Deniz Seferleri

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
178 TOPLAM İNDİRME

İstanbul, Kocaeli ve Bursa'daki deniz sefer saatlerini öğrenmek için ücretsiz sunulan bu uygulamayı Android cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Deniz Seferleri uygulaması Android mobil cihazlarınızda tahmin edebileceğiniz gibi şehirlerdeki deniz seferlerine ilişkin bilgileri edinebileceğiniz ve kalkış saatlerini, varış saatlerini görebileceğiniz küçük ancak faydalı bir uygulama.

Her ne kadar grafik ve tasarım anlamında vasat olsa da içeriği düzenli olarak güncelleniyor ve sefer saatlerine dair yanlışlıklar önleniyor. Şimdilik uygulama içerisinde İstanbul, Kocali ve Bursa için deniz seferleri paylaşılıyor ancak ilerleyen dönemlerde diğer şehirlerin de ekleneceği yapımcısı tarafından belirtilmiş durumda.

Uygulamada nerede olduğunuzu ve nereye gitmek istediğinizi, ayrıca hangi tarihte yolculuk etmek istediğinizi girdiğinizde karşınıza tüm sefer saatleri kolayca çıkıyor. Tüm bu bilgiler uygulama içerisinde yer aldığından dolayı sefer saatlerini görüntülemek için aktif bir internet bağlantısına da ihtiyacınız yok. Ancak uygulamayı kontrol ederek gerekli güncellemeleri yapmayı unutmamalısınız.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Burulaş

    Burulaş uygulaması ile Bursa Deniz Otobüsü seferleri ve daha fazlasını öğrenebilirsiniz.
  • Offi

    Offi yurt dışı toplu taşıma seferleri ile ilgili bilgi veren bir seyahat uygulamasıdır
  • İETT Otobüs Saatleri

    İETT otobüs seferleri ve saatlerini kontrol edebileceğiniz Android uygulamasıdır.
  • Deniz Otobüsü

    Deniz Otobüsü, İstanbul ve Marmara Bölgesinde hizmet veren deniz otobüsü taşımacılığına dair bilgi veren mobil uygulamadır.
  • Deniz Ulaşım

    Deniz Ulaşım, İstanbul iç ve dış hatlarda hizmet veren deniz otobüslerinin kalkış - varış bilgilerini sunan bir uygulamadır.
  • Govego

    Yurtiçinde hava, kara ya da deniz yoluyla yapacağınız seyahatlerin biletlerini daha uygun bir fiyatla satın alabilirsiniz.
  • BUDO

    BUDO ile Bursa Deniz Otobüsü seferlerini takip edebilir ve bilet alabilirsiniz
  • Idle Port Tycoon

    Gemi seferleri düzenleyerek limanların kralı olun.