Dentist Mania: Doctor X Clinic

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
210 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Dentist Mania: Doctor X Clinic'te dişçi muayenehanesi işletiyoruz ve hastaların problemlerine çözüm bulmaya çalışıyoruz.

Dentist Mania: Doctor X Clinic Android işletim sisteminize sahip akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz bir dişçilik oyunudur. Her ne kadar çocuk oyunu olarak öne çıkarılsa da bu oyun her bünyeye uygun olmayan içeriklerle donatılmış.

Oyunda dört farklı hastamız mevcut ve bunların her biri farklı dertlerden muzdarip. Bu hastaların problemlerini doğru bir şekilde tespit etmeli ve müdahalede bulunmalıyız. Tedavi esnasında kullanabileceğimiz farklı araçlar mevcut. Tedavi için en uygun olanına karar verip işleme koyulmalıyız.

Hastaların hepsine cerrahi müdahale yapmak gerekmiyor. Kimisi dişleri için şık görünen bir diş teli almak için de gelebiliyor. Bu durumda birbirinden şık stillere sahip diş tellerinden beğenilerinize uygun olanı seçip uygulayabiliyorsunuz.

Grafik olarak daha çocuksu ve mizahi bir yol izleyen Dentist Mania’da her şey çocukların ilgisini çekmek adına renkli ve canlı tasarlanmış.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nose Doctor X: Booger Mania

    Nose Doctor X: Booger Mania ücretsiz olarak sunulan, tuhaf bir burun tedavi etme oyunudur.
  • Baby Pet Clinic Vet Doctor

    Baby Pet Clinic Vet Doctor, sahipleri tarafından muayene edilmek için getirilen evcil hayvanları konu alan bir eğlence oyunudur.
  • Puppy House Clinic Vet Doctor

    Bir veteriner olarak köpek yavrusu hastalarınızı kabul edin ve onları iyileştirmeye çalışın. Eğer iyi bir veteriner olursanız tüm köpek yavrularını iyileştirebilirsiniz.
  • Crazy Eye Clinic

    Crazy Eye Clinic isimli bu oyunda çeşitli göz rahatsızlıkları çeken hastaları tedavi etmeye çalışıyoruz.
  • Doctor Kids 2

    Doctor Kids 2, çocuk doktoru olduğunuz eğlenceli Android oyunu.
  • Mermaid's Newborn Baby Doctor

    Mermaid's newborn Baby Doctor, çocuk yaştaki oyunseverlere hitap eden, sevimli bir bebek bakma oyunu.
  • Hand Doctor

    Hand Doctor, elinde yara ve hastalık belirtileri olan hastaların ellerini tedavi edeceğiniz eğitici ve eğlenceli bir Android çocuk oyunudur.
  • Doctor Kids

    Doctor Kids, çocukların beğenerek oynayabileceği bir hastalık iyileştirme ve ameliyat yapma oyunudur.