığında gecenin sonlanmadığına, her tarafın halen karanlık olduğuna tanık oluyor. Kısa bir süre sonra ise bu sonlanmayan gecenin sebebinin karanlık ejderha olduğunu keşfediyor. Ejderha güneşe açılan kapıyı kapattıktan sonra dünyaya karanlık çöküyor ve bütün canlılar bu karanlık içerisine gömülüyor. Karanlıkla birlikte bitmek bilmeyen acılar da başlıyor.

Bize düşen görev ise karanlık ejderhayı yok ederek dünya üzerinde güneşin yeniden parlamasını sağlamak.

Dark Sword'un oynanış yapısı side scroller türündeki oyunlara benziyor. Ekranda yatay olarak ilerlerken karşımıza farklı düşmanlar çıkıyor ve onları yok etmeye çalışıyoruz. Ayrıca farklı bölüm sonu canavarlarıyla da savaşarak özel ödüller kazanabiliyoruz. Oyun boyunca kahramanımızı geliştirebiliyoruz ve ilerledikçe daha güçlü hale getirebiliyoruz. Benzer şekilde kullandığımız silahları da geliştirebiliyoruz.

Dark Sword APK Oyun Özellikleri

  • Kara ejderhayı yenin ve ışığı kurtarın!
  • Gölge aksiyon rpg
  • Işık tapınağından yardımcılar edinin
  • PvP, baskınlar, karanlık zindan ve fazlası!
  • 150’nin üzerinde öğe ve beeri, devasa oyunlar

Otomatik oynatmayın kullanın - Otomatik oynatmayı açmak karakterinizi yapay zekanın kontrol etmesini sağlar. Karakteriniz uygun görüldüğü şekilde otomatik olarak saldırır ve becerilerini gösterir ve genellikle büyük düşman ordularını dağıtma konusunda harika iş çıkarır. Otomatik modda yuvarlanma veya zıplama yeteneğiniz kullanılmaz, bunları elle etkinleştirmeniz gerekir.

Ekipmanınızı kontrol edin - İsmin rengine bakarak bir öğenin nadirliğini hızlıca anlayabilirsiniz ancak yine de envanterinize bakın, savaş sırasında bulduğunuz ekipmanları kontrol edin. Fark etmediğiniz ek istatistiklere sahip olabilirler ve hatta mevcut donanımınızın yükseltmesi olabilir.

Fazla ekipmanı satın - Eski ve kullanmadığınız ekipmanı satabilirsiniz. Tek başına bölümleri geçerek fazla altın kazanamazsınız, gelirinizin çoğu satıştan olur. Ekipmanlarınızı sıklıkla yükselteceğinizden paraya ihtiyacınız olur.

Doğru silahı seçin - Oyuna başladığınızda kullanabileceğiniz herhangi bir aktif beceriniz yok. Becerileriniz silahlarla belirleniyor. Bir silahı alırken istatistiklerinize de dikkat edin.

Boss’larla kendiniz savaşın - Bir boss’la karşılaştığınızda karakterinizin kontrolünü ele almak en iyisidir. Otomatik oynatmaya bırakırsanız, karakteriniz kenarlara kaçacak ve küçük canavarlara odaklanacaktır. Küçük canavarlara sürekli yeniden doğarak sizi rahatsız etse de boss’ları alt etmeye odaklanmak daha iyidir.

Seviye atlayın ve yükseltin - Bir bölümde takılırsanız yapmanız gereken tek şey ekipmanınızı yükseltmek. Yeterince altınınız mı yok? Satabileceğiniz daha fazla altın ve ekipman bulmak için önceki bölümleri tekrar oynayabilirsiniz.

 

Can Erdil Şentürk

Dark Sword

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
80.8 MB DOSYA BOYUTU

Dark Sword mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunuudur

Dark Sword, RPG elementleriyle zenginleştirilmiş bir oynanışa sahip olan side scroller türünde bir aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dark Sword fantastik atmosferi ve kendine has görsel tarzıyla dikkat çekiyor. Oyunumuzun hikayesi dünyaya karanlık çökmesiyle başlıyor. Bir gün uyandığında gecenin halen sonlanmadığına tanık olan kahramanımız kısa bir süre sonra bu bitmez gecenin karanlık ejderha tarafından gerçekleştirilen bir plan olduğunu anlıyor. Güneş'e açılan kapıyı kapatan ejderha bu sayede dünyayı karanlığa mahkum ediyor. Dünyada yaşayan bütün canlıların son umudu olan kahramanımız ise kılıcını kuşanarak yola çıkıyor ve karanlık ejderhanın peşine düşüyor.

Dark Sword'da ekranda yatay olarak ilerlerken kahramanımız silahlarını kullanarak düşmanlarıyla savaşıyor. Kahramanımızı yönlendirirken reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmamız gerekmekte. Karşımıza çıkan bölüm sonu canavarları ise bir zorlu mücadeleler sunuyorlar. Dark Sword'da oyunda ilerledikçe kahramanımızı ve kullandığımız silahları geliştirebilmemiz mümkün.

Dark Sword'un görsel olarak oldukça güzel görünen grafiklere sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • Storm of Sword 2

    Storm of Sword 2, Android cihazlarda oynanabilen hack and slash oyunu.
  • Arcane Quest Legends

    İnternetsiz oynanabilen etkileyici aksiyon rpg hack & slash oyunu
  • Dark Slash: Hero

    Dark Slash: Hero, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir savaş oyunu.
  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • Warship Battle APK

    Warship Battle APK, 2. Dünya Savaşı döneminin gemileriyle deniz savaşlarına giriyorsunuz. Aksiyon dolu gemi savaş oyunu, dönemden ilham alan görevlerle dolu.
  • Clone Armies APK

    Clone Armies APK Android oyununda askerlerinizi klonlayıp savaş alanına gönderiyorsunuz.
  • Implosion

    Implosion hack and slash dinamiklerine sahip olan bir mobil rol yapma oyunu