Defense Zone 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
487 TOPLAM İNDİRME

Defense Zone 3, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunudur.

Defense Zone 3, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Popüler strateji oyunu olan Defense Zone'nun son serisi olan Defense Zone 3 ile macera kaldığı yerden devam ediyor.

Eğer popüler strateji oyunu Defense Zone'u daha önce oynadıysanız serinin son oyunu olan Defense Zone 3'ü sakın kaçırmayın. Maceranın ve aksiyonun kaldığı yerden devam ettiği Defense Zone 3'de dinamik savaş sahneleriyle karşılaşıyor ve her zamankinden daha güçlü düşmanlarla karşılaşıyorsunuz. Oyunda diğer 2 seride olduğu gibi kale savunma tarzında kurguyla karşılaşıyor ve eskisine göre daha gelişmiş silahları kullanıyorsunuz. Gerçekçiliğin bir adım daha arttığı oyunda kesintisiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Oyunda eskisine göre değişenlerin başında elbett grafik kalitesi geliyor. Konu olarak aynı kalan oyunda orduları yok etmeye çalışıyor ve aynı zamanda da kendi binalarınızı koruyorsunuz. Cephelerde savaşıyor ve kazanmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Dört farklı zorluk seviyesi, farklı yetenekler ve sınırsız taktikler bu oyunda sizleri bekliyor. Daha detaylı olarak kurgulanan araziler ve titizlikle geliştirilmiş kulelerde savaş imkanını sakın kaçırmayın.

Defense Zone 3'ü Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Defense Zone 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
263 MB DOSYA BOYUTU

Defense Zone 3, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Defense Zone 3, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir kule savunma oyunu olarak dikkat çekiyor. Popüler kule savunma oyunu Defense Zone'un son serisi olan Defense Zone 3'da aksiyon kaldığı yerden devam ediyor.

Popüler strateji ve kule savunma oyunu olan Defense Zone'un devam niteliğindeki 2. oyunu ve aynı zamanda da serinin son oyunu olan Defense Zone 3, heyecan verici sahneleriyle dikkat çekiyor. Daha gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkan oyunda daha gerçekçi bir atmosferle karşılaşıyorsunuz. Son derece eğlenceli olan oyunda güçlü düşmanlarla karşılaşıyor ve zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Gerçekçi bir oyun olan Defense Zone 3, diğer iki seriyi oynayanların telefonlarında mutlaka olmalıdır. 

Eskisine göre daha gelişmiş silahların ve sistemlerin yer aldığı oyunda daha gerçekçi savaşlara katılabiliyorsunuz. Orduları yok ediyor ve zorlu görevlerin üstesinden geliyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olan Defense Zone 3'ü mutlaka denemelisiniz. Dört farklı zorluk seviyesine sahip olan oyunda farklı yetenekleri kullanabiliyorsunuz. Titizlikle geliştirilen Defense Zone 3'ü sakın kaçırmayın.

Defense Zone 3'ü iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Defense Zone 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
565 TOPLAM İNDİRME
728 MB DOSYA BOYUTU

Defense Zone 3, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunudur.

Defense Zone 3, Windows Phone işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda eşsiz bir atmosferde görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Harika atmosferi ve aksiyonuyla popüler hale gelen Defense Zone'un devam oyunu olarak karşımıza çıkan Defense Zone 3, macerayı kaldığı yerden devam ettiriyor. Oyunda daha gelişmiş silahlar kullanabiliyor ve gerçekçi atmosferde savaşlara dahil oluyorsunuz. Savunma savaşları verdiğiniz oyunda tıpk diğer 2 oyunda olduğu gibi düşmanlarınızla mücadele ediyorsunuz. Daha güçlü düşmanların yer aldığı oyunda daha zorlu görevler sizleri bekliyor. Eğer diğer iki oyunu oynadıysanız Defense Zone 3'ü sakın kaçırmayın. 

Gelişmiş mekaniklerin ve gerçekçi sahnelerin yer aldığı oyunda kulelerinizi korumaya çalışıyor ve nefes kesen mücadelelere girişiyorsunuz. Zorlu görevlerin ve düşmanların yer aldığı Defense Zone 3 oyununu sakın kaçırmayın. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda stratejik taktikler geliştirmelisiniz. Defense Zone 3 oyununu sakın kaçırmayın.

Defense Zone 3'ü Windows Phone cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Defense Zone 2

    Defense Zone 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça zorlu bir kule savunma oyunudur.
  • Tower Defense - Defense Zone

    Tahribat gücü yüksek savaşlara katılabileceğiniz bir kale savunma oyunu
  • Toy Defense 3: Fantasy Free

    Meşhur Toy Defense serisinin üçüncü oyununda ikinci dünya savaşı atmosferine veda edin ve fantastik çağların efsane kadrosunu oluşturun.
  • Zombie Defense

    Zombie Defense eğlenceli bir strateji oyunudur
  • Spell Gate: Tower Defense

    Spell Gate: Tower Defense mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Warrior Defense

    Warrior Defense mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Tower Defense: Infinite War

    Tower Defense: Infinite War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Bugmon Defense

    Bugmon Defense, Android telefon ve tabletler için geliştirilen bir strateji oyunudur.