Deep Space Fleet

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME

Deep Space Fleet, Android cihazınıza indirip oynayabileceğiniz uzay temalı strateji oyunu.

Deep Space Fleet, Android cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz MMORTS oyunları arasında yer alıyor ve uzay temalı strateji / savaş oyunları severler arasındaysanız kesinlikle es geçmemeniz gereken bir yapım.

Ücretsiz kategorisinde tüm platformlarda oynanabilir kaliteli nadir oyunlar arasında bulunan Deep Space Fleet, adından da anlayacağınız üzere uzayın derinliklerinde türlü türlü uzay gemileri ile mücadele edeceğiniz bir oyun. Ancak oynanış itibariyle biraz farklı. Herhangi bir uzay gemisi seçip düşman uzay gemilerini patlatmak yerine kendi uzay istasyonunuzu oluşturuyor, kaynakları yağmalayarak uzay gemisi üretiyor ve teknoloji alanında gelişerek daha güçlü uzay gemileri ortaya çıkarabiliyorsunuz. Tabii ki galaksideki diğer gezegenleri ele geçirme şansına da sahipsiniz. Kısacası strateji ve savaş unsurlarını birleştiren bir yapım diyebilirim.

Deep Space Fleet, savaşın yanında strateji öğelerini de içerdiğinden oyun yavaş ilerliyor ve menüler biraz karışık olduğundan özellikle küçük ekranlı bir Android cihaza sahipseniz oynarken biraz zorlanacaksınız. Öte yandan İngilizceniz yeterli seviyede değilse oyundan hiçbir zevk almayacağınızı net bir şekilde söyleyebilirim. Oyunun başlangıcında direktifler doğrultusunda ilerliyor, oyunda nelerin nasıl yapılması gerektiğini anlıyorsunuz ancak bir süre sonra yardımcı veda ediyor ve kendiniz strateji geliştirmeye, savaşmaya başlıyorsunuz.

Deep Space Fleet, mobil platformda çok sık rastladığımız türde bir oyun değil. Şimdiye kadar mobilde oynadığım onlarca uzay oyunu arasında kesinlikle farklı bir yere sahip. Birim üretme üzerine kurulu savaş oyunlarından keyif alıyorsanız uzayın derinliklerinde kaybolup gideceğiniz bu oyuna bir şans vermelisiniz.

Erkan Calp

Deep Space Fleet

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Deep Space Fleet, iPhone ve iPad'inizde oynayabileceğiniz uzay temalı çok oyunculu çevrimiçi strateji oyunu.

Deep Space Fleet, kendi uzay istasyonunuzu kurabileceğiniz, elinizdeki teknolojiyi kullanarak uzay gemileri üretebileceğiniz, galaksideki diğer gezegenleri ele geçirebileceğiniz bir iPhone ve iPad oyunu.

Deep Space Flett, iOS tabanlı cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz bir MMORTS yani çok oyunculu çevrimiçi strateji oyunu. Adından da anlayacağınız üzere uzayın derinliklerinde geçiyor ve uzay gemilerini bir bir patlamaya çalışıyorsunuz. Ancak oynanış bu oyunda biraz farklılık gösteriyor. Rastgele seçtiğiniz bir uzay gemisi ile türlü türlü düşman uzay gemilerini vurmaya çalışmıyorsunuz. Kendi uzay üssünüzü, savaşçılarınızı, savaş gemilerinizi yaratıp gerçek zamanlı olarak diğer oyuncularla savaşıyorsunuz.

