Data ON-OFF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
276 TOPLAM İNDİRME

Data ON-OFF telefonunuzun internet akışını düzenleyen, daha az internet harcamanıza yarayan yardımcı mobil bir uygulama.

Akıllı telefonlar üzerinden internete bağlanmak oldukça sıkıntılı bir hal almış durumda. Çünkü yaptığımız her işlemde internetimizin data paketinde azalmalar oluyor ve zamanla ay sonunu nasıl getirebileceğimizi düşünmeye başlıyoruz. Özellikle wi-fi ve mobil veri arasındaki geçişleri verimli olarak yapamıyorsanız Data ON-OFF tam size göre.

Ücretsiz olarak Android kullanıcıları için sunulan bu uygulama sayesinde mobil verilerinizi kontrol altına alabilirsiniz. Yerine göre wi-fi yerine göre de operatörünüzün size özel hazırladığı mobil veri paketini kullanabilirsiniz. Bu sayede film izlerken unutkanlıktan aniden data veri paketinizin bitmesi gibi bir acı durum sizi beklemiyor olacak.

Telefonunuzun ana ekranına bir widget ekleyerek size kısayol oluşturan Data ON-OFF, bu kısayol sayesinde internetinizi açıp kapatma imkanı sağlıyor. Özellikle 4G ve 3G arasında geçişler için kullanılması planlanan bu uygulamaya çok yakında Türkiye'de çok ihtiyaç olabilir. (Malum 4.5G'ye geçiyoruz.) Bunun yanı sıra uygulama, bataryanızdaki şarj azaldığında otomatik olarak internetinizi kapıyor ve telefonunuzun daha uzun süre açık kalmasına imkan sağlıyor. Ayrıca gün içerisinde yaptığınız internet harcamalarını da rapor haline getirerek size bilgi veriyor.

Telefonunuzda yer kaplamayan, fazla bir şekilde RAM'inizi sömürmeyen bu uygulamayı denemenizde fayda var.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mobile Data On Off

    Mobile Data On Off, mobil internet kullanımı tek bir tuşla açıp kapayabileceğiniz ücretsiz ve pratik bir Android uygulaması.
  • Smart Screen On/Off

    Smart Screen On/Off uygulaması, akıllı telefonlarınızın ekranını çift dokunarak kilitlemenizi sağlıyor.
  • Power Off

    Power Off, Android cihazlarınızın anasayfasına yada diğer sayfalarına kısayol tuşu ekleyerek tek bir dokunuş ile cihazınızı hızlıca kapatmanızı sağlayan pratik ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Turn Off Screen Free

    Turn Off Screen Free, Android cihazlarınızın ekranlarını istediğiniz zaman istediğiniz uygulamayı kullanırken kolayca kapatabilmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Screen Off Pro

    Android cihazlarınızın ekranını tek bir tuşla kilitleyecek kısayollar oluşturabilirsiniz.
  • Data Monitor

    Data Monitor, Sony tarafından geliştirilmiş mobil veri kullanımını takip edebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Copy My Data

    Copy My Data uygulamasını kullanarak kolayca yeni Android cihazınıza eski cihazınızdaki kişisel bilgilerinizi aktarabilirsiniz.
  • Onavo Count Monitor Data

    Mobil cihazınızdan ne kadar internet kullandığınızı gösteren uygulama sayesinde internet paketinizi aşmanızı engelleyebilirsiniz.