Dead Route

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
686 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Dead Route ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur

Dead Routezombilere karşı hayatta kalmaya çalıştığınız bir mobil aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Dead Route'da dünyanın kıyametin eşiğine sürüklendiği bir hikaye konu alınıyor. Dünya nüfusu nereden geldiği belli olmayan bir virüs salgınına yakalanmıştır. Bu virüs başta kısıtlı sayıdaki insan üzerinde etkiliyken zaman geçtikçe kitlelere yayılmıştır. Virüs etkilediği bünyeyi kısa süre içerisinde kontrol altına almakta ve bu bünyeleri birer zombiye dönüştürmektedir. Artık sokaklar aç zombilerle doluşmuştur ve bize düşen bu görev bu aç zombilerden sıyrılarak özgürlüğe doğru kaçmaktır.

Dead Route'da sürekli ilerleyen bir kahramanı yönetiyoruz ve silahlarımızın yardımıyla yolumuzdaki zombileri temizleyerek kaçmaya çalışıyoruz. Bolca aksiyonun yer aldığı oyunda kahramanımızı oyunda ilerledikçe geliştirebilmekteyiz. Kahramanımız farklı silahları kullanabildiği gibi farklı ekipmanlar ve farklı kostümler de giyebiliyor.

Dead Route kazandığınız puanları liderlik tahtalarına yazdırmanıza ve bu puanları arkadaşlarınıza Facebook üzerinden iletmenize imkan vermekte. Eğer eğlenceli bir mobil oyun denemek isterseniz Dead Route iyi bir tercih olabilir.

Can Erdil Şentürk

Dead Route

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME
93.5 MB DOSYA BOYUTU

Dead Route ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir zombi oyunudur

Dead Route eğer zombi oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilcek bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Dead Route Blood & Glory, Eternity Warriors, Robocop, Samurai vs Zombies, Frontline Commando, Contract Killer gibi başarılı oyunlarda imzası olan Glu Mobile tarafından geliştirilmiş bir aksiyon oyunu. Dead Route'da dünya üzerindeki bir kıyamet senaryosu konu alınıyor. Kaynağı bilinmeyen bir virüs saldırısına uğrayan dünya nüfusu benliğini kaybeden zombilere dönüşmeye başlamıştır. Salgın halinde yayılan virüs sokakların kana susamış zombilerle dolmasına sebep olmuş ve hayatta kalan insanlar için güvenli alanlar gittikçe azalmaya başlamıştır. Biz oyunda bu zombilerden sıyrılarak güvenli bölgelere kaçmaya çalışan kahramanları yönetiyoruz.

Dead Route oynanış olarak kaçış oyunlarıyla aksiyon oyunlarını birleştiren bir yapım. Oyunda bir yandan sürekli ilerlerken diğer yandan silahlarımızı kullanarak zombilere ateş ediyoruz. Bize farklı silah seçenekleri sunulmakta ve bu silahları oyunda ilerledikçe açabilmekteyiz. Ayrıca kahramanımızın görünümünü de kişiselleştirebiliyoruz.

Eğer bolca aksiyon sunan ve kaliteli grafiklere sahip bir mobil oyun oynamak isterseniz Dead Route iyi bir seçim olabilir.

Can Erdil Şentürk

Dead Route

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

Dead Route, zombi avına çıkacağınız aksiyon dolu bir Windows Phone oyunu.

Dead Route, Glu Mobile imzasını taşıyan kaliteli bir zombi aksiyon oyunu ve Windows Phone platformunda da yer alan ender oyunlar arasında.

Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz Dead Route oyunu klasik zombi oyunlarından biraz farklı diyebilirim. Sürekli koşarak ilerleyen zombi avcıları ile karşınızı çıkan kana susamış zombileri seri bir şekilde öldürmeye çalışıyorsunuz. Zombileri tabanca ile kafalarına nişan alarak öldürebildiğiniz gibi bomba ile toplu ölümlere de imza atabiliyorsunuz. Hiç soluklamadan ilerlediğinizden odaklanmanız son derece önemli ve parmağınız her daim silahınızın üzerinde bulunmalı.

Virüs sonrası zombilerle dolup taşan bir dünyada tek başınıza (rambo misali) zombileri yok ederek hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz oyunda zombileri öldürdükçe para kazanıyor, kazandığınız paraları yeni silahlar almak için kullanıyorsunuz. Her gün kazanmanız gereken para miktarı artıyor. Diğer bir deyişle oyun basitten (az ve daha saf zombiler) zora (çok sayıda ve kana aç zombiler) doğru ilerliyor. Zombi avına çıkan karakter sayısı ise sınırlı. Yani Tomb Raider oyunundan tanıdığımız Lara Croft’a benzer bir bayandan başka seçiminiz yok.

Oyunun kontrollerine baktığımızda oldukça basit olduğunu görüyoruz. Karakterimiz sürekli koştuğundan bize sadece yönlendirmek ve ateş etmek kalıyor. Sağa sola dönme, arabaların üzerinden atlama, ateş etme, şarjör doldurma gibi sıklıkla kullanacağınız hareketleri yapmak için ekrana farklı şekillerde dokunmanız yeterli. Sağlık yenileme ve bomba atma gibi zor zamanlarda kullanacağınız öğeler de ekranın köşelerinde bulunuyor. Zaten oyuna öğretici bölüm ile başladığınızdan kısa sürede kontrolleri öğrenmiş oluyorsunuz.

Kaçış, aksiyon, zombi üçlüsünü bir arada sunan Dead Route kesinlikle oynamanız gereken bir yapım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Route Z

    Route Z bolca aksiyon içeren bir mobil zombi oyunudur.
  • GPS Route Finder

    GPS Route Finder, gideceğiniz yere nasıl gidebileceğiniz tam olarak bilmediğinizde size yardımcı olabilecek olan ücretsiz bir Android GPS uygulaması.
  • Dead Cells APK

    Dead Cell, çeşitli silahların haricinde yeteneklerinizi de kullanarak düşmanlarınızla mücadele edebileceğiniz 2 boyutlu bir aksiyon-dövüş oyunudur.
  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.
  • Dead Spreading: Survival APK

    Dead Spreading: Survival APK ile sürükleyici bir dünyaya giriş yapacaksınız.
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Dead And Again

    Dead And Again mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dead Earth: Counter Offensive

    Dead Earth: Counter Offensive FPS türünde bir mobil aksiyon oyunudur