Decurse - Magical Farming Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Renkli ve eğlenceli bir çiftlik oyunu

Decurse - Magical Farming Game, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir çiftlik oyunu olarak dikkat çekiyor.

Çocukların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Decurse, hayallerinizdeki adayı baştan inşa edebileceğiniz bir oyundur. Sular altında kalmış bir dünyayı en baştan yaratmaya çalıştığınız oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Rengarenk atmosferi ve hoş animasyonlarıyla dikkat çeken oyunda fantastik işler yapabiliyorsunuz. Kasabaları özelleştirdikçe para ve elmaslar kazanabileceğiniz oyunda her türlü aktiviteyi gerçekleştirebiliyorsunuz. Büyülerle de mücadele edebileceğiniz oyunda nefes kesen bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi olan Decurse, sizleri bekliyor. Hasat yapabileceğiniz, yeni mahsüller yetiştirebileceğiniz ve renkli deneyim yaşayabileceğiniz Decurse oyununu kaçırmayın.

Decurse oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Decurse - Magical Farming Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
349 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir çiftlik oyunu

Decurse - Magical Farming Game, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceil bir çiftlik oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Decurse, renkli görselleri ve hoş atmosferiyle dikkat çekiyor. Sular altında kalmış bir dünyayı en baştan yaratmaya çalıştığınız oyunda zorlu görevleri tamamlıyor ve büyülü olaylarla mücadele ediyorsunuz. Keyifli bir oynanışa sahip olan oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Çocukların da büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm Decurse, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi. Rengarenk atmosferi ve hoş animasyonlarıyla dikkat çeken oyunda fantastik işler yapabiliyorsunuz. Kasabaları özelleştirdikçe para ve elmaslar kazanabileceğiniz oyunda her türlü aktiviteyi gerçekleştirebiliyorsunuz. Hasat yapabileceğiniz, yeni mahsüller yetiştirebileceğiniz ve renkli deneyim yaşayabileceğiniz Decurse oyununu kaçırmayın.

Decurse oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farming USA APK

    Farming USA APK, en iyi çiftlik oyunlarından Farming Simulator'a benzerliğiyle dikkat çeken Android simülasyon oyunu. Tarim simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Farming Simulator 22 APK

    Farming Simulator 22 (FS 22) APK, gerçek tarım makinelerini kullandığınız çiftlik kurma ve yönetme simulasyon oyunu.
  • Farming Simulator 15 APK

    Farming Simulator 15 APK Android çiftlik oyunları arasında. Farmer Sim 2015 APK çiftçilik oyunu oynamak isteyenlere tavsiyemizdir.
  • Farming Simulator 20

    Farming Simulator 20 APK'sı (hilesiz ücretsiz) en çok aranan Android oyunlardan. Farming Simulator 2020 mobile, en iyi çiftlik kurma oyunudur.
  • FS16 APK

    Farming Simulator 16 gerçekçi bir çiftlik simülasyonu oyunudur. Açık dünya çiftlik simülatörü FS16 APK indirme seçeneğiyle sizlerle!
  • Farming Simulator 18 (FS 18) APK

    FS 18 APK daha bilinen adıyla Farming Simulator 18 APK, Android platformundaki en iyi çiftlik simülatörü oyunudur.
  • Farming PRO 2016

    Farming PRO 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyonudur
  • Farming Simulator

    Farming Simulator köy kurma oyununu Android cihazınıza indirerek kendinize çiftlik kurabilirsiniz.