Dead Shell: Roguelike RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Dead Shell: Roguelike RPG, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur.

Dead Shell: Roguelike RPG, hikayesi olan mobil oyunları sevenlerin hoşuna gidecek tarzda bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, bir saldırı ekibini kontrol ediyoruz ve hikayeyle beraber ilerlemeye çalışıyoruz.

Eğer ki rol yapma oyunlarına aşina değilseniz Dead Shell size zor gelebilir ama hikayesi olan oyunları seviyorsanız hemen bağımlısı olacağınızı söyleyebilirim. Zira uygulama marketlerinde kullanıcıların çoğu bulmaca türünde ya da çok uğraş gerektirmeyen türde oyunları tercih ediyorlar. Dead Shell: Roguelike RPG ise hikayesiyle ön planda ve bir RPG oyunu tadı alabiliyorsunuz. Hikayesine gelince, bir gün bilim adamları, madenciler, gardiyanlar ve sivil personelin çalıştığı bir merkezde imdat sinyali yanar ve şeytani yaratıklar korkunç terör çığlıklarıyla merkezi doldurur. Doğal olarak bizim görevimiz de bu noktada o merkeze inip şeytani yaratıklara gününü göstermek oluyor. 

Oyunda her zaman yeni bir zindan bulabileceğinizi de unutmayalım. Son olarak Dead Shell: Roguelike RPG oyununu indirmesi tamamen ücretsiz, dolayısıyla bu tarz oyunları seviyorsanız oynamanızı mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Dead Shell: Roguelike RPG

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
62.4 MB DOSYA BOYUTU

Dead Shell: Roguelike RPG, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Dead Shell: Roguelike RPG, hikayesi olan oyunları seven kullanıcıların hoşuna gidecek bir rol yapma oyunu. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz oyunda, hikayeye uygun olarak ilerleyen zindanlarda üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor. Bu tarz oyunları sevenlerin incelemesi gerektiğini düşünüyorum.

Oyunun Android sürümüne baktığımda ücretsiz olduğunu görünce iOS platformunda da aynı şekilde olacağını düşünmüştüm. İyi bir oyuna ulaşmak isteyipte o an ulaşamamanın ne demek olduğunu iyi bildiğimden ücretli olması biraz canımı sıktı diyebilirim. Buna rağmen sizlerle paylaşmak istedim. Hikaye odaklı olan her rol yapma oyunu gibi Dead Shell: Roguelike RPG'de buna odaklanıyor ve oynarken iyi vakit geçirebileceğiniz bir hikayeye ortak olmamızı sağlıyor.

Hikayede bir gün bilim adamları, madenciler, gardiyanlar ve sivil personelin çalıştığı bir merkezde imdat sinyali yanar ve şeytani yaratıklar korkunç terör çığlıklarıyla merkezi doldurduğunu görürüz. Doğal olarak bizim görevimiz de bu noktada o merkeze inip şeytani yaratıklara gününü göstermek olacak. Son derece keyifli bir oynanışın sizi beklediğini garanti ederim. 

Dead Shell: Roguelike RPG oyununu oynamak isterseniz cüzi bir miktar para ödemeniz gerekiyor. Ücretli olması sizi yanıltmasın, verdiğiniz paranın karşılığını alacağınızı düşünüyorum. Bu bağlamda oynamanızı kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • I Monster: Dark Dungeon Roguelike

    Karakterimiz ile birbirinden farklı maceralara çıkacağız.
  • The Walking Dead: Michonne

    The Walking Dead: Michonne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Dead Ahead

    Dead Ahead farklı ve eğlenceli bir kaçış oyunudur
  • The Walking Dead: A New Frontier

    The Walking Dead: A New Frontier mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • The Walking Dead: No Man's Land

    The Walking Dead: No Man's Land resmi bir mobil Walking Dead oyunudur
  • She Wants Me Dead

    She Wants Me Dead, siyah beyaz görselleriyle etkileyen hikaye odaklı platform oyunu.
  • The Walking Dead: Our World

    Konum tabanlı artırılmış gerçeklik oyununda zombi avına çıkıyoruz.
  • The Walking Dead: Road to Survival

    The Walking Dead: Road to Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur