Dead In Bermuda

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
253 TOPLAM İNDİRME

Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur

Dead In Bermuda, hayatta kalma teması üzerine kurulu bir macera oyunu ve rol yapma oyunu karışımı olarak tanımlanabilir.

Bize 90'lı yıllarda oynadığımız Monkey Island ve Broken Sword gibi klasik macera oyunlarını hatırlatan bir görünüme sahip olan Dead In Bermuda'da bir uçak kazası geçiren ve bu kazadan sağ kurtulan 8 kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahramanlarımız gözlerini açtıklarında kendilerini yabancı bir adada buluyorlar. Bu noktadan sonra nasıl hayatta kalacaklarını belirlemek bize düşüyor. Kahramanlarımızın hayatta kalmasını sağlayabilmek için herbirine özel görevler vermemiz gerekiyor. Bu sayede bazı kahramanlar ihtiyaç duyduğumuz malzemeleri etraftan toplarken bazı kahramanlar bu malzemeleri kullanarak eşyalar ve araçlar üretebiliyorlar. Diğer kahramanlarımız ise kitap okuyup araştırma yaparak hayatta kalmamıza yardımcı olacak bilgileri elde edebiliyorlar.

Dead In Bermuda içerisinde RPG elementleri karıştırılmış bir macera oyunu. Oyun boyunca gözlerimiz açtığımız adada farklı karakterlerle tanışacağız. Bu karakterlerle kurduğumuz diyaloglar sayesinde bulmacaları çözmek için kullanabileceğimiz ipuçları elde ediyoruz. Ayrıca kayıp Atlantis şehri hakkındaki kehanet bu sayede karşımıza çıkıyor. Oyunda boyunca açlık, susuzluk, hastalık, sakaltlık, yorgunluk ve depresyon gibi faktörlere dikkat etmemiz gerekiyor. Kahramanlarımızın arasındaki dengeler de oyunun gidişatını etkileyebiliyor. Kahramanlarımız kavga edebiliyorlar veya işbirliği yapabiliyorlar. Oyunda araştırma yaptıkça ve birşeyler ürettikçe kampımızı geliştirebiliyoruz. Ayrıca kahramanlarımızı da oyun boyunca geliştirebiliyor ve farklı yeteneklerde uzmanlaştırabiliyoruz.

Dead In Bermuda'nın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Service Pack 3 yüklü Windows XP işletim sistemi
  • 2 GHZ işlemci
  • 512 MB RAM
  • DirectX 9.0c
  • 700 MB boş depolama alanı
  • Minimum 1280x720 ekran çözünürlüğü

Oyunun demosunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Dead In Bermuda

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
191 MB DOSYA BOYUTU

Dead In Bermuda mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

Dead In Bermuda oyun severlere sürükleyici bir hayatta kalma macerası sunan bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir macera oyunu olan Dead In Bermuda'da bir uçak kazasından sonra gerçekleşen olaylar konu alınıyor. Bir yolcu uçağı okyanus üzerinde uçuş yaparken sebebi belirlenmeyen bir şekilde düşüyor. Kazadan kurtulabilen 8 kişi kendilerini yabancı bir adada buluyor. Hayatta kalan her kahraman kendine has yeteneklere ve karaktere sahip. Kahramanlarımızın bu karakter özelliklerini ve yeteneklerini göz önünde tutarak işbirliği yapmalarını ve hayatta kalmalarını sağlamak ise bize düşüyor.

Dead In Bermuda içerisinde RPG elementleri bulunan bir oyun. Her kahramanın açlık, yorgunluk, depresyon ve hastalık gibi istatistikler bulunuyor. Oyun boyunca bu istatistiklere dikkat etmemiz gerekiyor, yoksa grubumuz içinde problemler baş gösterebiliyor. Oyun boyunca etrafı araştırarak kaynak topluyoruz ve kampımızda yeni eşyalar inşa edebiliyoruz.

Dead In Bermuda içerisinde rastgele yaratılan olaylara da yer veriyor. Sürprizlerle dolu olan Dead In Bermuda kaliteli 2 boyutlu grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Red Dead Online

    Red Dead Online Standalone Steam'de! Rockstar Games'in yeni aksiyon macera oyunu Red Dead Online'da canlı ve sürekli gelişen Vahşi Batı'daki yaşamı deneyimliyorsunuz.
  • Dead State

    Dead State, RPG türünün klasiklerine sadık kalan bir zombi oyunudur
  • The Walking Dead: Michonne

    The Walking Dead: Michonne sürükleyici bir macera oyunudur
  • The Walking Dead - The Final Season

    The Walking Dead - The Final Season, Steam üzerinden satın alabileceğiniz ve uzun süredir beğenilerek oynanan macera oyununun son sezonudur.
  • Red Dead Redemption 2

    Red Dead Redemption 2 PC İndir: PC için Red Dead Redemption 2 oyunu indirin, Red Dead Online dünyasına adım atın. Red Dead Redemption 2 PC Steam'de!
  • Dead Inside

    Dead Inside bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur
  • The Walking Dead: A New Frontier

    The Walking Dead: A New Frontier bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Bermuda - Lost Survival

    Bermuda - Lost Survival, Bermuda bölgesinde sadece küçük bir kurtarma botuyla hayatta kalmaya çalıştığımız bir oyundur.