Dawn of Titans

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
665 TOPLAM İNDİRME

Dawn of Titans, konsol kalitesinde grafikleriyle öne çıkan titanların savaşı üzerine kurulu online strateji oyunu.

Dawn of Titans, mobil platformda konsol kalitesinde grafikler sunan nadir online strateji oyunlarından biri. Geliştirici ekibin de dediği gibi grafikler adeta akıyor ve savaş atmosferi de oldukça etkileyici. Kendinizi gerçekten bir savaşın içerisindeymişsiniz gibi hissediyorsunuz.

Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılarak şaşırtan gerçek zamanlı savaş oyunu cihazın gücünü sonuna kadar kullanıyor. Üst düzey grafiklerin getirdiği tek olumsuz nokta cihaz ayrımcılığı. Oyun ne yazık ki düşük seviye telefon veya tablette ya hiç oynanmıyor ya da görüntü akmadığından keyif vermiyor. Oyuna geçecek olursak; Adından da tahmin edeceğiniz üzere karşımızdakiler birer titan. Dev titanlara karşı savaşırken onlara destek çıkan bir orduyu da toprağa gömmek durumundayız.

Günlük görevler, ittifak etkinlikleri gibi farklı modlar sunan oyunda sohbet sistemi de mevcut. Savaşa başlamadan arkadaşlarınızla bir araya gelip strateji belirleme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Dawn of Titans

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Dawn of Titans, iOS platformunda konsol kalitesinde grafikler sunan nadir online strateji oyunlarından biri.

Dawn of Titans, grafikleriyle bir mobil oyun olduğunu unutturan, gerçek zamanlı strateji oyunu. Detaylı çalışıldığını ilk görüşte fark ettiren yüksek kalitede görsellerle ses efektlerini birleştiren yapım iOS platformunda her açıdan zirveyi zorlayacak kadar başarılı.

iPhone Plus veya iPad'de oynanması gerektiğini düşündüğüm titanların savaşı üzerine kurulu strateji oyununda güçlü zırhlarla donattığınız savaşçılarınızdan oluşan bir ordu kurup düşman topraklarını ele geçirmek için mücadele ediyorsunuz. Dev titanların yanında binlerce savaşçıya karşı mücadele etmek elbette kolay olmuyor. Bu noktada ittifak kurup güçlerinizi birleştirerek saldırma şansına sahipsiniz.

Türkçe olmasıyla ayrıca sevindiren yapım, birden fazla oyun modu sunuyor. Günlük görevler, seferler, ittifak etkinlikleri gibi her biri kendi içerisinde zorluğu olan, zevkli modlardan dilediğinize ücretsiz katılabiliyorsunuz. Unutmadan, oyuna yeni eklenen içerik ve özelliklere erişebilmeniz için aktif internet bağlantınızın olması gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dawn of Steel

    Dawn of Steel mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Titans of Space

    Titans of Space uygulaması sayesinde Google Cardboard'unuzla inanılmaz bir uzay yolculuğuna çıkın. VR sisteminin en güzel hallerinden biri olan bu uygulama, sizi gezegenler arası muazzam bir yolculuğa çıkaracak.
  • Titans Mobile

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Titans

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.
  • A Knights Dawn

    A Knights Dawn eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Dawn Of The Sniper

    Dawn Of The Sniper mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz FPS türünde bir zombi oyunudur
  • Dawn of Zombies: Survival

    Dawn of Zombies: Survival Android İndir: Kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmaya çalışın.
  • Teeny Titans

    Teeny Titans, Cartoon Network kanalında yayınlanan Teeny Titans GO! dizisinin mobil oyunu.