Dead Ringer: Fear Yourself

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

Dead Ringer: Fear Yourself, korkarak oynayabileceğiniz harika bir bilim kurgu oyunu olarak dikkat çekiyor.

Dead Ringer: Fear Yourself, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunudur. Bilim kurgu filmlerinden fırlamış gibi bir atmosfere sahip olan oyunlar robotlarla çatışıyoruz.

Genç bilim adamı Dr. Laird'in nanorobotik teknolojiler kullanarak geliştirdiği küresel barış robotlarından bazıları program dışına çıkmıştır ve terör saçmaktadır. Üstün yeteneklere sahip bu robotlar barış ortamını bozmaya başlamıştır. Biz ise bu robotlarla başa çıkmaya çalışıyoruz. Üstün yeteneklere sahip robotları avlamak için son derece dikkatli olmalı ve gözünüzü bir an bile olsun ekrandan ayırmamalısınız. Etkileyici bir atmosfere sahip olan oyununu oynarken kendinizi bilim kurgu filminde gibi hissediyorsunuz. Farklı güvenlik üslerini fethetmeli ve özel yetenekler kullanarak robotları alt etmelisiniz. Gizlenme modülü, şok tüfeği ve taktik taşları kullanabileceğiniz oyunda adrenalini üst düzey yaşıyorsunuz. İnanılmaz bir ortamda geçen Dead Ringer: Fear Yourself'i mutlaka denemelisiniz.

Sürükleyici bir kurguya sahip olan Dead Ringer: Fear Yourself, bilim kurgu hayranlarının mutlaka denemesi gereken bir oyundur. Robotların kol gezdiği oyunda çok eğleniyor ve ufak çapta bağımlılık yaşıyorsunuz. Görevleri tamamlamalı ve barışı tekrar geri getirmelisiniz. Dead Ringer: Fear Yourself oyununu sakın kaçırmayın.

Dead Ringer: Fear Yourself oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dead Ringer: Fear Yourself

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Dead Ringer: Fear Yourself, korkarak oynayabileceğiniz harika bir bilim kurgu oyunu.

Dead Ringer: Fear Yourself, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bilim kurgu tabanlı harika bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek teknolojiye sahip robotlarla mücadele ettiğimiz oyunda barış ortamını geri getirmeye çalışıyoruz.

Nanorobotik teknolojilerle üretilen yapay zekalı barış robotları kontrol çıkmıştır ve terör estirmektedirler. Biz ise bu robotlara karşı mücadele veriyor ve barış ortamını geri getirmeye çalışıyoruz. Üstün yeteneklerle donatılan bu robotlarla savaşmak ise oldukça zor. Robotlarla başa çıkmak için dikkatli olmalı ve gözünüzü bir an bile olsun ekrandan ayırmamalısınız. Bilim kurgu filmlerinden fırlamış gibi bir kurguya sahip olan oyunda korkacağınız sahneler de yer alıyor. Korku öğelerinin bolca olduğu oyunda adrenalini üst düzey yaşıyorsunuz. Oyunda yer alan farklı güvenlik üslerini ele geçirmeli ve daha güçlü bir hale gelmelisiniz. 

Farklı özel yetenekler kullanabileceğiniz oyunda gizlenme modülü, şok tüfeği ve taktik taşları kullanabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olan Dead Ringer: Fear Yourself'de bağımlılık da yaşayabiliyorsunuz. Dead Ringer: Fear Yourself oyununu mutlaka denemelisiniz.

Sürükleyici bir atmosfere sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve düşman robotları ortadan kaldırmalısınıız. Kolay bir oynanışa da sahip olan oyunda farklı zorluktaki görevleri tamamlamalı ve barış ortamını geri getirmelisiniz. Dead Ringer: Fear Yourself oyununu sakın kaçırmayın.

Dead Ringer: Fear Yourself oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Walking Dead Dead Yourself

    The Walking Dead Dead Yourself kendinizi zombi yapmanızı sağlayan bir mobil kamera uygulamasıdır
  • Ancient Fear

    Ancient Fear mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • In Fear I Trust

    In Fear I Trust mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Cash Yourself

    Cash Yourself mobil cihazlarınızı kullanarak para kazanmanızı mümkün kılan bir uygulamadır
  • RACE Yourself

    RACE Yourself, minimalist görsellere sahip araba yarışı oyunları arasında.
  • Free Yourself

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Free Yourself mobil oyunu, kamera özelliği sayesinde kendinizi baş rolde görebileceğiniz sıra dışı bir bulmaca oyunudur.
  • Dead Cells APK

    Dead Cell, çeşitli silahların haricinde yeteneklerinizi de kullanarak düşmanlarınızla mücadele edebileceğiniz 2 boyutlu bir aksiyon-dövüş oyunudur.
  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.