Defend the Brain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Defend the Brain, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunudur.

Defend the Brain, beyninizin sınırlarını zorlayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zorlu bir kurguya sahip olan oyunda sağdan ve soldan aynı anda gelen düşmanları yok etmeniz gerekiyor.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olan Defend the Brain, beyninizin hangi tarafını kullandığınızı açığa çıkarıyor. Oldukça basit bir oynanışa sahip olan oyunda sağdan ve soldan gelen düşmanlara ateş etmeniz gerekiyor. Düşmanlar gittikçe daha fazla geliyor ve karar verme sürenizi de çok iyi ayarlamanız gerekiyor. Bu nedenle son derece dikkatli olmanız gereken bir oyun diyebilirim. Oyunda 2 farklı mod bulunuyor. Sonsuz oyun moduna giriş yaparak dilediğinizce oynayabiliyor, beyin testi moduna girerek de beyninizi nasıl kullandığınızı ortaya çıkarabiliyorsunuz. Oldukça zevkli bir deneyim sunan Defend the Brain'i mutlaka denemelisiniz.

Hoş grafiklere ve animasyonlara sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Sağ ve sol beyin karmaşasını en iyi şekilde çözmeniz gereken oyunda kararları en doğru şekilde almanız gerekiyor. Defend the Brain oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Defend the Brain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Defend the Brain, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunudur.

Defend the Brain, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu düşmanların yer aldığı oyunda beyninizin hangi tarafını kullandığınızı ortaya çıkarıyorsunuz.

Zevkli bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çeken Defend the Brain, beyninizi test edebileceğiniz bir oyundur. Beyninizin hangi tarafını daha çok kullandığınızı öğrenmek istiyorsanız eğer bu oyunu mutlaka indirmeniz gerekiyor. Oldukça basit bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken ekranın sağından ve solundan gelen düşmanları ortadan kaldırmak. Karar verme sürenizi minimum seviyeye kadar indirmeniz gereken oyunda elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. İlerledikçe zorlaşan oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Oyunda 2 farklı mod bulunuyor. Sonsuz oyun moduna giriş yaparak dilediğinizce oynayabiliyor, beyin testi moduna girerek de beyninizi nasıl kullandığınızı ortaya çıkarabiliyorsunuz. Defend the Brain'i mutlaka denemelisiniz.

Sağ ve sol beyin karmaşasını en iyi şekilde çözmeniz gereken oyunda kararları en doğru şekilde almanız gerekiyor. Defend the Brain oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hold the Door, Defend the Throne

    Hold the Door, Defend the Throne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Left vs Right: Brain Training

    Left vs Right: Brain Training ile beyninizi sınırlarına kadar zorlayabiliyor ve beyin egzersizi yapabiliyorsunuz.
  • Brain Slap!

    Brain Slap! refleksleri sunayan bir mobil beceri oyunudur
  • Number Rumble

    Number Rumble : Brain Battle, arkadaşlarınızda birlikte matematik oyunları oynayabileceğiniz harika bir oyundur.
  • Quick Brain (Hızlı Beyin)

    Mobildeki en iyi matematik oyunu
  • Defend The Bunker

    Sayısız savaş aletini kullanabileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Brain Rush

    Çerezlik bir oyun arayanlar için Brain Rush sade ve kolay anlaşılır arayüzüyle dikkat çeken akıcı bir oyun.
  • Brain it on the truck!

    Brain it on the truck!, çizim yaparak ilerlediğiniz fizik tabanlı bulmaca oyunu.