Denizli Büyükşehir Belediyesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
569 TOPLAM İNDİRME
2.1 MB DOSYA BOYUTU

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.

Günümüzde bir çok belediye teknolojinin nimetlerinden faydalanıyor. Denizli Belediyesi bunlardan bir tanesi oldu. Android mobil cihazlarınızdan belediye hizmetlerine kolayca erişebileceğiniz resmi uygulamasını sizlerin hizmetine sundu.

Gayet kolay bir kullanıma sahip tasarımında ana ekranda menü olarak haberler, duyurular ve ihale ilanları, borç sorgulama, bilgi hizmetleri, nöbetçi eczaneler ve şehir kameraları olmak üzere 6 sekme yer alıyor. İhtiyacınız olana dokunup kolayca erişebiliyorsunuz.

Yine bu uygulama ile otobüs-minibüs güzergah ve saatleri, o gün defnedilen cenazeler, mezar bilgisi, belediye meclis kararları, pazar yerleri, atık toplama programı ve Denizli'deki son depremleri de görüntüleyebilmeniz mümkün.

Uygulamanın belki de en güzel ve yenilikçi tarafı ise "görüntüle gönder" özelliği. Bu özellik ile insanlar şehirdeki aksaklıkların fotoğraflarını çekip belediyeye anında gönderebilecekler ve belediye bu aksaklık ile ilgili hemen harekete geçebilecek.

Elifcan Mehekli Çakmak

Denizli Büyükşehir Belediyesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
4.2 MB DOSYA BOYUTU

Denizli Büyükşehir Belediyesi uygulaması ile güncel duyurulara ulaşabilirsiniz

Denizli Büyükşehir Belediyesi uygulaması vatandaşlarımızın Denizli ile ilgili kullanışlı bilgi ve hizmetlere ulaşmasını kolaylaştıran bir belediye uygulamasıdır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir mobil uygulama olan Denizli Büyükşehir Belediyesi uygulaması sayesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde vatandaşlarımızın gündelik hayatlarını değiştirebilecek duyurulara ulaşılabiliyor. Bunun yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan haberler takip edilebiliyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi uygulaması kullanıcılara borç sorgulama imkanı veriyor. Uygulama ihale ilanlarını da içerisinde barındırmakta.

Denizli Büyükşehir Belediyesi uygulaması kullanışlı bir kent rehhberi niteliğinde. Uygulama kullanılarak Nöbetçi Eczane bilgilerine, otobüs ve minibüs güzergah ve saatlerine, pazaryeri gün ve saatlerine, gezici vezne gün ve saatlerine, Çınar Meydanı, Laodikeia Antik Kenti, Incilipınar ve Adalet Parkı gibi alanların canlı görüntülerine ulaşılabiliyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ayrıca Denizli'deki son deprem bilgilerini, atık toplama programını, günlük olarak defnedilen cenazeleri, belediye meclis kararlarını, arsa rayiç bedellerini, mezar bilgisi arama özelliğini de kullanıcılara sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Android cihaz kullanıcıları için hazırladığı resmi uygulamadır.
  • K.Maraş Büyükşehir Belediyesi

    K.Maraş Büyükşehir Belediyesi uygulaması ile Android cihazlarınızdan birçok duyuru, haber ve etkinliklerden anında haberdar olabilirsiniz.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi

    Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Muğla'daki birçok etkinlik ve duyurudan haberdar olabilir, e-belediye hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.
  • Ankara Büyükşehir Belediyesi

    Ankara Büyükşehir Belediyesi uygulamasında duyuru ve haberleri takip edebilir, faydalı içeriklerden yararlanabilirsiniz.
  • Bursa Cebinizde

    Bursa Cebinizde, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.
  • ibb BeyazMasa

    ibb BeyazMasa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş şikayet ve öneri platformudur.
  • Acil İzmir

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Acil İzmir Mobil Uygulaması, depremde iletişimi kolaylaştıracak.
  • Başkent Mobil

    Başkent Mobil (Android) Uygulaması İndir: Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait Türkiye'nin ilk akıllı mobil uygulaması