Demonrock: War of Ages

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
228 TOPLAM İNDİRME
183 MB DOSYA BOYUTU

Demonrock: War of Ages, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz etkileyici ve sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Demonrock: War of Ages, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri 3 boyutlu grafiklere sahip oldukça sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Aralıksız olarak size saldıran yaratık akınlarına karşı seçeceğiniz kahramanla karşı koymaya çalışacağınız oyunda amacınız hayatta kalmak ve düşman saldırılarını engellemek.

Birçok farklı atmosferde düşmanlarınıza karşı mücadele edeceğiniz oyunda kontrol edebileceğiniz 4 farklı kahraman ve 40'tan fazla bölüm yer almaktadır.

Barbar, okçu, şövalye ve büyücü karakterlerinden birini seçerek oynamaya başlayacağınız oyunda her kahramanın kendine özgü 5 farklı özelliği bulunmaktadır.

İskeletler, troller, örümcekler, kurt adamlar ve daha birçok düşman askerinin yer aldığı oyunda 30 farklı düşman sınıfı yer almaktadır. Ayrıca savaşlarda size yardımcı olması için kullanabileceğiniz 13 farklı paralı asker de bulunmaktadır.

Oldukça sürükleyici ve bağımlılık yapan bir oynanışa sahip olan Demonrock: War of Ages, aksiyon oyunlarını seven tüm mobil oyuncuların denemesi gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Can Çevrim

Demonrock: War of Ages

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Demonrock: War of Ages, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz etkileyici grafiklere sahip sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Demonrock: War of Ages, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri etkileyici grafiklere sahip bir aksiyon ve savunma oyunudur.

Farklı 4 kahramandan bir tanesini seçerek başlayacağınız oyunda kontrol edebileceğiniz kahramanlar arasında bir büyücü, bir okçu, bir şövalye ve bir barbar yer almaktadır.

Düşman akınlarını engellemeye ve aynı zamanda hayatta kalmaya çalışacağınız oyunda aksiyon bir olsun azalmadan sürekli olarak artmaya devam ediyor.

40'tan fazla bölümün sizleri beklediği oyunda düşmanlarınıza karşı farklı atmosferler altında mücadele edeceksiniz. İskeletlerin, orkların, örümceklerin, kurt adamların ve çok daha fazlasının yer aldığı düşman birlikleri içerisinde 30 farklı düşman tipi bulunmaktadır.

 

Kontrol edebileceğiniz her kahramanın kendine özgü 5'er adet özel yeteneğinin bulunduğu oyunda size yardımcı olması için yanınıza alabileceğiniz 13 farklı paralı asker de oyunda yerini almaktadır.

3 boyutlu etkileyici grafikleri ve aksiyon dolu hikayesiyle aklınızı başınızdan alacak bir oyun olan Demonrock: War of Ages'i mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Choice of Life: Middle Ages APK

    Android kullanıcılarının oynayabileceği Choice of Life: Middle Ages APK'da, seçimlerinizi yaparak krallığınızda söz sahibi olmaya çalışın.
  • Glory Ages - Samurais

    Orta çağ Japonya'da samuray oyunu
  • Clash of Crime Mad City War Go

    Clash of Crime Mad City War Go mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Age of War

    Age of War ücretsiz olarak oynayabileceğimiz keyifli bir savaş oyunudur.
  • Forces of War

    Forces of War ile savaşın heyecanını yaşayabilirsiniz
  • God of War: Mimir's Vision

    God of War: Mimir's Vision, bir artırılmış gerçeklik uygulamasıdır.
  • Soldiers of Glory: Modern War

    Soldiers of Glory: Modern War sıradışı bir kule savunma oyunudur
  • War of Heroes APK

    War of Heroes APK, masum insanları düşmanlara karşı koruyacağınız bir macera ve savaş oyunudur.