DemirSoft Hesap Makinesi

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
2.1/5 ZİYARETÇİ
184,308 TOPLAM İNDİRME
0.03 MB DOSYA BOYUTU

DemirSoft tarafından geliştirilen ücretsiz ve düşük dosya boyutlu hesap makinesi ile işlem yapmak daha kolay.

DemirSoft yazılım firması tarafından geliştirilen Hesap Makinesi, bilgisayarlarınız üzerinde her an elinizin altında olması gereken ve az yer kaplayan kullanışlı bir program. Oldukça sade bir arayüze sahip olan DemirSoft Hesap Makinesi, her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Windows üzerinde yer alan standart hesap makinesi uygulamasından sıkılan ve ekstra özellikler isteyen kullanıcılar düşünülerek geliştirilen DemirSoft Hesap Makinesi, bilgisayarlarınız üzerinde kullanabileceğiniz en popüler hesap makinesi programları arasında yer alıyor.

Sayılarla oynamayı seviyorsanız veya hesaplama günlük işleriniz arasındaysa, DemirSoft Hesap Makinesi mutlaka denemeniz gereken ücretsiz programlardan bir tanesi.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DemirSoft Rüya Tabirleri

    DemirSoft tarafından geliştirilen eğlenceli rüya tabirleri programı.
  • Hızlı Hesaplama Makinesi

    Hızlı Hesaplama Makinesi, sürekli hesaplama işleri olan bilgisayar kullanıcılarının masaüstünde kullanabileceği pratik ve ücretsiz bir hesap makinesi programıdır.
  • DemirSoft İnternet Giriş Sayfası Değiştirme Programı

    Bazı kötü amaçlı scriptler veya programcıklar tarayıcınızın giriş sayfasını değiştirmenizi engeller. DemirSoft tarafından geliştirilen minik boyutlu yazılım ile artık giriş sayfası değiştirememe sorununuz kalmayacak.
  • DemirSoft Rot-Balans Servis Müşteri Takibi Programı

    Rot-balans servisleri için özel olarak hazırlanmış olan DemirSoft Rot-Balans Servis Müşteri Takibi Programı müşteri kayıtları, alacak-verecek hesapları gibi raporlamalar yapmak için özel olarak hazırlanmış bir programdır.
  • RedCrab

    RedCrab, her türlü matematiksel işlemi rahatlıkla hesaplayabileceğiniz gelişmiş bir hesap makinesi uygulamasıdır.
  • Lodos Editör

    Editör, Ajanda, Kartoteks, Adres-Etiket, SMS, Hesap Makinesi, Dört Dilde Sözlük , Duvar Kağıdı Değiştiricisi, MP3 player ve Kasa gibi bölümlerden oluşan bir bilgisayar yazılımıdır.
  • Calculatormatik

    Neredeyse bütün ölçü birimlerini destekleyen bu gelişmiş hesap makinesi ile hesap yapmak çok kolay hale geliyor.
  • DemirSoft İngilizce - Türkçe Sözlük

    Telaffuz özellikli DemirSoft İngilizce - Türkçe sözlük programı barındırdığı binlerce kelime ve eş anlamlı kelime bulma özelliğiyle ücretsiz ve pratik bir program.