Dead by Daylight

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,999 TOPLAM İNDİRME

Dead by Daylight çok oyunculu olarak oynanan bir korku oyunudur

Dead by Daylight eğer farklı bir korku oyunu deneyimi yaşamak isterseniz beğeninizi kazanabilecek bir online hayatta kalma oyunu olarak tanımlanabilir.

Günümüzde yaygın olarak tek kişilik hikayeye yer veren korku oyunlarıyla karşılaşıyoruz; fakat Dead by Daylight, ilginç bir yapı sunarak fark yaratıyor. Oyun tamamen çok oyunculu olarka tasarlanmış. Dead by Daylight'ta bir oyuncu cani bir katilin veya paranormal bir varlığın yerine geçiyor ve ona özel güçler veriliyor. Diğer dört oyuncu ise bu katilden veya canavardan kaçarak hayatta kalmaya çalışıyor. Oyuncular tek başlarına hareket edebilseler de takım halinde oynayıp iyi iletişim kurduklarında işleri kolaylaşabiliyor.

Dead by Daylight ezbere dayalı olarak oynayabileceğiniz bir oyun değil; çünkü her oturumdaki harita rastgele bir düzenle yaratılıyor. Yani oyunu her oynadığınızda haritadaki eşyaların yeri değişiyor. Ayrıca oyuna başladığınız nokta da her seferinde farklılık gösteriyor.

Dead by Daylight'ta katil olarak oynayan ve hayatta kalmaya çalışan insanlar olarak oynayan oyuncuların kendi özel karakter gelişim sistemi bulunuyor. Oyun boyunca birçok öğenin kilidini açabiliyor ve kendi oyun stilinizi oluşturabiliyorsunuz.

Dead by Daylight'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde listelenmekte:

- 64 bit Windows 7 işletim sistemi

- Intel Core i3 4170 veya AMD FX 8120 işlemci

- 8 GB RAM

- DirectX 11 uyumlu 1 GB GeForce GTX 460 veya AMD HD 6850 ekran kartı

- DirectX 11

- DirectX 11 uyumlu ses kartı

- 15 GB boş depolama alanı

- İnternet bağlantısı

Can Erdil Şentürk

Dead by Daylight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
330 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Dead by Daylight Mobile İndir (Android): Popüler korku hayatta kalma oyunu Dead by Daylight mobilde!

Dead by Daylight Mobile indirerek Android telefonunuzda en iyi korku hayatta kalma oyununa sahip olursunuz. Behavior Interactive tarafından geliştirilen hayatta kalma korku oyunu Dead by Daylight’ın mobil sürümü nihayet çıktı! Dead by Daylight Mobile ücretsiz indirip oynayabileceğiniz en iyi korku - hayatta kalma oyunu. Ambiyans, müzik ve ürpertici ortamlarıyla korkunç bir deneyim yaşatıyor.

PC ve konsoldaki popüler 4’e 1 hayatta kalma korku oyunu Dead by Daylight, mobil cihazlar için ücretsiz olarak indirilmeye açıldı. Dünyanın dört bir yanından oyuncularla Dead by Daylight’ın gerilim ve heyecanını yaşayın. Durdurulamaz bir katil veya ölümden kaçmaya çalışan dört kurtulandan biri olarak oynayın. Diğer hayatta kalanlarla birlikte hareket ederek yaşama şansınızı artırabilirsiniz. Diğer bir deyişle daha uzun süre hayatta kalmak istiyorsanız diğer oyuncularla birleşmek zorundasınız. Hayatta kalanlar tarafını değil katil tarafını seçerseniz birçok role bürünüyorsunuz. Kurbanlarınızı avlamak, yakalamak, kurban etmek için karakterinizin eşsiz güçlerini kullanın.

 

Erkan Calp

Dead by Daylight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
2.8 GB DOSYA BOYUTU

Dead by Daylight Mobile İndir (iOS): Popüler korku hayatta kalma oyunu Dead by Daylight mobil platformda!

Dead by Daylight Mobile indirin, PC ve konsolda en çok oynanan korku hayatta kalma oyununu mobil cihazınızda oynayın. Behavior Interactive’in mobil platforma ücretsiz çıkardığı korku temalı hayatta kalma oyunu Dead by Daylight Mobile, karakterleri ve ortamlarıyla türünün en iyisi. Korku - gerilim oyunlarını, hayatta kalma oyunlarını, karanlık oyunları seviyorsanız Dead by Daylight Mobile indirin.

Bir oyuncunun katil rolünü üstlendiği, diğer dört oyuncunun katil tarafından yakalanıp öldürülmekten kaçınmaya çalıştığı çok oyunculu bir korku oyunu olan Dead by Daylight mobilde de oynanabiliyor. Katil tarafında olursanız birinci şahıs kamera açısından oynuyor ve avlarınıza odaklanıyorsunuz. Hayatta kalan olursanız üçücü şahıs kamera açısında oynuyorsanız, nereye kaçacağınızı daha iyi belirleyebiliyorsunuz. Katil tarafında birçok şey olabiliyorsunuz. Her katil kurbanını avlamak, yakalamak, kurban etmek için benzersiz güce sahip. Hayatta kalan tarafında tek olmayı da seçebilirsiniz, diğer hayatta kalanlarla birlikte hareket etmeyi de… İkinci seçeneğin sizi daha uzun süre hayatta tutacağını unutmayın.

Dead by Daylight Mobile iOS Özellikleri

  • Her zamankinden çok, Ölüm bir kaçış değil
  • Katilinizden kaçın
  • İkonik karakterleri oynayın
  • Öldürün veya hayatta kalmaya çalışın
  • Derin ilerleme sistemi
  • Mobil için tamamen optimize edildi

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Daylight Ninja

    Daylight Ninja, genç ninjanın üstün yeteneklerini keşfetmesine yardımcı olduğunuz bir Windows oyunu.
  • Red Dead Online

    Red Dead Online Standalone Steam'de! Rockstar Games'in yeni aksiyon macera oyunu Red Dead Online'da canlı ve sürekli gelişen Vahşi Batı'daki yaşamı deneyimliyorsunuz.
  • Trial by Viking

    Trial by Viking bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Red Dead Redemption 2

    Red Dead Redemption 2 PC İndir: PC için Red Dead Redemption 2 oyunu indirin, Red Dead Online dünyasına adım atın. Red Dead Redemption 2 PC Steam'de!
  • Dead Horizon

    Dead Horizon retro tarzda bir aksiyon oyunudur
  • Dead Rising 4

    Dead Rising 4, Windows 10 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • OVERKILL's The Walking Dead

    OVERKILL's The Walking Dead, ünlü çizgi roman ve televizyon dizisi baz alınarak hazırlanan, aksiyon temelli bir zombi oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır.
  • Into the Dead

    Into the Dead heyecan verici bir korku oyunudur