Sürekli strateji geliştirmeniz, savaşmanız gereken bir oyun olan Deep Space Fleet, karmaşık yapıya sahip ve yavaş ilerliyor. Oyuna nerede neden bulunduğunuzu anlamadan farklı üniteler kurarak başlıyorsunuz. Direktifler doğrultusunda uzay istasyonunuzu kuruyor ve uzay gemisi üreterek savaşmaya başlıyorsunuz. Belli bir süre sonra da komuta tamamen size geçiyor, koca galakside tek başınıza kala kalıyorsunuz. Bu noktadan sonra ilerlemek ise tamamen yabancı dil bilginize bağlı. Çünkü oyunda sürekli bir şeyler üretmek, savaşmak durumundasınız ve bunları rahatlıkla yapabilmeniz için İngilizcenizin olması şart. Aksi halde oyundan zevk almayacağınızın garantisini verebilirim.

Yüzlerce galaksi, binlerce gezegen, milyonlarca oyuncu ile geniş bir evren keşfine çıkacağınız Deep Space Fleet, oynanış yönünden klasik uzay oyunlarından biraz farklı. Uzay oyunlarını seviyorsanız, dil sorununuz yoksa bakmadan geçmeyin derim.

Erkan Calp

Deep Space Fleet

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Deep Space Fleet, uzay istasyonu ve gemisi üretme, savaşma üzerine kurulu bir Windows Phone oyunu.

Deep Space Fleet, MMORTS oyunları arasında ve uzay oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Windows Phone telefonunuza indirip kesinlikle oynamanız gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Strateji ve savaş unsurlarını harmanlayan yapımda uzayın derinliklerine iniyoruz ve diğer uzay gemileri ile kıyasıya savaşıyoruz.

Windows Phone platformunda uzay temalı onlarca savaş oyunu mevcut ancak MMORTS (Devasa çok oyunculu çevrimiçi gerçek zamanlı strateji) türünde bir mobil oyuna ilk kez rastladım. Deep Space Fleet adıyla karşımıza çıkan yapım Windows Phone 8 ve üzeri tüm cihazlar için ücretsiz ve tahmin edeceğiniz üzere aktif internet bağlantısı olmadan oynayamayacağınız oyunlar arasında.

Deep Space Fleet daha önce uzay oyunu oynadıysanız hemen alışacağınız bir yapım demek isterdim ancak değil. Hemen bir uzay gemisine atlayıp doğrudan savaşmaya başlamıyorsunuz. Bunun yerine uzay istasyonu oluşturma, uzay gemisi yapma, kaynakları yağmalama ve diğer uzay gemisi ile birebir savaşma gibi sizi sürekli strateji geliştirmeye iten bir yapım. Kısacası üret, savun ve saldır üzerine kurulu bir oynanışa sahip. Tam bu noktada belirtmem gereken bir şey var; Oyunun dil seçenekleri arasında Türkçe’ye yer verilmemiş. Eğer İngilizceniz iyi değilse oyunda ilerlemeniz oldukça zor. Oyunun başında alıştırma bölümü ile karşılaşıyorsunuz ancak yardım bir yere kadar ve kısa sürüyor; idareyi kendiniz alıyorsunuz.

Not: Deep Space Fleet oyununu büyük ekranlı Windows Phone telefon veya tablette oynarsanız kesinlikle daha fazla keyif alırsınız. Oyunda çok fazla ünite bulunduğundan ve sürekli bir şeyler kurmak durumunda olduğunuzdan, yapılar da mini olduğundan ufak ekranda uzun süreli oynama gözlerinizi bozabilir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Fleet - Galaxy Warship

    Star Fleet - Galaxy Warship, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Fleet Battle

    Fleet Battle, Android cihazlarınızda arkadaşlarınızla beraber veya online oynayabileceğiniz amiral battı oyunu.
  • Galaxy Fleet: Alliance War

    Galaxy Fleet: Alliance War, Android cihazlarda oynayabileceğiniz harika bir uzay oyunudur.
  • Fleet Combat

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Star Trek Fleet Command

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Fleet Combat 2

    Okyanus savaşlarına katılacağız.
  • Deep Town

    Deep Town, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Fleet Command II: Battleships & Naval Blitz

    Gerçek zamanlı olarak denizlerde gemi savaşlarına katılacağız.