Deadly Association

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Deadly Association zorlu bulmacalara yer veren bir macera oyunudur

Deadly Association, point and click türündeki Syberia ve Dracula serisi gibi başarılı yapımlarıyla tanınan Microids firması tarafından geliştirilmiş olan bir başka macera oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize indirererek oynayabileceğiniz bir oyun olan Deadly Association'da bir dedektifin kontrolünü ele alarak gizemli bir cinayetin arkasındaki sır perdesini aralamamız gerekiyor. Oyundaki bütün olaylar Nancy Boyle adlı geç bir kadının ölü bulunmasıyla başlıyor. Geçmişinde herhangi bir suça karışmamış olan Nancy Boyle Brooklyn'deki evinin yakınlarında yarı çıplak bir şekilde ölü bulunmuştur. Olay yeri inceleme dedektifleri olan Chloe ve Paul bu davaya atanmışlardır. Fakat kendilerini bu davada ne beklediğinin farkında değillerdir. Biz de bu davada ikilimize kıvuzluk ederek cinayeti aydınlatmaya çalışıyoruz.

Deadly Association klasik bir point and click macera oyunu olarak tanımlanabilir. Oyunda hikaye örgüsünde ilerleyebilmek için karşımıza çıkan zorlu bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Bu bulmacaları çözebilmek için ise ipuçlarını birleştirmemiz gerekiyor. Oyundaki her sahnede karşımıza detaylı bir şekilde incelememiz gereken yerler çıkıyor. Bu mekanlarda ipuçlarını ortaya çıkarabilmek için algılarımızı açmamız gerekmekte. Oyun içerisine mini oyunlar da serpiştirilmiş.

Deadly Association'ın grafikleri yüksek kaliteli çizimler ile gerçek fotoğrafları birleştiriyor. 2 boyutlu olan oyun hemen hemen her Android cihazda rahatça çalışıyor.

Can Erdil Şentürk

Deadly Association

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
131 MB DOSYA BOYUTU

Deadly Association klasik point and click tarzında bir macera oyunudur

Deadly Association eğer Syberia veya Dracula gibi klasik point and click türündeki macera oyunlarını oynadıysanız yakından tanıyacağınız Microids firması tarafından geliştirilmiş bir başka başarılı macera oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda veya iPad tabletlerinizde oynayabileceiniz bir macera oyunu olan Deadly Association'da New York'a yolculuk ediyoruz ve karanlık bir cinayet davasını aydınlatmaya çalışıyoruz. Oyunun hikayesi Nancy Boyle adlı genç kadının Brooklyn civarındaki evinin yakınlarında yarı çıplak bir halde ölü bulunmasıyla başlıyor. Olayı incelemekle görevlerdirilen adli dedektifler ise ana kahramanlarımız olan Chloe ve Paul. Oyunda kahramanlarımızı yönlendirerek ipuçlarını birleştirmemiz ve hikaye zincirini adım adım çözmemiz gerekiyor.

Deadly Association klasik 2 boyutlu bir macera oyunu. Oyunda yapmamız gerkeen şey her sahnede gizlenmiş ipuçlarını ortaya çıkarmak ve bu ipuçlarını birleştirerek karşımıza çıkan bulmacaları çözmek. Bu işi gerçekleştirebilmek için oldukça dikkatli bir şekilde inceleme yapmamız gerekiyor. Ayrıca çeşitli mini oyunlar da Deadly Association içerisinde karşımıza çıkmakta.

Güzel grafiklere sahip olan Deadly Association'ın bir bölümünü ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz. Eğer oyundan memnun kalırsanız oyunun tam sürümünü satın alarak oyunun geri kalanının kilidini açabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Deadly Puzzles

    Deadly Puzzles bir dedektifi canlandırdığımız bir macera oyunudur
  • MacGyver Deadly Descent

    MacGyver'ın dizilerinden gördüğünüz bulmacaları çözmek istediğiniz oldu mu? Bu oyunda bulmacaları hazırlayan kişi bizzat dizinin arkasındaki beyin Lee David Zlotoff.
  • Dino Hunter: Deadly Shores

    Dino Hunter: Deadly Shores başarılı bir avcılık oyunudur
  • Deadly Bullet

    Deadly Bullet özel bir yapı sunan eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Deadly Jump

    Deadly Jump, zindanda hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz retro Android oyunu.
  • The Seven Deadly Sins

    The Seven Deadly Sins, Netmarble tarafından geliştirilen ve Android üzerinden oynanabilen, kendi has özellikleri bulunan bir macera oyunudur.
  • 1943 Deadly Desert

    1943 Deadly Desert, 2. Dünya Savaşı'nın yapıldığı döneme götüren sıra tabanlı mobil strateji - savaş oyunu.
  • Street Basketball Association

    Nefes kesen sokak maçlarına çıkacağınız eşsiz bir basket oyunudur.