Dead Runner

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz korku temalı bir koşu oyunudur.

Dead Runner, korku temalı ve benzersiz bir koşu oyunu. Ürkütücü ve karanlık bir ormanda geçen oyunda, ağaçların arasında ne olduğunu bilmediğiniz bir şeyden kaçmaya çalışıyorsunuz ve bu esnada da ağaçlar ve diğer engellere takılmamaya çalışıoyrsunuz.

Diğer koşu oyunlarından farklı olarak bu oyunda birinci şahsın gözünden oynuyorsunuz diyebilirim.  Yani ekrana baktığınızda karşınızda direk olarak engelleri ve araziyi görüyorsunuz. Telefonunuzu sağa sola yatırarak ağaçlardan ve engellerden sıyrılmanız gerekiyor. Bir hayli zorlayıcı ve eğlenceli bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Elinize aldığınızda bırakamayacaksınız.

Oyunda 3 farklı oyun modu var; Chase, Points ve Distance modları. Distance modu; adından da anlaşılabileceği gibi her hangi bir engele çarpana kadar gidebildiğiniz kadar uzağa koşmanız gereken bir mod.

Points modu, Distance moduyla aynı şekilde telefonu sağa sola yatırarak kontrol ettiğiniz ve engellerden kaçmanız gereken bir mod fakat burada farklı renkteki noktaları da toplayarak ilerlemeniz gerekiyor. Pu renkli noktalar size bonus puan kazandırıyor.

Chase modu ise sonradan eklenen ve telefonu sağa sola yatırmanın dışında dokunarak hızı artırıp azaltabileceğiniz bir mod. Yavaşladıkça tehlike size daha da yaklaşıyor.

Oyunun korkutucu ortamı, sisli arazisi yüzünden ağaçların zor görünmesi, ürkütücü sesleri ve müzikleri oyunun en etkileyici yönleri arasında. Verilmek istenen korku teması bir hayli hissediliyor.

Eğer siz de bu tarz orijinal korku temalı oyunları seviyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Dead Runner

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku temalı koşu oyunudur.

Koşu oyunları, mobil cihazlarda tercih edilen en popüler oyun tarzlarından bir tanesi. Fakat neredeyse artık hepsi birbirine benziyor ve çok fazla orijinal oyun çıkmıyor. Dead Runner ise bunların arasından sıyrılmayı başarmış gayet orijinal korku temalı bir koşu oyunu.

Karanlık ve korkutucu bir ormanda geçen oyunu diğerlerinden farklı yapan en önemli özelliği, birinci şahıs gözünden (FPS) oynuyor olmanız diyebilirim. Bu sayede oyunu daha iyi içinde yaşıyormuş gibi oynayabiliyorsunuz.

Oyunda amacınız telefonunuzu sağa sola yatırarak ve ağaçlar gibi çeşitli engellerden sıyrılarak gidebildiğiniz kadar uzağa kaçabilmek. Oyunun ürkütücü ortamı ile beraber buna eşlik eden müzikler de korku havasını daha iyi veriyor.

Oyunda üç farklı oyun modu bulunuyor:

  • Distance modu: Gidebildiğiniz kadar uzağa koşma.
  • Points modu: Koşarken aynı zamanda bonus puan veren renkli noktaları toplama.
  • Chase modu: Telefonu yana yatırırken aynı zamanda dokunarak hızı artırıp azaltabilme.

Genel olarak orijinal ve korku temasını iyi yansıtan bir oyun olan Dead Runner'ı bütün koşu oyunu severlere tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Egg Runner

    Egg Runner, yumurta karakteri yönettiğiniz sonsuz koşu oyunu.
  • Blocky Runner

    Blocky Runner, tuzaklarla dolu evde ilerlemeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Crazy Runner

    Crazy Runner ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Lode Runner 1

    Lode Runner 1 Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen eğlenceli bir platform oyunudur.
  • Dragon Runner

    Dragon Runner, sizi kovalayan ejderhaya yakalanmadan koşabildiğiniz kadar çok koşmanız gereken eğlenceli bir Android koşu oyunu.
  • Twilight Runner 3D

    Twilight Runner 3D altın toplamaya çalışan bir vampiri yönettiğimiz ortalama bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Runaway Runner HD 3D

    Ücretsiz olarak sunulan Runaway Runner HD 3D ne yazık ki başarısız bir Temple Run taklidi olmaktan öteye geçemiyor.
  • Chiptune Free Runner

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz beceri oyunudur.