DEATH DOME

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
404 TOPLAM İNDİRME
467 MB DOSYA BOYUTU

DEATH DOME bol eğlence sunan başarılı bir aksiyon oyunudur

DEATH DOME yakın dövüş anlamında oyun severleri tatmin edecek oldukça kaliteli bir Android oyunudur.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon oyununda Phoenix adlı, adından başka hiçbirşeyi hatırlamayan bir kahramanı kontrol etmekteyiz. Herşey M virüsü adlı virüsün ortaya çıkşından sonra patlak vermiştir. Kimsenin nereden çıktığını bilmediği bu virüsün bulaşma izlerine rastlandığı insanlar birkaç günün ardından ölmüştür; fakat bazı durumlar göze alındığında ölüm bile bu insanlar için bir ödüldür. Çünkü şehrin her yanında mutasyonlar ortaya çıkmış ve terör saçmaya başlamıştır. Palamira adlı bu şehir önlem olarak bir karantina kalkanı ile çevrilmiştir. Bazıları bu alanı güvenli bölge olarak adlandırsa da çoğunluk bölgeyi "Death Dome" olarak bilmektedir.

İşin daha da kötü yanı M virüsünün Death Dome içerisinde evrim geçirerek artık bir taşıyıcı olmadan kendi başına hayatta kalabilmeyi başarmasıdır. M virüsü "Behemoth" olarak adlandırılan devasa canavarlara dönüşmektedir. Phoenix ise bu Behemoth'lar hayatta olduğu sürece Death Dome'den kurtulamayacaktır.

Oldukça yüksek kalitede grafiklere sahip DEATH DOME'de karakterimizi üçüncü şahıs bakış açısından kontrol etmekteyiz. Karşımıza çıkan yaratıkları yakın dövüş yeteneklerimizle öldürerek ilerlemeli, yeteneklerimizi geliştirip, yenilerini öğrenmeliyiz. Ancak bu şekilde daha güçlü canavarlarla baş etmek mümkün olabilmektedir.

Oyunda herşey yakın dövüşten ibaret değildir. Şehrin kalıntılarını araştırarak bize hayatta kalma mücadelemizde yardımcı olacak eşyaları ve silahları toplamak da oyunun bir parçası. Elementlerin gücüne sahip silah ve zırhlar bize dövüşlerimizde yardımcı olacak ve daha güçlü canavarları yenmemizi sağlayacak. Asit, ateş veya elektrikle güçlendirilmiş silahlar düşmanlarımızın zayıflıklarını ortaya çıkarmamızda etkili olacaktır.

Eğer heyecanlı ve eğlenceli bir Android oyunu arıyorsanız DEATH DOME'yi denemenizi tavsiye ediyoruz.

Can Erdil Şentürk

DEATH DOME

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
139 TOPLAM İNDİRME
550 MB DOSYA BOYUTU

Death Dome, ölümcül ve tehlikeli yaratıklarla savaşarak hepsini öldürmeye çalışacağınız heyecan dolu bir iOS aksiyon oyunudur.

Death Dome, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynmayabileceğiniz heyecanlı bir iOS aksiyon oyunudur. Oyunda şehre yayılan M virüsü insanları ya öldürüyor yada tehlikeli ve ölümcül bir yaratığa dönüştürüyor. Güvenli bölge olarak belirlenen bir yerde, şanslı ve virüsü kapmayan insanlar barınıyor. Fakat virüs gittikçe yayılmakta ve insanları öldürmektedir.

Oyun içerisinde Behemots olarak bilinen ölümcül ve tehlikeli yaratıklarla karşılaşacaksınız. Göreviniz ise hepsini öldürmek ve hiç birinin yaşamadığından emin olmak. Başarılı oldukça açılacak olan yeni teknolojiler sayesinde canavarları daha rahat öldürebileceksiniz. Ayrıca kazandığınız paralar ile yeni silah ve eşyalar alarak daha da güçlenebilirsiniz.

Tüm canavarların zayıf bir yönü bulunmaktadır. Bu nedenle silah seçiminizi bunu düşünerek yapmalısınız. Örneğin Behemoth'lar ile karşılaşırken zayıf oldukları zehir silahları kullanmalısınız.

Oynaması tamamen ücretsiz olan oyunu iPhone ve iPad'lerinize hemen indirerek oynamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca oyun içerisinde bulunan mağazadan ücret karşılığında ekstra eşya ve silah alabilirsiniz.

Not: Oyunun boyutu oldukça büyük olduğu için limitli mobil internet paketiniz yerine Wi-Fi bağlantısı ile indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • Death Battle

    Death Battle bol aksiyon sunan ücretsiz bir Android oyunudur
  • Dead Invaders & Death Strike

    Dead Invaders & Death Strike bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunudur
  • Death Shooter 3D

    Death Shooter 3D, son teknoloji silahları kullanarak zombileri avlamaya çalıştığımız bir aksiyon oyunu.
  • Death Arena

    Death Arena'da karşımıza çıkan rakipleri silahlarımızı kullanarak yenmeye çalışıyoruz.
  • Death Race

    Death Race aksiyon dolu bir mobil yarış oyunudur
  • Death Race:Crash Burn

    Death Race:Crash Burn aksiyon dolu bir yarış oyunudur
  • Death Worm Free

    Death Worm Free oldukça eğlenceli bir Android oyunudur