DC: UNCHAINED

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Favori DC Kahramanınızı seçin ve kötülerle tanışmaya hazır olun.

DC dünyasının onlarca farklı süper kahramanını barındıran DC: UNCHAINED oyununda süper kötü karakterlerle dövüşecek, yeteneklerini sergileyecek ve aynı zamanda maçları kazanacaksınız. Yepyeni DC karakterlerine yer veren bu oyunu indirin ve düşmanlara günlerini gösterin.

 Favori DC Süper Kahramanını seçin ve hemen ardında süper kötüleri yok etme yarışında yerinizi alın. Pek çok farklı kombinasyona ve yeteneğe sahip olan 35'den fazla karakteri barındıran oyunda DC sanatının tadını çıkarın. Ayrıca yepyeni ortamlarda dövüşme imkanı tanıyan oyunda kendinizi kanıtlayın.

DC Evrende en iyi olmak için kendi Süper Kahramanınızı bulun ve Süper Takımınızı oluşturun. Hadi bu savaştaki yerinizi alın ve düşmanlara saldırın.


 

Ömer Dursun

DC: UNCHAINED

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Favori DC Kahramanınızı seçin ve kötülerle tanışmaya hazır olun.

DC dünyasının onlarca farklı süper kahramanını barındıran DC: UNCHAINED oyununda kötü karakterlerle dövüşecek, yeteneklerinizi sergileyecek ve aynı zamanda maçları kazanmanız gerekmektedir. Onlarca DC karakterlerine yer veren bu oyuna başlayın ve düşmanları saf dışı bırakın.

Favori DC Süper Kahramanını seçin ve hemen ardından kötüleri yok etme yarışında yerinizi alın. Story Mod aracılığıyla DC Süper Kahramanlar ve Süper Kötüler'in orijinal hikayesini keşfedin. Pek çok farklı kombinasyona ve yeteneğe sahip olan 35'den fazla karakteri barındıran oyunda, DC sanatının tadını çıkarın. Ayrıca yepyeni ortamlarda dövüşme imkanı tanıyan oyunda kendinizi kanıtlayın.

Vision Quest aracılığıyla DC Karakterlerinin bireysel hikayelerinin tadını çıkarın ve aynı zamanda Süper Takımınızı oluşturun. Hadi bu savaştaki yerinizi alın ve düşmanlara saldırın.


 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Unchained: You can never escape

    Korku dolu evin gizemini araştır ve kendini kurtar.
  • Suicide Squad: Special Ops

    Suicide Squad : Gerçek Kötüler, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tablet üzerinde çalışan ve DC evreninin kötülerini yönetebildiğimiz bir tür aksiyon oyunudur.
  • LEGO DC Super Heroes

    LEGO DC Super Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Injustice 2 APK

    Injustice 2 APK, DC süper kahramanlarla süper kötülerin karşı karşıya geldiği dövüş oyunu. Mobildeki en iyi süper kahraman oyunlarından!
  • Hoppia Tale

    Oynaması ücretsiz aksiyon-macera oyunu.
  • Garena Contra: Return

    Meşhur aksiyon oyunu Contra geri döndü.
  • Area F2

    Area F2 Android İçin Aksiyon Oyunudur.
  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!