DATA WING

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

DATA WING, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve veri iletimi temasıyla yarış oyunu mekaniklerini başarıyla harmanlayan bir yarış oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlardan oynanabilen DATA WING mobil oyunu daha önce görülmemiş tarzda iki boyutlu bir yarış oyunudur.

Hikaye bazlı iki boyutlu bir yarış oyunu olarak değerlendirilen DATA WING mobil oyunu yarış oyunu denildiğinde ilk akla gelen araçların aksine bilgisayar verisi iletimine dayalı bir oyundur. Hikaye bazlı bir oyun olan DATA WING mobil oyununda Anne adıyla kodlanan bir komut kaynağı bulunmakta ancak Anne’den gelen komutlar sistemin saldırıya uğraması sonucu mantıksız hale gelmiştir. Bu durumda zamana karşı yapılan veri yarışında doğru komutları iletmeye çalışacaksınız.

Neon ışıklarla oluşturulan bir pistte bilgisayar imlecini bir araç gibi kullanarak hızla bitime ulaştırmalısınız. İmleçlerin kontrolünün çok da kolay olmadığını belirtelim ki sıklıkla duvarlara sürterek ivme kaybedebilirsiniz. Ancak alıştıktan sonra liderlik tablolarını zorlayabilirsiniz. Keyifle oynayacağınız sıra dışı yarış oyunu DATA WING’i Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

DATA WING

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
98.5 MB DOSYA BOYUTU

DATA WING, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve kullandığı terimlerle alışılmışın dışına çıkan iki boyutlu bir yarış oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen DATA WING mobil oyunu, yarış oyunlarının klasik imgelerinin dışına çıkarak sıra dışı bir ortam oluşturan iki boyutlu bir yarış oyunudur.

DATA WING mobil oyunu yarış oyunu kategorisinde değerlendiriliyor ancak tahmin ettiğiniz gibi araçların oyunda yer almadığını belirtelim. Zira hikaye bazlı olan bu oyunda araçlarımız bilgisayar imleci olup pistler de neon ışıklardan oluşuyor.

DATA WING hikayesinin temelinde anne (mother) adlı bir komut kaynağından gelen verileri doğru aktarmanız gerekiyor. Sistemin hack’lenmesi sonucu Anne’den gelen komutlar mantıksızlaşır ancak siz zamanında verileri aktararak bu durumu çözmelisiniz. Zamana karşı tekli bir yarış yapacağınız DATA WING oyununda neonlarla bölünmüş pistte olabildiğinizce hızlı bir şekilde imlecinizi bitiş noktasına taşımalısınız. DATA WING oyununda kontrollerin hiç de kolay olmadığına değinmek gerek. Zira birçok kez duvarlara sürterek ivme kaybedebilirsiniz. Keyif alarak oynayacağınız farklı yarış oyunu DATA WING’i AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Strike Wing: Raptor Rising

    Strike Wing: Raptor Rising bolca aksiyon sunan bir mobil oyundur
  • Switch Wing

    Reflekslerinizi deneyebileceğiniz zorlayıcı ve bir o kadar da zevkli bir oyun oynamaya hazır olun.
  • Data Monitor

    Data Monitor, Sony tarafından geliştirilmiş mobil veri kullanımını takip edebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Data ON-OFF

    Data ON-OFF telefonunuzun internet akışını düzenleyen, daha az internet harcamanıza yarayan yardımcı mobil bir uygulama.
  • My Data Manager

    My Data Manager uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizin veri tüketimini kontrol edebilirsiniz.
  • G Data Secure Chat

    G Data Secure Chat uygulamasını kullanarak Android akıllı telefonlarınızdan şifrelenmiş anlık mesajlar gönderebiliyorsunuz.
  • Copy My Data

    Copy My Data uygulamasını kullanarak kolayca yeni Android cihazınıza eski cihazınızdaki kişisel bilgilerinizi aktarabilirsiniz.
  • Mobile Data On Off

    Mobile Data On Off, mobil internet kullanımı tek bir tuşla açıp kapayabileceğiniz ücretsiz ve pratik bir Android uygulaması.